40647
.
  • CSOCSO
    "Birom ha ilyen hozzáértő kezekbe kerülnek a cuccok."

en en anyamat mert nemtudom magyarul a nevet... ez van...

"Főleg hogy a BOV kurvára nem csinál semmi hasznosat supercharger esetén."

sipol es az epp eleg hasznos, de ha sipol akkor valszeg csinal is valamit...
  • Borg
    Fogaskerék a motor oldalán :DDD (talán a fokolókerék...) A pulley ráadásul csigát jelent...

Birom ha ilyen hozzáértő kezekbe kerülnek a cuccok.

Főleg hogy a BOV kurvára nem csinál semmi hasznosat supercharger esetén. Max ha valami centrifugál sc lenne, ami lényegében egy szíjhajtott turbó... hangja viszont sosem lesz olyan BOV-nak, mint egy rendes turbos autón.
  • CSOCSO
    megorulok!!!!!!!!!!!!!

felmegyek ebayre es latom hogy a 800 dollaros kaminari szenszal motorhaztetot megcsinalta egy masik ceg ( ugyanugy nez ki) es fele annyiert adjak.... KELL!!!-ene...

erre felmegyek a scion forumra es egy allat eladja a superchargerjet a scionhoz 2 ezer dolcsiert es be is teszi az autoba ingyert.. es ad hozza pulley-t ( ez egy ilyen fogaskerek a motor oldalan) es HKS BOV ot!!!! van video is rola:
    itten

uber!!!! kene mint atom
  • bujcsik555
    de van közte "PS szemét" is
  • bujcsik555
    ok amugy van vagy 2000 hátterem autós 1/4-e tuning de ide azt nem tom felrakni sajna
  • desigo
    Ezt a PS szemetet itt inkább hanyagoljuk...
  • bujcsik555
    na megvan a merci sprinter-ről a kép a galériámban
  • FOXX supreme
    :D
  • Borg
    Hát, ha ilyenek mint a tuning vito, akkor mindannyiunk lelki békéje érdekében remélem, hogy sehogyan.
  • bujcsik555
    hogy tom felrakni ide a saját képeim?
  • bujcsik555
    hahahaha
  • Borg
    sárga békára?
  • bujcsik555
    tuning sprinter

faternak is sprinterje van mikor mutattam ezt neki azt mondta ha fizetnének érte se alakittatná át ilyenre

• redbull0304
  • FFX
    elfogadám
  • LionTR
    Azta :)
  • JGTC
    komoly meló lehetett, kb pár cm2 maradt meg az eredeti részeiből
  • Zetorg
    :)
  • Zetorg
  • desigo
    Toyota Celica 1984

ilyen volt

ilyen lett

pár órát melóztak vele...
  • Lajcsi 74
    Sziasztok!
    Felkerült az EAST BLOCK új filmje a TOTALCARA:
    FADETT FILM
  • LionTR
    Persze, de attól az arányoknak még maradni kéne. Szóval kevesebb lovat mérnek keréken, de nyomatékot is.
  • pszihopata
    Meg ugye úgy van írva hogy hátsó keréken.A gyárak meg a főtengelyen mérik,ez igen nagy különbség . /speer-difi,váltó stb/
  • LionTR
    Ja, tényleg nem ez a szokványos arány. Vagy elírták vagy úgy lehet ilyen ha nagyon sokat pörög.
  • streeter
    2007 9ff Porsche Turbo TRC 91

A sebességmérő óránál a 400Km/h nem túlzás.
    4literes TwinTurbo boxer motor.
    910lóerő, 3.1s 0-100 végsebessége: 391km/h
    Mellesleg nagyon is szép autó!!!

• CSOCSO
    "Dual Hi-power Ti"

elvileg tobb hp-t kapsz tole de a hang nem lesz olyan hangos es recsegos... amolyan resonator

elvileg.. de most nincs idom utanna olvasni
  • CSOCSO
    az HKS kipufogo rendszer g35 nek es 350z nek.
  • streeter
    Jah turbós autóknak azért kicsit nagyobb szoktt lenni a nyomatéka. Vagy egalább is nem szokot ennyivel kevesebb enni int a lóerő.
  • LionTR
    Kipuff engem is érdekelne hogy mi :)
  • LionTR
    Mármint mit hogy hoztak össze? Keveselled a nyomatékot?
  • streeter
    Ez is magyar ráadásul szép és eredeti (hifit leszámítva) és manuális váltós is nem mint a lentebbi fekete.

• Borg
    Szar teszt volt, egy szarrátört aztán amolyan magyarosan carstylingolt nsx-ről. Ennyi, nem több.
  • streeter
    Nah hogy képek is legyenek.

Infiniti G35 (ehavi tunin g&stereoba is benne van)

3,5 literes V6-os 24szelepes motor 2db TD0518G turbó, Greddy és HKS cuccok. A kipuff rendszer meg a kocsi alja nem egyszerű. A végdoboknál az a megoldás az mi az?
    Hátsó keréken 400lóerő és 464Nm (bár ezt nemtudom hogy hozták össze)
    20-as Maya felnik.

• LionTR
    Konkrétan ez az ember abszolút idegesítően, csomószor összevissza, nem a megfelelő kifejezésekkel, és marha idegesítő stílusban beszél :) Meg elkezd egy mondatot, és aztán szerintem közben elfelejti mit mondott eddig és tök máshogy fejezi be mint kéne. Meg a "Hű apám hogy megy" meg "ez nem semmi" típusú beszólásoktól felállt a szőr a hátamon...
    Oké hogy nincs tapasztalata meg lámpalázas, de akkor legalább vegyen fel pár részt többedikre, ha elsőre nem sikerül. De valószínű amúgy tényleg az alacsony költségvetés okozza ezt a szintű igénytelenséget.

Szóval ne ez alapján ítéld meg a magyar TV-s adásokat :)
    Nézz totalcarokat, az ő stílusuk (nekem legalábbis) bejön, igényesebb és jól áll nekik a baromkodás is (mikor nem viszik túlzásba).
    (a konkurens csatornán pl őket próbálják utánozni, de olyan emberekkel akiknek ez nagyon nem megy és eszméletlen szánalmasak...)
  • CSOCSO
    mikent*
  • hali
    biztos keves fizut kap :)
  • CSOCSO
    meglestem ezt a tesztet... ti nem ereztetek minden percben azt hogy az ember unottan beszel es nagyon soxor helytelenul? Jo persze amcsiban vagyok, magyar tv-t nem surun latok de komolyan mikor youtubon vagy barhol mashol talalok valami felvett magyar adast, csak szornyulkodok hogy miken beszelnek magyarul az emberek..

ui: nem predikalni akarok... annyi szokincsem sincs talan mint a tv ben szereploknek de ha mar ott van akkor beszeljen mar szepen.. ne ugy mint egy menekult.
  • lolcsiter
    csak azt nem értem akkor hogy hogy lehet gyorsabb a váltás,ha először üresbe kell tenni(duplakuplung)
  • sanzik
    nem baj,hogy ezt egy wrc motortere?
  • JGTC
    "Istenigazából" :) azok a lámpák tényleg nagyon gázosak gondolom a 2004-es(ha jól tudom) faceliftre akar hajazni

sztem több van az országban mint 5db...
    ja ma láttam egy MK IV Suprát is