40647
.
-
hat szerintem irto gusztustalanul szol.... altalaban felismerem a suprakat de errol meg se mondanam hogy supra.. -
ZsirosKenyer #9088 Engem városban nem zavar a hangja, de országúton néha már legszívesebben berántanám a kormányt az árokba úgy felhúz :) Úgyhogy ha sokat utazol inkább ne vegyél. -
Csak a hang miatt: Civic -
Egy ilyen átmenő dobtól nagyon erős lesz a hang? Mert gondolkozom ilyen dob vételén de akkor olyat vennék amihez van hangtompító is. -
Nem rossz a suprának az ágyúcső:) -
"egy hajtósabb nap után összetöttyedt és kilőtte"
:DDD
De a körlapra nem kéne akkor valami tömítés? Ha csak úgy ráteszem az egyik fémet a másikra rezonálni fog mintazállat nem? Bár akkor meg a tömítést fújja ki onnan... :)
Asszem holnap megnézem hogyan van ez megoldva egy gyárilag ilyen dobon, úgyis megyek fékupgrade ügyben. -
ez sztem nagyon jó lenne, ha nem ilyen lenne a kipufogó.. -
szerintem eloben kene latni.. nagyon jol nez ki ez a kocsi.
en lattam egyet sotetitett lampakkal, uvegekkel, fasza felnivel.. alap IS de annyira jol nezett ki hogy nemigaz..
udito szinfolt a sok bmw meg tunerhonda kozott!! -
Borg #9081 Ez egyszerű. Beleraksz egy körlapot, közepére akkora lyukat amekkorát jónak látsz, 2 ponton megcsipeted belül és ennyi... oda be a vég tövébe, ahol a dobrész végetér.
Körlapot vagy aluminiumból, vagy rozsdamentes acéllemezből vágd ki. Utóbbi jobb. Nekem az aluminium egyszer egy hajtósabb nap után összetöttyedt és kilőtte :D A másikat meg lilán szedtem ki a kipuffból (duplavég). Kurva egy hőmérsékletek tudnak ott lenni. -
JYeti #9080 Sztem erős belemagyarázás.. Nem illik ehhez a kasznihoz ez a durvítás, bár nekem az alap kocsi se tetszik
-
És ehhez tudnál? :) :
-
ne haragudj de ez a lexus is250 szeria mar 06 ev elejen kijott, nem masolat -
szep sztem bar kivancsi vok hogy fogjak ezt a tunerek tuningolni.
a hatso lampaja lehetne nagyobb, tul magasan van es tul vekony -
A hátsó lámpa itt is olyan mint az Evonál és az Alfánál. Úgy látszik ez lesz a divat...?
Az Accord Coupe nagyon ott van. Sztem az utolsó kettő nem nézett ki vmi jól de ez már újra király. -
Szabi1991 #9075
-
Na igen ez egy jó autó! Nem hivalkodó, mégis sportosan elegáns.
-
Szabi1991 #9073
a kipufogo sztem ronda :(
2 is elég lett volna.. -
hatulja tenyleg alfas:( amugy az uj galant kb ugyanigy fog kinezni csak az elejen nem fekete lesz a lokos... ) -
szerintem is kurvajol nez ki. -
Szabi1991 #9070 nekem egyik része sem tetszik :( -
huzz ra egy lukas lufit -
Szabi1991 #9068 sztem ez sokkal szebb :)
-
Borg #9067 Az eleje jó lett, kicsit galantos. Az oldala viszont a szokásos, a hátulja meg nem tecc, nagyon alfás. Odaérve valahogy már elfogyott a fantáziájuk. -
Szabi1991 #9066 EVO X
-
sztem kurvajoo -
Krumplit üssél bele.. -.- -
ZsirosKenyer #9063
-
Borg #9062 A vég belső kialakítása a lényeg. -
ZsirosKenyer #9061 most hirtelen csak ezt találtam, az enyém is ilyen csak nincsenek lukacsok a végén
Majd ha lemegy a lázam kimegyek lemérem :D -
Borg #9060 Én csináltam anno a sajátomba. Nyomjál valami képet, hogy milyen kipuffod van, aztán meglátjuk mit tehet a szerszámműhely :) -
ZsirosKenyer #9059 ezt én írtam, de tudom hogy kipuff függű és mivel az enyémre nem találok sehogysem, gondoltam feladom a leckét hogy vki szerezzen vmi TV SHOP-os kütyüt ami mindenre jó :) -
Igen de ezt nem én mondtam. Erre mondtam hogy csináltatni kéne... -
Borg #9057 "apropó vki nem tud szerezni univerzális hangtompítót kipuffra? :)"
Itt. -
Bakker, a "csináltatni bele" az neked hol univerzális??? -
Borg #9055 Nemkicsit ortopéd :) De a maga módján mégsem néz ki rosszul. -
nem szép:) -
vrumm vrummm -
Borg #9052 És univerzálisat mégis hogy akarsz bele, amikor mindegyik vég más? -
Erről beszélek én is :) A hátsó dob végébe kell csináltatni egy rárögzíthető szűkítőt. Egy csomó dobot eleve úgy árulnak hogy van hozzá ilyen, ebay is tele van vele. -
Borg #9050 Hogyne, azt a kütyüt szűkítőnek hívják.
Csináltam én is a sportdobomba. Aztán mikor az istennek se akart értelmes hangja lenni (bár halkabb lett), visszavittem a rákba a dobot, visszatettem a gyárit + egy véget, így optikailag ugyanolyan maradt, de legalább nem bolondulok meg benne.
Amúgysem a kipufogót akarom hallgatni, még ha hajtom akkor se.
Vagy pedig eleve olyan dobot kell hajtogattatni, ami olyanra hangolt, ami neked megfelel. Vagy olyan rendszert kell venni, ami a te autódhoz van kitlálva, előre definiált hanggal.
15-25k-s univerzális dobokat meg gyorsan elfelejteni.
.jpg)