40647
.
-
Jóember, mekkora lábad van?!?
"De a bal láb kuplung, hát olykor elérem a fékpedált. Ami így gond. (Magát a kuplongolást érzem, nincs gond.)"
Ha nem 52-es, akkor:
szvsz simán vezess többet, egy idő után nem lesz vele gondod.. -
zsoltszeifert #10288 Csak a rögzítés érdekelt, ezért: | #10286 -> bocs #10285 !!! -
zsoltszeifert #10287 Én a #10282 végül is csak példának szántam a képet.
Csak a rögzítés érdekelt, ezért: | #10286 -
Amit linkeltél az is csavaros. Leveszed a gyári műanyagot és az alatta lévő fémbe lyukakat kell fúrni, oda csavarozod fel. Nekem sima aksis csavarbehajtóval sikerült kifúrni, ha nem is villámgyorsan.
De ha pedált is akarsz venni semmiképp ne ilyet vegyél! Full fém az egész, esős időben nagy szopás! -
zsoltszeifert #10285 Amiért kérdeztem a #10282:
Volt pár éve egy nagy balesetem. Most kezdtem megint a vezetéssel foglalkozni. Jobb láb fék gáz semmi probléma. De a bal láb kuplung, hát olykor elérem a fékpedált. Ami így gond. (Magát a kuplongolást érzem, nincs gond.)
Tehát a józan paraszti ésszel azt találtam ki, hogy a kuplung pedálra rá lenne téve egy "terelő" ami nem engedné a fékpedált elérni. Egy derékszögbe hajlított lemez.
Na ennek a rögzítésének a lehetőségére voltam kíváncsi.
" van a csavaros.. leveszed a gumit a pedalrol es vannak lyukak.. na oda lehet csavarozni..."
Igen ilyesmire gondoltam. A pedál "fej" bal szélén van egy hosszúkás rés, ide két csavar már jó lenne, de a jobb oldalán semmi. Tehát egy lyukat jó lenne fúrni bele.
A kérdésem milyen kemény lehet ez a pedál, csak át lehet fúrni, igaz ?
(Opel Corsa) -
Borg #10284 Itt a tescoban minden bóvlira typer-t irnak. -
en felerol tudok... altalaban az olcsobbak olyanok hogy a hatuljan van negy femnyulvany amit ra kell hajlitanod a regpi pedalodra.. eszmeletlen barom volt aki kitalalt.. gusztustalan osszkep marad hatra... hanyadek pedalok.
van aminek gumija van hatul es ugyanugy ra kell bujtatni a femre mint ahogyan jott a kocsid azzal a gumival.
es van a csavaros.. leveszed a gumit a pedalrol es vannak lyukak.. na oda lehet csavarozni...
ez a 3 van.. hogy melyik az amit mutattal??? fogalmam sincs. en egyszer vettem egy olyat amit ra kellett hajtogatni a regi pedalra.. hat lol.... kuka lett...
ha jobban meglesem ez a TypeR marka.. ilyen van amcsiban is.. ez tuti hajtogatos! -
zsoltszeifert #10282 Sziasztok !
Az ilyen kiegészítők, a pedálra való rögzítését valaki el tudná mondani részletesen !
Az lenne a legjobb, ha mutatni tudná valaki !
Ezeknek a rögzítés módjára nagyon nagy szükségem lenne !
Vannak tippeim, de az álltalába alkalmazott módszer érdekelne.
Ezek úgy vannak megoldva, hogy bármikor leszedhetőek, igaz !
(Mert arra lenne szökségem.)
Köszönöm szépen előre is ! -
beteg az a supra:D -

-
-
-
TOP SECRET V12 TWIN-TURBO TOYOTA SUPRA
Power Est. 1,000-plus hp @ 5,500 rpm
Under The Hood 1GZ-FE 5,000cc engine; HKS GT2540 turbine (x2), HKS blow-off valve (x2), wastegate (x2); Top Secret custom intake plenum with twin 80mm throttle bodies; ARC intercooler, radiator (with custom rear mount)
Drive Train JZA80 Getrag transmission; Cusco 1.5 way LSD; ORC clutch
Brains Top Secret coilovers with Roberuta Cup kit
Rollers Volk Racing GT-F 19-inch; 245/35R19 front and 275/40R19 rear Bridgestone Potenza RE050A
Stoppers GReddy GREX eight-piston 380mm front, four-piston 350mm rear
Outside Top Secret Super G-Force Wangan widebody kit (includes front and rear bumpers, side steps, 33mm front and 50mm rear wide fenders, HID headlight housings with IPF lights); Top Secret carbon aero bonnet with bonnet pins, aero mirrors by Ganador with LED; GT rear wing, Top Secret Exclusive paint with Top Secret II paint and bodywork; MS-R graphics
Inside Bride Gias leather seats; Takata harnesses; Top Secret steering wheel, shift knob; Defi Super Sports cluster -
-
Ha nem ilyen színe talán még jó is lenne..... de így.... nem virtual tuning ez??
-
úristen:DDDDD -
Borg #10273 Ez fasza lehet, a srác ki se lát a csíktól a szélvédőn :D -
Még elérhetőbb tuning:)
-
kicsit elérhetőbb tuning:) -

-
Borg #10269 

Ilyen felni kell az enyémre is -.- [nyer a lottón] -
Totalcaron most írtak róla, ez a búcsúmodell. -
jajdekéne! -
s2000 CR -
Borg #10265 Én nem adnék ki 180 rugót 17-es felnikre, +cérnavékony gumik, főleg astrára.
Aztán lezúzod az első kátyúban, vagy padkán, és csak leshetsz... -
Vagtazo #10264 Szasztok!
Szeretnék az Astrámra alufelnit venni de nem tudom milyen márkát érdemes Alessio kizárva. Momo GTR-t akartam de a köcösg digok nem szállitanak rendesen és igy kénytelen vagoyk más felnit kereseni lécci segitsetek.
Elöre is köszönöm.
ui.: 17 collos 4X100 -as ET35 az ár maximum 45.000 -
Aham. Akkor is! :) -
-
nemtudok rola..btw az nem evo csak sima lancer. -
sajna csak az az egy video volt a csajokrol... mindenki tunya volt.. feljott kb 5 csaj bikinizni.. baratnom szvsz siman nyerte volna az egeszet:D:D:D
-
Borg #10259 A vetkőzős csajnál felröhögtem álmomból :D
(A végén azért volt ami tetszett is :P ) -
Jó a zene! (egyik kedvencem)
Nálatok már lehet kapni az Evo X-et?! -
zajlik az élet odaát -
zsír 
a végén vannak durva verdák.Mind jöhetne ami fehér... -
VIDEO... CSEKK!!!!!!
enyem a szurke a kek motorterrel -
-
Ez nem is olyan szörmyű.. Nincs rajta semmi eltúlzottan nagy, vagy nagyon ocsmány színű.. Az más kérdés, hogy maga az autó randa-e.. -
Két autó egyben eladó... ;)
-
hörcsögmobil -
Meg 5év felfüggesztett hogy ilyet műveltek ezzel a kocsival