40647
.
-
Én ma egy Ferrari F430-asnak hallgattam:)
Hát azzal se lehet nagyon halkan haza osoni éjszaka... -
Nah, a GTO-nak meghallgattam volna a hangját:) -
Ne érts félre, én nem vádaskodtam, nem állítottam rólad ilyet :D -
szep az a supra nomeg a tobbi is -
nem alltam oda senkinek se bogetni.. soooot idaig egyszer tortent lampanal valo bogetes akkor is csak azert mert egy mazda6 elkezdett mellettem bogetni ( amiben vagy negy 17 eves ulte:D:D:D) meg mogottem egy pontoac GTO is bogetett..szal az fun volt.. de amugy eddig egyszer sem kezdemenyeztem reszingot..
enel az esetnel en csak szerettem volna beelozni mielott elfogy a savom.. de a csavo keci volt az amugy lassabb hondajaval -
akkor ezer volt lassu...
Zsiros: hidd el.. probalkozott szegeny.. a motorja uvoltott a kegyelemert:D -
szinte gyári autók:)
-
nagyon jók!!!!!!!!!!!! 
-
-
Hát én itt majdnem sírtam... :) Találtam egy külföldi használtautó kereskedést és a japán autók legszebbeit árulják... :) Tényleg mindegyik csodaszép... :) a kaszni, a motor minden tökéletes... :) Sajna csak 10képet lehet max belinkelni de még sok jó autót találtam itt...
-
Szabi1991 #8959
-

-
JYeti #8957 

-
Szabi1991 #8956
-
John1987 #8955 Itt 1-2 Virtuál Tuning:
Itt meg még csomó! -
Borg #8954 Tavaly egyszer mikor a dízel passattal mentem ki, Vöcklabruckban beállt mellém egy suttyo valami tuning A4-el :D Persze dízel az is, alap 1.9-es :D Hallom hogy bőgeti a motort, erre én elindultam teljes nyugiban, az meg ugrott egyet és lefulladt ugy ahogy volt :DD
Multkor mondjuk a víz kivert a Hondában, mikor lámpánál beállt mellénk egy ilyen tuning ibiza (kemény 1.4 8V, citromsárga szín, fekete ablakok, carsztájlink spoilerszett + kékled, lehet vagy 70le csippel is). Már láttam hogy ugorni fog és bevág elénk mert elfogy a sávja, de asszony vezetett, és nem tiporta el :( -
Borg #8953 Az amerikai accord coupe-ba még a J30A1 is csak SOHC vtec, 200LE, nyomatékra és fogyasztásra hangolva. 8.5-et megy vele 100-ra ha akar. A kisebb l4-es 2.3-as (amerikai piacon budget) motorok pedig épphogy mennek 10-et 100-ra, főleg automata meg 4 gangos amcsi változataikkal... egyik sem gyorsulásra van kitalálva. A H22A (190-220LE) motort meg csak az accord type-r-be (SiR) tették, ami nem 2 ajtos. -
Igen, én is bírom mikor vki beáll mellém és bőgeti a motort meg nyomja neki ezerrel, hogy ő majd jól legyorsul... De nem baj, had menjen ha menni akar.
A kedvencem mikor egy szintén tizenéves arc beállt mellém apuci dízel passatjával, és elkezdte bőgetni, mikor kb 80 méterre volt a következő lámpa... -
ZsirosKenyer #8951 :)
bírom ezeket a legyorsulós sztorikat. Youtube-on is öröm nézni a sok 17 évest amikor azt hiszik hogy lenyomnak mindenkit, közben oda sem lép az ellenfél :DD
Amúgy ez az accord ha jól tudom 8sec alatt van százon. -
tortenet:
megallunk a sineknel... mellettem egy honda accord ilyesmi es zoldre valt a lampa.. o siman atcammog en jo lassan megyek mivel le van ultetve az auto a sineknel meg borzalmasan hepehupas az ut.. meg a regi dodgeval se mentem at rajta komolyab gyorsasaggal.. mindegy.
Szoval, tudtam hogy az en savom elkanyarodik balra ( azert jottem ide mert abban a savban senki nem allt [a harombol].. szoval 3 asban nyomtam neki egy koveret.. az accord is elkezdte tolni erre, szinte teljesen bealltunk egymas ele, erre a ket ajtos accordocska elkezdett lemaradni.. muhahahaha
nem ismerem annyira az accordokat.. melyik hogy gyorsul.. ha i4 es akkor megertem.. ha v6 akkor meg LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, jol lenyomtam!!
vegulis fekezni kellett mert allat nem vagyok, nem fogok bevagni ele.. szepen besoroltam moge. -
Ezzel az a baj, hogy sokkal drágább mint a kötél vagy a golyó... -
Aztabüdös...
-
Borg #8947 Mindegy minek hívjuk, akkor is bután néz ki ez a szélesítés.. -
Áll egy megszóllalásig ugyanilyen Csepelen, egyedül a felni más de az is ugyanígy fekete. Szerintem sem body kittes hanem ez a gyári. -
de ehez képest "gyenge":D
Dodge Tomahawk, a viper V10-se hajtja, ha megbírná rajta maradni, és nem lenne korlát valami 650-et menne vagy hogy olvastam:DDDD
-
AlfaRomeo #8944 De kemény ez a 156os!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! CSak azok az Mes tükrök nem kellenének rá...
egyébként 10 pontos!!! -
-
Jaja, mikor Jay Leno meséli hogy egyszer állt a sajátjával a lámpánál, és valami bámészkodó túl közel állt meg mögötte, és leolvadt a lökhárítója :) -
Ez sztem nem bodykit hanem a gyári M3 sárvédők,küszöbök,lökősök. -
És ez... :D Y2K Motor
Y2K
Év: 2002
Teljesítmény: 316,8 LE
Motor: gázturbina
Súly: 208,7 kg
Végsebesség: 402,3 km/h
-
Tudok róla... :D -
Ebben az a legszörnyűbb hogy nem kamu: Jet powered MR2 -
ZsirosKenyer #8937 nemjók
-
Borg #8936 Ez a bodykit nagyon nem áll jól neki... -
-
-
Borg #8933 Hát igen, ez már csak így van. Egy háromkerekű autó sosem lesz olyan stabil, mint egy négykerekű -.- -
-
Megérdemli hogy felkerüljön... :)
-
Ha tul unalmas a verseny akkor Ö is tudjon TV-t nézni...