40647
.
-
:) szerintem olyan 3 ezerig porgette.. en olyan 10 esenkent szoktam ugy egesz jol fogyaszt az auto. -
Szabi1991 #10008 ennek de szar hangja van..
mit kérsz karácsonyra CSOCSO ? :) -
Szabi1991 #10007 lol 20 mérföldenként kell váltani ? :D -
Szabi1991 #10006 #9948 "az integrán még LSD is van" Lambo Style Door :) -
kajak zsír -
Borg #10004 Hát elméletben ugye gondolhatta, mert 7.6-7.6. Csak a kort és a tuningot nem kalkulálta bele, meg azt, hogy egy nagyobb motorból könnyebb kiautózni a max teljesítményt. Kevésbé múlik a driveren. -
nahja de ne legyen mar nagyszaju hogy a scionomat lenyomja, erted? de mindegy.. azota mar nem pattog:D -
Borg #10002 Valszeg ő is szivesebben szállna ki egy 10 évvel fiatalabb (és lehet hogy 10x annyiba kerülő) scion tc-ből. Ez nem biztos, hogy őt jellemzi. Max az ő segge alá nem raktak autót. Vagy nem tudná a hitelt csengetni. -
naja.. integra is lehet szep.. csak mikor egy ilyen racer felbassza az agyamat hogy nah majd lenyom mert a scionom keves.. akkor azert megfordult a fejemben hogy mit akar a szaros autojaval? kit erdekel hogy gyorsabb ha egyszer az autom ugy nez ki hogy szivesebben mutogatnam a nagyimnak is. a haveroknak is es a diszko vagy etterem elott is szivesebben szallnek ki ebbol mint abbol. -
Borg #10000 Senki nem mondta hogy rosszul néz ki a scion, sőt, ezzel a kerékjárat szélesítéssel mgé az apró kerekei sem hatnak olyan furán a magas ablakvonalhoz képest.
Csak ugye ami már tizenéve a piacon van, azt az idő, és a user is nagyobb eséllyel tönkretehette, mint egy új autót.
Szal ez a scion pont az a kategória, amiket mi is linkelni szoktunk. És nem a leharcolt hondáké, amiket te látsz.
Amúgy ez a scion márkaimidzse (van már ilyen egyátalán?), möchtegern hondalegyőző vagy mi? :) -
Borg #9999 Ha Si felni, akkor lehet vagy 5 féle... abból van bőven nagyobb is mint 15". -
hogy lassatok uber-sciont is:)
nah ennyit sosem fogok az automra kolteni.. -
ha most mibe kossek bele? hogy nez ki az az auto?? egy trabanton szebb a festes.. a festetlen muanyag lokosrol nem beszelve.. stb stb stb.. igazi racer: le se szarja hogy nez ki az auto csak nyomjon le mindenkit es o a legmenobb.
es nap mint nap latok hasonlo tuner csavokat 805 ban hondaval.
amiket ide ti beraktak azok szepek de alig latni belolul.
soot nem is emlexem mikor volt utoljara mikor azt mondtam volna egy hondara az utcan hogy na ez durvan ossze van rakva. -
a lenyeg hogy nem bazinagy nigger felni .. hanem konnyu "kicsi"
15 vagy 16. azt mondta hogy si vagy type r felni. szal nem nagyobb a gyarinal.. a tobbit talald ki.. nem en vagyok a honda guru. nem sokkal az egesz utan le volt irva hogy nem vtec es hogy miert.
a b16 ot meg tudod jol... 1) nem vagyok honda guru.. 2) rosszul emlekeztem -
Borg #9995 Hát igen, ha más nincs már, akkor az emberek izlés(telenség)ébe kell belekötni :) Scionból biztosan nincs olyan, amit elrontottak volna optikailag. Majd ha a scion is már 10-20 éve piacon lesz, meglátjuk újra... -
Borg #9994 Mondjuk más kérdés, hogy az az Integra LS (kb 96-os) is gyárilag 7.6-ot megy 100-ra :D
Szal ha a kor nem jár el felette, és a sofőr is tud, akkor legalább egy egált kiharcolt volna a tC-vel.
Hogy ki lehetne erre büszke, a scion vagy a honda...;) -
Borg #9993 Nem irtad az elején hogy nem vtec... b16-ot meg soha nem raktak ebbe a fajtába.
Amúgy nem a felni súlyán volt a hangsúly, hanem a méretén. Mert ha a gyáritól nagyobb a végső kerékátmérő, akkor rosszabbul gyorsul. -
nah az ilyenekrol beszelek:
tunerhonda a javabol.. es csodalkozik ha le se szarom ha gyorsabb.. ilyeneknel egy osszetort scion is szebb -
tegyuk hozza hogy a legregebbi integra amirol itt jelenleg beszelgethetunk az 13 eves... majd megkerdezem hany eves az ove.. lehet hogy 2000es -
nomeg a ket auto kozott volt majdnem 1000 pound kulonbseg (utasokkal egyutt = mi ketten ultunk) -
LOOOOOOOOOOOOL fogd mar fel hogy en amcsiban "nevelkedtem" fel ehhez a dologhoz.. itt nincs type R.. fogalmam sem volt mirol beszelsz : EZERT kerteztem ra hogy az ITR az InTegRa??????????????? te kezdtel el ITR ezni.. azt hittem ez a roviditese az integranak ezert en is beszeltem rola tovabb. -
1)kerdezhettel volna mielott nekemugrasz meg hulyenek nezel.. szvsz igazankonnyu lett volna.. ha nem irom hogy type r talan az elsonek kellett volna lennie hogy rakerdezel : nah varjal csak.. type r rol beszelsz vagy nem? eloszor b16 motorrol volt szo. ( mert rosszul emlekeztem)
ezenkivul mutass mar egy b16 vagy b18 motort ami non vtec es type r ba szereltek. amugy mar irtam hogy miert vett ilyen autot.
a kerekmeretbe se vagyok biztos.. lehet hogy 15... nemtom de tokmindegy szerintem.. amig nem az altalad emlitett 20 colos nigger felnikrol van szo hanem si vagy type R KONNYU felnikrol..
btw lehet hogy civic felnije van.. de mittom en. nem is lenyeges. nem nigger felnije van.. na. -
Borg #9987 Csak a lóerő számít. Jobb ha átlapozod a fizikakönyvet.
A nyomaték csak akkor ér valamit, ha fordulatszám is tartozik hozzá, és akkor ugye máris a LE-nél tartunk.
A scionja 2.4-es, logikusan az alsó-középső fordulatszámtartományban nagyobb a teljesítménye. A két autónak csak a csúcsteljesítménye közel azonos, vagyis amit a felső fordulatszám tartományban adnak le. Amíg az integrás nem tudja azon forgatni (pl állórajtból), addig nem fogja lenyomni, vagy akár egálba kerülni a scionnal. Ebben semmi varázslat nincs, csak 15 év korkülönbség, és 600 köbcenti difi. Az az integra még csak nem is változó szelepvezérléses, míg a scion az. -
Borg #9986 Érdekes erre a hsz-re miért nem akkor válaszoltál egyből? Miért csak most, amiután észrevetted, hogy nem ITR-t nyomtál le, hanem sima 140 lovas integrát? Innen látszik, hogy te sem voltál tisztában vele, hogy miről beszélsz. -
Borg #9985 Eleinte nem mondtad még, ja.
Csak ugye errefelé nincs Integrából más, csak a Type-R. Szal mikor Integrázni kezdtél, akkor erre asszociáltunk. A sima (GS) csak amerikában meg japánban volt.
Persze ez is részletkérdés, hisz csak annyit emeltél ki, hogy lenyomtál egy über integrást. Ami még csak nem is type-r volt, mint kiderült most.
Az ITR gyári felnije amúgy 15-ös. Szal biztosan nem az volt. -
egy autoban nem csak a loero szamit borg, azert ezt te főleg tudhatnad... nagyon sokmindentől függ hogy hogy megy egy autó.. -
"140LE-s scionoddal ami 7.6-ot megy 100-ra lenyomtál egy 190LE"
TE aztan hihetetlen egy pacak vagy... 140 loero vs 190?? te melyik csatornat nezed?
1) scionnal azt a lovad nezed amit a kerekre letesz de az integranal a motorban eloallitott loerot nezed? lol!!!!!!!!!!!!
2) a STOCK scion kb 145-148 loeros
3) visszaterve a nyomatekra: EGYIK L4 type R motorban sincs akkora nyomatek mint a scionomban! scion 164ft-lb vs type-r 136ft-lb
lehet nem szamit. en csak leirtam neked hogy legkozelebb ne irj butasagokat. -
" az integrán esetleg valami nigger style baszottnagy felni volt, tehát az eredetinél nagyobb kerékméret miatt szarabbul gyorsult"
most nem emlexem hogy Si vagy type r felniket mondott de emlexem hogy mondta hogy si vagy typeR felnije van.. 16 os aszem es buszke ra mert le merne fogadni hogy az o 4 felnije olyan nehez mint az en 1 ik felnim. -
ki a FASZOM mondta hogy lenyomtam egy integra type R-t te nagyonokos???????????????
egesz vegig egy sima integrarol beszeltem 18 as non vtec motorral szerelve.
"csak te kevered a szezont a fazonnal."
nezzel mar tukorbe es bannold magad! -
Borg #9980 Hát kurváranem... ITR = Integra Type-R csak és kizárólag 1.8 dohc vtec.
Szal akkor egy sima Integra GS-t nyomtál le, ami 140LE-s, és az 1.8-as motorja valszeg a fordulatszámtartomány 2/3-ában gyengébb mint a te 2.4-esed. Ja, és 15 évvel idősebb.
Hol is kell gratulálni?
Magyarán nem az integrás hazudott, meg nem is szar az autója, csak te kevered a szezont a fazonnal. De mostmár az is gyanús, hogy nem-e egy enzo volt
-
jo
ez mind szep es jo.. csak ritka mint a feher ollo.... altalaban lepukkant utott kopott itt ott horpadt szteeracsingos hondat latok.
"Teggy is not faster than a stock tC. I've raced a few when ours was stock. Now...lol, I would even waste my gas on it unless it was boosted." -
persze az is lehet hogy az integras hazudik es eddig mindenki lenyomta ot.. kitudja. mindenesetre szamomra meg mindig FELFOGHATATLAN hogy a kis kurva integran vagytok kiakadva holott a videon elpufolok egy TURBOS eclipset. -
ITR mint InTeGrA.. ugye? amugy idekint TEG nek becezik.. vagy tegi. nah mindegy.. mar leirtam az elejen, ha olvastal lathattad is : annyi youtubeos scion alazos videot lattam hogy azt hittem en is le leszek nyomva.
emlexel erre?
ehhez kepest ez tortent.. ez van.. btw az ITR csavo azt mondta hogy o mar lenyomott sok integras gyereket ( sok.... 5-10?) mert o jarkal oda gyorsulni..
a videorol meg annyit hogy INFOT olvassatok mar! en is leirtam az infoban hogy b18 motoros nem b16 os mint a videoban es oda is le van irva hogy a cedrik gyerek bena a valtasban. nincs min csodalkozni hogyha az a honda lealazza. majd kov honapban megyek vissza.. meglessuk mizujs masok ellen. sajna mas nem volt.. zsaruk miatt. csak negyen voltunk ott -
Borg #9976 Vagy talán mert valaki azt állította, hogy lenyomott a tC-jével egy ITR-t... -
most jon az amikor ti betesztek egy scion alazos videot sztan en beteszek egy honda alazos videot?
tessek ez nagyobb szegyen mint amit ti valaha is fel tudnatok mutatni scionrol:
STOCK Scion vs GSR motoros kipufogo, leomlo, sportlegszuro, hondata eco -
Canon IXUS 7mp-s geppel keszult. vaku nelkul allvanyrol, nagyon egyszeru amugy.
btw ejszakai modban halal keves fennyel is tudok hasonlot csinalni. -
"Cedric Misses Second And Grinds Third. :( " lenyomta volna ha tud valtani.... olvassatok mar el az infot.. ezert van sok idiota scion fikazos a youtubeon.. -
b18!
hajnalban cisnaltam a videot uberalmos voltam uberbaromsagokat irtam..
b16 ot irtam a motorra.. b18 van. hogy miert? azert mert a nob vtec motort sokkal jobban lehet turbositani.
sztan automatat irtam mindegyikre holott mind kezi volt:D
de ezt kijavitottam. streetfire.net re mar a b18 as verzio kerult fel. -
neeeem nem.. nem 190 loeros:D valami felreertes van neki ugyanugy 140 loeros integraja van. -
durva... amugy 5 csillagos a toresteszt az elso ulesen hatul meg 4