40647
.
-
na vótam driften, nem vót rossz
telóval csináltam pár képet, a digifényképezőnk el van baxódva :\\\
indulók felvonulása, 53 nevező volt
kiállított autó volt, elég ütős
ő indult is, kajak durva bakker.... imádom. első körben jót ment, továbbjutott, aztán meg elbaszódott a turbója és nem volt benne semmi erő és nem tudott semmit mutatni szal kiesett :||
-
nya, megyek ki a gokartpályára, driftnap van :) tegnap este sem volt egyszeru, mert tegnap volt bemelegito nap a versenyzoknek es este nyomták a körúton, s2000, rx7 :) fajin volt :D -
imádom a porschékat, cgt-t vennék ha nem bírnám hova tenni a pénzem, de vennék egy ilyet is az tuti mer ez, ez valami überbrutálkindergróf!%1414!! -
nah errol beszelek!:D -
loool.. vegulis az is allatul nez ki nahde ez csak egy ruf gt3... ami szvsz kb ugy megy mint a gt.. talan meg olcsobb is.. -
aztaribanckurva eget ez degecijóóóóó -
"Sima" M3
-
Borg #10322 lágszóró van rajta? 
-
Saleen S287 (bad boy) edition...
-
Csocso elég jó az a porsche(#10310), de az igazi feeling az a #10317-es porsche-nek van...:)
klasszik vonalak, szép ! -
ami mögötte áll az jobban tetszik:) de ez is kinéz valahogy :) -
undorító a színe, meg a "morcosítás" is érdekes, de mindemellett, tényleg elég jól megvan csinálva. de peugeot, szal alapból bukta:D -
Sztem ez a legszebb Porsche... :) Azok a vonalak... 
-
Borg #10316 Az a palack picit durva, de amúgy nincs olyan rosszul megcsinálva ez. Elég igényes tuning.
Ennek ellenére nekem max a csajok a képről :D -
Peugeot O_o -
Hat nekem a Gt jobban bejon ;)))) -
Ez mi? Olyan mint egy GT meg egy 959 összemixelve..
/nem vágja a porschékat.. -
FFX #10312 nekem nem tetszik
-
Ami mögötte áll az sem piskóta!
-
erre ennyit tudok mondani: AZT A KURVA.... !!!!!!!!!!!!
szvsz egyik legszebb porsche! -
feldobják a brutálnagy és széles kerekek -
Nem is rossz
-
Egyébként érdekes, nekem mikor kész lett a rendszer katalizátor nélkül olyan volt mint a puskaropogás, mikor betettük a katit picit lágyabb lett, de jó mély volt, azóta meg szépen elkezdett recsegni :( -
huh ez szépen szol szvsz:O) -
jo hang mind a kettovel, tetszik -
szépen duruzsol azannyát, nem tul érdes de azér mutatja hogy tud vmit -
hat akinek bejon a honda hang annak lehet teszik.. nekem nem jon be.. visit mint egy malac...
btw sajna az en cuccom is tud hasonloan szolni...
a regebbi ebay muffler melyebben szolt.. nomeg ketszer hangosabb volt... de az uj legalabb nem egeti a hatso lokost.. jobban nez ki es kevesbe hallatszik messzire.. azaz nem olyan hangos. -
nagyon jó a hangja !!!! nekem legalábbis nagyon bejön..valamelyik halálos iramban volt egyik hondának ilyen a hangja..még talán az első részben -
Tényleg, most hogy mondod. Bár én úgy látom hogy nem lyukacsos hanem ilyen hullámos vagy nemtom minek mondjam, szóval nincs átlyuggatva :) Ez is a hang szórásáért van. -
Na találtam róla egy videót. Sztem kurvajó a hangja.
Itt
Twin loop a neve. -
de érdekes, ha megnézed akkor belül lyukacsos a cső és úgy van benne abba a vattába vagy mibe:D
kíváncsi lennék a hangjára -
Igen de az a lényeg hogy nem szűkül össze a cső a dobon belül. -
mar olvastam rola regebben de nem emlexem miert volt ez igy jo -
hát amint látom szigetelt:DDDDD de sztem sinsc annyi folytása -
Valószínű nincs sok folytása, de mivel sokat kanyarog nem olyan hangos. -
Ez a fajta kipuff miért jobb vagy miben mást mint egy sima nyitott vagy akármilyen más sport kipuff?
-
automata... az is megoldás:) -
"Volt pár éve egy nagy balesetem. Most kezdtem megint a vezetéssel foglalkozni."
szerintem csak nem tudja ugy mozgatni a labat... es atcsuszik neki.... de majd o elmondja
amugy akinek ez nem megy az inkabb ne feszegesse a balesetes ladat.. inkabb vegyen automata kocsit -
Kispolák? -
DJ BP #10290 átcsúszik biztos, az a gond