40647
.
-
Nem. Nekem nem jönnek/jöttek be soha a Saabok. -
NOS Jag vs. Supercars ;D -
ZsirosKenyer #9127 jól néz ki, de az orrával már évek óta nem bírok megbarátkozni :( -
Esetleg ilyet még véletlenül sem, ugye?
-
Igazán szép ez a kombi. Én is ha vennék csak ilyet. -
jó ez a kép! -
Borg #9123 -
Borg #9122 Ha valaha is kombira vetemednék:
-
Annyit hogy ez az accord gusztustalanul aránytalan az alfa ill. VW kombijaihoz képest.. Erre reagáltad, hogy a hosszúság elsődleges, nem a szépség.. Mire kiderül hogy ugyan olyan hosszúak...
Ember te össze vissza beszélsz ;DDDDDD -
DJ BP #9120 ,,nem, mert a 159 SW-vel semmi bajom, az rendes divatozó, Passat kombival sem, az rendes igavonó, de ez már túl hosszúnak tűnik :)"
mondom hosszúnak TŰNIK a formája, mint egy cső... de sztem egyéni szoc problémám, mint ahogy neked is, ha nem tetszik valami, pl. BMW :DD, legalábbis számomra. Úgyhogy kár ezen most itt szórakozni :) -
Borg #9119 Ember, te irtad hogy az alfa meg a passat jobban tetszik, mert az accord már túl hosszú. Erre odairod, hogy a passat pedig hosszabb az accordnál :D Most akkor mit is szeretnél mondani? -
DJ BP #9118 24 millivel hosszabb, miről beszélsz?
Amúgy a formája nem tetszik, ha feltűnt a képekre való reagálásomnál :DDD -
Borg #9117 De azért a passat tetszik mert az kisebb?:D -
DJ BP #9116 de amúgy Passat hosszúság 4774, Accord 4750... -
DJ BP #9115 jó akkor tetszik, látom baj ha valami nem tetszik nekem... -
Borg #9114 Nagyobb is, mint az a kettő. Ami ugye egy kombinál nem az utolsó szempont. -
DJ BP #9113 nem, mert a 159 SW-vel semmi bajom, az rendes divatozó, Passat kombival sem, az rendes igavonó, de ez már túl hosszúnak tűnik :) -
Borg #9112 Tudod, ha van rajta sapka miért nem vette le, ha meg nincs rajta miért nem vette fel :) -
DJ BP #9111 ahogy gondoltam gagyin :), ennyire megnyújtani kár volt, kisebb csomagtér is elég lett volna :) -
Parancsolj :)
-
DJ BP #9109 uhh, az a fekete
, mondjuk kombi hogy nézhet ki így :), nincs tuning kombi kép?, kíváncsi lennék :)
-
Óra akad :D -
Fekete
-
nagyon szépek:)
-
Húúú 
-
Ez lenne az. Elég szar hangja van..... meg a szelepek is csattognak
-
ZsirosKenyer #9103
-
Nekem most úgy van hogy leömlő után 50-es rendszer katalizátor nélkül ilyen gázgyorsítós biszbasszal meg egy Remus dob nemtom mekkora átmenő cső van benne de 55-ös cső meg bele meg 2x60-as végek. Van egy felxi cső a gázgyorsító után ami ki van szakadva úgyhogy a dob igazi hangját még nem hallottam mert kifúj középen a rendszer. 2000-től 3500-ig jó hangja van utánna már inkább a motor hangot hallom 7000-ig. 1 hónapja ígérgetik hogy hoznak ilyen flexi csövet de eddig semmi. A vége az lesz hogy megveszem és berakatom. -
magyar tervezés... egyetemisták... -
Ehhh
-
Ez a hang az igazi..:) -
Igen, így van. Eléggé elgyengült alul olyan 2000-2500-ig, de a katalizátor azon is segített. Ennél alacsonyabb fordulaton meg úgyse használom, 3000-től meg már szépen húz. -
pimpolt Trabi :)
-
hát az első beömlőt is meglehetett volna oldani picit szebben...:)
de amúgy jó agresszív márcsak a subarut kéne látni:D -
Borg #9095 Nekem a gyári 45-ös rendszer végére volt rakva, és úgy is elviselhetetlen hangja volt.
A nyitott 60-as rendszer meg jo - egy pályaautónak. Főleg kat nélkül semmi folytásod nincs, szal az alacsony fordulaton ébredő nyomatékod jól el is veszted. Max fent a csúcsteljesítmény közelében lesz néhány LE pluszban, de cserébe városi közlekedésben szarabb. -
Én láttam több autón is ilyet mint az enyém, segítettem is felszerelni párat. Ezek mondjuk kisebb motorral szerelt autók voltak (Fiesta, Xsara, ilyesmik) de alapvetően csak a dob cseréjétől csak mélyebb lett a hangjuk, de semmi extra. Én csináltattam hozzá 60-as rozsdamentes rendszert (leömlőtől hátra, katalizátor nélkül), és eszeveszett hangja lett. Bedugult a fülem mikor gyorsítottam, és magasabb fordulatról elengedve vissza is durrogott. Tetettem bele egy sportkatalizátort, attól elviselhetőbb lett, elég hangos most is, de nekem tetszik. A baj az hogy 3000-3500 környékén a leghangosabb, szóval pont utazótempónál. Ezért kéne bele nekem egy "silencer", megpróbálok akkor csináltatni olyat amit ajánlottál. -
Borg #9093 Bármi olyan dobtól, amin hosszában átlátsz erős hangja lesz. Nekem pl duplavéges WM volt, belül a dobon belül átmenő 70-es cső, + 2x60-as vég.
1000-1800-ig meg lehetett halni belül, mintha mélynyomóban ülnél úgy felerősítette. 1800-2200-ig síri csend, aztán utána egész 7k-ig folyamatosan erősödik megint. Kb 4000-nél már nem lehet megmaradni az autóban. Eleinte hittem benne, hogy majd 2000-res fordulaton autózok városban, és jó lesz. De amikor 2 hét után rohadni is elkezdett a kitűnő rozsdamentes sportdob, akkor visszavittem a francba.
Szal nem csak a hangereje volt rossz, de a hangszíne is. Előbbin még csak lehet segíteni tompítóval, utóbbin nem. -
Borg #9092 Mondtam hogy csipesd oda 2-3 ponton, aztán ennyi. Csak ne túl erős árammal, hogy a kipuffot ki ne égesse. -
kemény, mondjuk télleg nem suprás, meg nagyon rally feeling mar a durrogas :D -
mennyi a vege?