40647
.
  • streeter
    Nem. Nekem nem jönnek/jöttek be soha a Saabok.
  • SötétBarom
    NOS Jag vs. Supercars ;D
  • ZsirosKenyer
    jól néz ki, de az orrával már évek óta nem bírok megbarátkozni :(
  • SötétBarom
    Esetleg ilyet még véletlenül sem, ugye?

• streeter
    Igazán szép ez a kombi. Én is ha vennék csak ilyet.
  • desigo
    jó ez a kép!
  • Borg
  • Borg
    Ha valaha is kombira vetemednék:

• SötétBarom
    Annyit hogy ez az accord gusztustalanul aránytalan az alfa ill. VW kombijaihoz képest.. Erre reagáltad, hogy a hosszúság elsődleges, nem a szépség.. Mire kiderül hogy ugyan olyan hosszúak...

Ember te össze vissza beszélsz ;DDDDDD
  • DJ BP
    ,,nem, mert a 159 SW-vel semmi bajom, az rendes divatozó, Passat kombival sem, az rendes igavonó, de ez már túl hosszúnak tűnik :)"

mondom hosszúnak TŰNIK a formája, mint egy cső... de sztem egyéni szoc problémám, mint ahogy neked is, ha nem tetszik valami, pl. BMW :DD, legalábbis számomra. Úgyhogy kár ezen most itt szórakozni :)
  • Borg
    Ember, te irtad hogy az alfa meg a passat jobban tetszik, mert az accord már túl hosszú. Erre odairod, hogy a passat pedig hosszabb az accordnál :D Most akkor mit is szeretnél mondani?
  • DJ BP
    24 millivel hosszabb, miről beszélsz?

Amúgy a formája nem tetszik, ha feltűnt a képekre való reagálásomnál :DDD
  • Borg
    De azért a passat tetszik mert az kisebb?:D
  • DJ BP
    de amúgy Passat hosszúság 4774, Accord 4750...
  • DJ BP
    jó akkor tetszik, látom baj ha valami nem tetszik nekem...
  • Borg
    Nagyobb is, mint az a kettő. Ami ugye egy kombinál nem az utolsó szempont.
  • DJ BP
    nem, mert a 159 SW-vel semmi bajom, az rendes divatozó, Passat kombival sem, az rendes igavonó, de ez már túl hosszúnak tűnik :)
  • Borg
    Tudod, ha van rajta sapka miért nem vette le, ha meg nincs rajta miért nem vette fel :)
  • DJ BP
    ahogy gondoltam gagyin :), ennyire megnyújtani kár volt, kisebb csomagtér is elég lett volna :)
  • LionTR
    Parancsolj :)

• DJ BP
    uhh, az a fekete , mondjuk kombi hogy nézhet ki így :), nincs tuning kombi kép?, kíváncsi lennék :)
  • mycso
    Óra akad :D
  • SötétBarom
    Fekete
  • FOXX supreme
    nagyon szépek:)
  • LionTR
    Húúú
  • streeter
    Ez lenne az. Elég szar hangja van..... meg a szelepek is csattognak
  • ZsirosKenyer

• streeter
    Nekem most úgy van hogy leömlő után 50-es rendszer katalizátor nélkül ilyen gázgyorsítós biszbasszal meg egy Remus dob nemtom mekkora átmenő cső van benne de 55-ös cső meg bele meg 2x60-as végek. Van egy felxi cső a gázgyorsító után ami ki van szakadva úgyhogy a dob igazi hangját még nem hallottam mert kifúj középen a rendszer. 2000-től 3500-ig jó hangja van utánna már inkább a motor hangot hallom 7000-ig. 1 hónapja ígérgetik hogy hoznak ilyen flexi csövet de eddig semmi. A vége az lesz hogy megveszem és berakatom.
  • k O T T A

magyar tervezés... egyetemisták...
  • SötétBarom
    Ehhh
  • FOXX supreme

Ez a hang az igazi..:)
  • LionTR
    Igen, így van. Eléggé elgyengült alul olyan 2000-2500-ig, de a katalizátor azon is segített. Ennél alacsonyabb fordulaton meg úgyse használom, 3000-től meg már szépen húz.
  • RelakS
    pimpolt Trabi :)

• k O T T A
    hát az első beömlőt is meglehetett volna oldani picit szebben...:)
    de amúgy jó agresszív márcsak a subarut kéne látni:D
  • Borg
    Nekem a gyári 45-ös rendszer végére volt rakva, és úgy is elviselhetetlen hangja volt.
    A nyitott 60-as rendszer meg jo - egy pályaautónak. Főleg kat nélkül semmi folytásod nincs, szal az alacsony fordulaton ébredő nyomatékod jól el is veszted. Max fent a csúcsteljesítmény közelében lesz néhány LE pluszban, de cserébe városi közlekedésben szarabb.
  • LionTR
    Én láttam több autón is ilyet mint az enyém, segítettem is felszerelni párat. Ezek mondjuk kisebb motorral szerelt autók voltak (Fiesta, Xsara, ilyesmik) de alapvetően csak a dob cseréjétől csak mélyebb lett a hangjuk, de semmi extra. Én csináltattam hozzá 60-as rozsdamentes rendszert (leömlőtől hátra, katalizátor nélkül), és eszeveszett hangja lett. Bedugult a fülem mikor gyorsítottam, és magasabb fordulatról elengedve vissza is durrogott. Tetettem bele egy sportkatalizátort, attól elviselhetőbb lett, elég hangos most is, de nekem tetszik. A baj az hogy 3000-3500 környékén a leghangosabb, szóval pont utazótempónál. Ezért kéne bele nekem egy "silencer", megpróbálok akkor csináltatni olyat amit ajánlottál.
  • Borg
    Bármi olyan dobtól, amin hosszában átlátsz erős hangja lesz. Nekem pl duplavéges WM volt, belül a dobon belül átmenő 70-es cső, + 2x60-as vég.
    1000-1800-ig meg lehetett halni belül, mintha mélynyomóban ülnél úgy felerősítette. 1800-2200-ig síri csend, aztán utána egész 7k-ig folyamatosan erősödik megint. Kb 4000-nél már nem lehet megmaradni az autóban. Eleinte hittem benne, hogy majd 2000-res fordulaton autózok városban, és jó lesz. De amikor 2 hét után rohadni is elkezdett a kitűnő rozsdamentes sportdob, akkor visszavittem a francba.
    Szal nem csak a hangereje volt rossz, de a hangszíne is. Előbbin még csak lehet segíteni tompítóval, utóbbin nem.
  • Borg
    Mondtam hogy csipesd oda 2-3 ponton, aztán ennyi. Csak ne túl erős árammal, hogy a kipuffot ki ne égesse.
  • cement
    kemény, mondjuk télleg nem suprás, meg nagyon rally feeling mar a durrogas :D
  • CSOCSO
    mennyi a vege?