40647
.
-
jó -
Borg #9248
-
szrem is a tesoja, a fiu tesoja 

en beleulnek >>>>>>> ti?? <<<<<<< -
-
toretto r34 #9245 ez a 350-es benne van a gt4 ben 700valahány lóerös -
-
Ez a EVO testvére lehet... :)
-
Sztem drag lesz ez a gép mert a szárny is arra utal... a drag skyline-ken szokott ilyen leni... -
Nájsz (Y) -
ZsirosKenyer #9240 ez meg csak simán kedvenc kép.. kár a minőségért.
-
huhu
eltalálták rendesen :D -
ZsirosKenyer #9238 matricák nélkül még szebb:
-
Itt egy adag Lancer:
-
Komoly a légszűrője :D -
Azt nem írtad hány lovas meg nem is igazán drag kerekek vannak hátul. Egyedül ami a drgra utal az a fékezőernyő. Meg rajta van a D1 Grand Prix USA szal akármi is lehet..... -
Hát kb. 700-800Hp közöt van ugyhogy inkább drag... De lehet hogy ez tényleg egy drift-drag autót... :D -
Drift vagy drag vagy mind a kettő? -
Mintha nem lenne elég feltűnő lefestették citrom,lila,narancs kombóra:)
Jó a fékernyője... -
-
egymas melle sikerult berakni a kepeket.. meg jo hogy nalam nem is mukodnek -
-
..................................... szivem szakad meg........... -
Egy ilyen KELL NEKEM!!!!! 

-
hmm nem rossz, de silvia, ae86 forever^^ -
Pontosan, POWER...
-
fuck.. meg mindig nem lattam a BOV szelepes smartrol videot... walakiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -
-
Über alles. ;D -
Mi furcsa rajta az összesnek ilyen... :D -
Pandimakaay #9220 Sziasztok!!
Itt gy kira video!!!
http://mazd1.atw.hu/mazda1.wmv
-
nem rég raktam be nagyobba...de nagyon szép ! és erős:D -
ZsirosKenyer #9218 a feneke kicsit furcsa.. -
-
Nem kell itt vitázni.
El kell menni az M3-ason egy parkolóba.Ott az összes Merci Sprinteren van ilyen bőr.Ők majd megmondják a frankót:) -
ezen nincs.. de ez full nose mask. nem olyan amirol beszeltunk.. ami ved kb 20 centit a mocihaztetobol es van rajta ket kituremkedes...
btw ha jol emlexem akkor nekunk ilyen volt.. full nose mask.. es nem az a kis szar.. -
úgy én is megtudom nézni az Amuse-nál :D -
Sajnos ez errefelé is divat.. Ritka igénytelen. -
Borg #9212 Tessék, sehol se irják hogy védene a bogarak ellen, ezen nincs is olyan kiálló rész. Még hogy arra találták ki :D
Mondjuk aztán lehet bármilyen carbon fiber print material bigyó, akkor se tenném fel semmilyen autóra. -
DJ BP #9211 acura.com
Full Nose Mask
* Protects the front of the TSX from flying debris
* Custom contoured, this two-piece nose mask installs wrinkle-free and lends an aggressive look to the TSX
* The carbon fiber print material with soft felt liner help guard the paint finish
* No-mar fasteners and covered hooks protect the finish and provide easy installation
* Includes a convenient storage bag to stow the mask when it's not in use
,,an aggressive look to the TSX" ---> háát, inkább randa :D -
DJ BP #9210 de tényleg, két kitüremkedés miatt minek ennyire elcsúfítani az autót. :))
Meg ha utcain azért húzzák rá, mert féltik a festéket a kavicsoktól, akkor azért röhej, megvédjük azt ami nem látszik, helyette ez a randaság, értelmes.
Amcsi autók honlapján, konfigurátorokon írnak róla, hogy fel lehet tenni, mert arrafelé divat