40647
.
  • desigo
  • Borg
    5gen rlz :)
  • FOXX supreme
    szép:) nagyon!!!
  • redbull0304

Dodge Viper Mopar concept

A többi kép ->ITT<-
  • redbull0304
    Ez nem egy 800TT??? :)
  • Szabi1991
    a hátsó spoiler gagyi :(
    nem illik az autóra sztem..
  • streeter
    Isten
  • SötétBarom
    Venom
  • FOXX supreme

1000 hp @ 5000 rpm
    1100 lb-ft torque @ 3800 rpm

Performance:
    0-60 mph: 2.9 sec.
    0-100 mph: 5.8 sec.
    0-150 mph: 10.9 sec.
    0-200 mph: 19.6 sec.
    Top Speed: 255 mph

• desigo
    ez szívás:(
  • SötétBarom
    Pukk :)
  • FOXX supreme
    hopp:)

NSX dyno
  • FOXX supreme
    hát az eleje tényleg szar
  • Borg
    A möchtegernaudi felnik nem kevésbé.
  • desigo
    alig szánalams az eleje
  • FOXX supreme
    pfoo...bár én nem szeretem a ladát, lehet ezért nem is tudtam róla hogy volt/van neki ilyen is...hm érdekes
  • ladarevolution
    persze régen rakták rendőrautóba is, de az még a szovjetúnió összeomlása elött volt, akkor még volt rá pénz...
    De amúgy bármilyen tuning autókkal foglalkozó orosz honlapot megnézel, szerintem nem találsz olyat ahol nem látnál wankel motorral szerelt tuning gépet...mert pl kint már olcsóbb egy használt wankelt szerezni és tuningolni mint egy sima szívómotort agyontuningolni...
  • Borg
    21079 2.6L - - Police version; comes with VAZ-4132 Wankel engine
  • ladarevolution
    De csinálnak szériában, igaz nem sokat, évi 1000-1500db-ot ami általában már előjegyzésben el is van adva
    Ez a rendőrautós hír is elég érdekes, persze Én is hallottam róla ,de az oroszok a mai anyagi helyzetükben sima rendőrautókba nem raknak wankelt, minek raknának? dárgább, többet eszik, meg nem bírja addíg mint egy dugattyús motor...
  • Borg
    A wankeltől meg nem kell hanyattesni, mert amilyen "érdekes" pont olyan kevés technikai előnye van a hagyományos dugattyús motorokhoz képest. Sőt, több szempontból sokkal macerásabb konstrukció.
  • Borg
    Csinálnak, de nem szériában. Pl rendőr ladákba teszik őket főleg, meg hasonló speciális autókba.
  • ladarevolution
    de ezzel nem leszólni akarom a Mazdát, a Mazda mindíg is jobb wankeleket fejlesztett a Ladánál, sőt talán a világ legjobb wankeljei most az övék
  • ladarevolution
    meg kétségtelen h megszólalásig hasonlítanak a műszaki paraméterei a mazdáéra, de pl a lada már a kezdetektől oldalrésvezérlést alkalmazott, míg úgy tudom a mazda csak a mostani motorgenerációnál jött rá h ez a jobb megoldás...
  • ladarevolution
    A lada a mostni autóiba is megtalálható a wankel motor (lásd.: 2110, 2115, roadster wankel (tanulmány), és különböző kis szériás típusokban)

Tulajdonképpen nem a lada gyárban rakják össze a Wankel motoros autókat hanem egy külön vállalat foglalkozik a Wankel arőforrások beszerelsével...de wankel ladákat a mai napig is csinálnak...
    Igaz most már nem viszik az EUs tagországokba mert nem felel meg az EU4es környezetvédelmi szabványnak...
  • Borg
    Nem gyárt a mai napig wankelt, és nem is szállította őket nyugateurópába.
    Ne csúsztassunk.

Az oroszok pont azért nem vitték sehova a wankelt, mert az NSU Motorwerke, és a Mazda is beperelte volna őket szabadalomsértésért - teljes joggal.
  • ladarevolution
    a videón szereplő autóba 1300as tuning wankel van, kb 200-250Le
  • ladarevolution
    Hát fejlesztett
    Komolyabbra véve a szót már a 70es években fejlesztett Wankelt a Lada.
    Az első szériában gyártott Wankel modellt 1980ban mutatták be, és azóta is gyártanak wankel motorral szerelt utcai autókat.
    Főleg nyugateurópába vitték őket. Pl németországba az 1308ccm-es wankelen kívül (140Le 186Nm) volt befecskendezős (180Le) és gyári sport verzió (szintén befecsis de más lektronikával, 240Le)
  • Borg
    Volt nekik, hasonló mint a Mazdának.

Bár a 140 lovas wankellel nem verte volna le az imprezát szvsz.
  • FOXX supreme
    bazki honnan volt a ladának wankelje?
  • SötétBarom
    A lada 140 lovas wankel motorja tán?
  • ladarevolution
    na ez a nem mind1

Akit izgat h milyen moci van a győztes gépbe, az kattintson a Tuning Lada fórumba....
  • SötétBarom
    Örülök hogy valaki ezt mecsinálta helyettem, htx ;D
  • redbull0304
    Szerintem ennek is van... :)

• DJ BP
    jó de amellett van rendes fényszóró is :)
  • redbull0304
    Pl. az Audi R8 is ugy fog most kijöni hogy egy sor LED lesz a első fényszoronál... :) Sztem most fog elterjedni a LED-es elsőlámpa... :)
  • DJ BP
    nincs akkora fényereje, én meg még csak tanulmányautón láttam.
    Vagy tuningolók használják tán?
  • redbull0304
    Mért nem lehet LED elől???
  • DJ BP
    :D
  • SötétBarom
    Sajnos ez porigaláz mindent..
  • streeter
    Ez a legszebb Subaru sztem.