40647
.
-
"Birom ha ilyen hozzáértő kezekbe kerülnek a cuccok."
en en anyamat mert nemtudom magyarul a nevet... ez van...
"Főleg hogy a BOV kurvára nem csinál semmi hasznosat supercharger esetén."
sipol es az epp eleg hasznos, de ha sipol akkor valszeg csinal is valamit... -
Borg #10848 Fogaskerék a motor oldalán :DDD (talán a fokolókerék...) A pulley ráadásul csigát jelent...
Birom ha ilyen hozzáértő kezekbe kerülnek a cuccok.
Főleg hogy a BOV kurvára nem csinál semmi hasznosat supercharger esetén. Max ha valami centrifugál sc lenne, ami lényegében egy szíjhajtott turbó... hangja viszont sosem lesz olyan BOV-nak, mint egy rendes turbos autón. -
megorulok!!!!!!!!!!!!!
felmegyek ebayre es latom hogy a 800 dollaros kaminari szenszal motorhaztetot megcsinalta egy masik ceg ( ugyanugy nez ki) es fele annyiert adjak.... KELL!!!-ene...
erre felmegyek a scion forumra es egy allat eladja a superchargerjet a scionhoz 2 ezer dolcsiert es be is teszi az autoba ingyert.. es ad hozza pulley-t ( ez egy ilyen fogaskerek a motor oldalan) es HKS BOV ot!!!! van video is rola:
itten
uber!!!! kene mint atom -
de van közte "PS szemét" is -
ok amugy van vagy 2000 hátterem autós 1/4-e tuning de ide azt nem tom felrakni sajna -
Ezt a PS szemetet itt inkább hanyagoljuk... -
na megvan a merci sprinter-ről a kép a galériámban -
:D -
Borg #10841 Hát, ha ilyenek mint a tuning vito, akkor mindannyiunk lelki békéje érdekében remélem, hogy sehogyan. -
hogy tom felrakni ide a saját képeim?
-
hahahaha
-
Borg #10838 sárga békára? -
tuning sprinter
faternak is sprinterje van mikor mutattam ezt neki azt mondta ha fizetnének érte se alakittatná át ilyenre
-

-
FFX #10835 elfogadám -
Azta :) -
komoly meló lehetett, kb pár cm2 maradt meg az eredeti részeiből -
:) -
-
Toyota Celica 1984
ilyen volt
ilyen lett
pár órát melóztak vele... -
Lajcsi 74 #10829 Sziasztok!
Felkerült az EAST BLOCK új filmje a TOTALCARA:
FADETT FILM -
Persze, de attól az arányoknak még maradni kéne. Szóval kevesebb lovat mérnek keréken, de nyomatékot is. -
Meg ugye úgy van írva hogy hátsó keréken.A gyárak meg a főtengelyen mérik,ez igen nagy különbség . /speer-difi,váltó stb/ -
Ja, tényleg nem ez a szokványos arány. Vagy elírták vagy úgy lehet ilyen ha nagyon sokat pörög. -
2007 9ff Porsche Turbo TRC 91
A sebességmérő óránál a 400Km/h nem túlzás.
4literes TwinTurbo boxer motor.
910lóerő, 3.1s 0-100 végsebessége: 391km/h
Mellesleg nagyon is szép autó!!!
-
"Dual Hi-power Ti"
elvileg tobb hp-t kapsz tole de a hang nem lesz olyan hangos es recsegos... amolyan resonator
elvileg.. de most nincs idom utanna olvasni -
az HKS kipufogo rendszer g35 nek es 350z nek. -
Jah turbós autóknak azért kicsit nagyobb szoktt lenni a nyomatéka. Vagy egalább is nem szokot ennyivel kevesebb enni int a lóerő. -
Kipuff engem is érdekelne hogy mi :) -
Mármint mit hogy hoztak össze? Keveselled a nyomatékot? -
Ez is magyar ráadásul szép és eredeti (hifit leszámítva) és manuális váltós is nem mint a lentebbi fekete.
-
Borg #10818 Szar teszt volt, egy szarrátört aztán amolyan magyarosan carstylingolt nsx-ről. Ennyi, nem több. -
Nah hogy képek is legyenek.
Infiniti G35 (ehavi tunin g&stereoba is benne van)
3,5 literes V6-os 24szelepes motor 2db TD0518G turbó, Greddy és HKS cuccok. A kipuff rendszer meg a kocsi alja nem egyszerű. A végdoboknál az a megoldás az mi az?
Hátsó keréken 400lóerő és 464Nm (bár ezt nemtudom hogy hozták össze)
20-as Maya felnik.
-
Konkrétan ez az ember abszolút idegesítően, csomószor összevissza, nem a megfelelő kifejezésekkel, és marha idegesítő stílusban beszél :) Meg elkezd egy mondatot, és aztán szerintem közben elfelejti mit mondott eddig és tök máshogy fejezi be mint kéne. Meg a "Hű apám hogy megy" meg "ez nem semmi" típusú beszólásoktól felállt a szőr a hátamon...
Oké hogy nincs tapasztalata meg lámpalázas, de akkor legalább vegyen fel pár részt többedikre, ha elsőre nem sikerül. De valószínű amúgy tényleg az alacsony költségvetés okozza ezt a szintű igénytelenséget.
Szóval ne ez alapján ítéld meg a magyar TV-s adásokat :)
Nézz totalcarokat, az ő stílusuk (nekem legalábbis) bejön, igényesebb és jól áll nekik a baromkodás is (mikor nem viszik túlzásba).
(a konkurens csatornán pl őket próbálják utánozni, de olyan emberekkel akiknek ez nagyon nem megy és eszméletlen szánalmasak...) -
mikent* -
biztos keves fizut kap :) -
meglestem ezt a tesztet... ti nem ereztetek minden percben azt hogy az ember unottan beszel es nagyon soxor helytelenul? Jo persze amcsiban vagyok, magyar tv-t nem surun latok de komolyan mikor youtubon vagy barhol mashol talalok valami felvett magyar adast, csak szornyulkodok hogy miken beszelnek magyarul az emberek..
ui: nem predikalni akarok... annyi szokincsem sincs talan mint a tv ben szereploknek de ha mar ott van akkor beszeljen mar szepen.. ne ugy mint egy menekult. -
lolcsiter #10812 csak azt nem értem akkor hogy hogy lehet gyorsabb a váltás,ha először üresbe kell tenni(duplakuplung) -
nem baj,hogy ezt egy wrc motortere?
-
"Istenigazából" :) azok a lámpák tényleg nagyon gázosak gondolom a 2004-es(ha jól tudom) faceliftre akar hajazni
sztem több van az országban mint 5db...
ja ma láttam egy MK IV Suprát is