40647
.
-
Mindenesetre kíváncsi lennék mennyire válik ez be a gyakorlatban. -
Szabi1991 #9208 N24: Aston Martin Vantage
-
Borg #9207 Mert az elmélet úgy szól, hogy az a két kitüremkedés olyan légáramot kelt, ami eltereli a szélvédőtől a bogarakat. Csak ilyenkor elfelejtik említeni, hogy max szélcsatornában, mivel irl van oldalszél, meg miegymás. -
És ettől miért nem lesznek bogarak a szélvédőn? (én csak hármas voltam fizikából) -
Borg #9205 Ha ilyen okosak, akkor miért nem a karosszériába van integrálva ez a bizonyos légterelés? Birom az ilyen utólag jól megmagyarázott idiótaságokat... -
biztos kvajól festett vele:D -
LOOOOOOOOOL.. mit talaltak ki palyaautora??? a festeket sajnaljak a palyaautokon??? naneeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
amugy ez nem a kavicsok ellen van.. hanem a bogarak miatt.. es nem azert hogy azt a feluletet vedje ahol van.. hanem a szelvedon nem lesznek bogarak..
mk3 as suprankhoz is volt -
Holnapra megnézem GT4-be bene vannak... :D -
Adatok, menetteljesítmény?? -
én is kavicsfelverődés vagy bogárszéttrancsirozódás ellenszerére gondoltam :) akkor ezekszerint előbbi... mekkora fasság, és télleg gecirusnya -
Borg #9199 Volt már szó róla itt is... vagy a másik topikban, nemtom.
Technikai előnye pályaautóknál van (ahova kitalálták), hogy az elöl haladók ha letérnek az ideális ívről, akkor ne verjék le a felvert kavicsokkal a festéket róla.
Utcai autóra halál felesleges, és még ocsmány is. -
meg tudja nekem mondani valaki, hogy a motorháztető elején lévő fekete izé mire jó? lehet hogy tök hülyének néztek de nem tudom :D láttam már pár kocsin, de sosem jöttem rá mi értelme -
-
-
-
Borg #9194
-
Ja, inkább RSX.
S2000 motort elég problémás lenne beletenni, legalábbis nemtom milyen váltóval lehetne összeházasítani. -
Borg #9192 Akkor ez. Csak nincs rajta az i-vtec-es leömlővédő :) -
ZsirosKenyer #9191 bocs, új integrára (ergo RSX-re) gondoltam!
blokk helyzete azonos: -
Borg #9190 Szerintem S2000 motorja, csak ebbe keresztben van betéve. Az integra motorja nem lenne ennyire oldalra tolva. -
ZsirosKenyer #9189 integra -
Itt az elsőben milyen motor lehet? Azt jól látom hogy az nem honda? -
DJ BP #9187 Ennyire nem kell szakbarbárnak lenni :DDDD, semmi kitérő :D -
nagy vicc tényleg. kackac-.-
sztem ne kössünk bele mit linkel a masik...az auto esztetikajara koncentraljunk ne arra h lehetne e utcan hasznalni... -
DJ BP #9185 Mi bajod? Viccelni sem lehet? -
harapjátok már le a fejem lécci...uristen -
Ez nagyon nagy:) -
:DD
:D -
jó jó jó! végre valami új -
sokat lát
(sorry) -
Ez biztos sokat a műszerfaltól mikor rá süt a nap... -
Ahh, ez a Supra... 

A lámpa tényleg nem illik oda. -
Borg #9177 Na ez meg a másik, a kuplungját meg nem csúsztatod ezeknek :) Ott bólogatna a dugóban :D -
DJ BP #9176 én csak megkérdeztem, közlekednél-e vele... Megnéznélek pesti dugóban hogy viselnéd a kőkemény kuplunggal :DDD Meg az úthibákat :DDD -
Borg #9175 Nekem aztán mindegy. -
tisztaban vok vele...
de most akkor csak olyat linkeljunk ami utcai auto? nemtudom minek kellett belekotni emberek... -
Borg #9173 Csak épp sosem kapnál forgalmi engedélyt egy ilyen gépre, közúti használatra. -
veilside igen de akkor is elkurjantottak, en soha nem szerettem semmilyen auton az ilyen pont szeru lampakat se elol se hatul, tok csunya, amugy nekem is minden bejön a gépen -
Ez egy veilside bodykit.. Sztem nem rossz.. Bár a Supra talán legalapvetőbb kelléke a nagy debil első lámpái =) -
ha odaadnák nekem én bizony hogy közlekednék... amugy johogy tele van a topic ilyenekkel, mert ezek főleg driftgépek, és ezeket tuningcégek csinálják nem gyári versenyautó, tehát tuningautó, akkor meg ide való...