40647
.
-
"Az R8 az Audi egyetlen modellje, amit a Hondások irigyelhetnének. " errol nem beszelve... szerintem akinek nem nsx je van hanem mas hondaja az kezdhet irigykedni egy sima s4esre is... hacsak nincs gyonyoruen epitett s2000 esre..
bar en tuti nem vennek egy kicsi-el se ferek mert 180 nal magasabb vagyok- csak ketten ferunk bele- elmeny autot.. szal inkabb audi a4 -
latod ez a baj... motor motor motor.. en egy motor miatt nem fogok hondat venni.. akinek az a lenyeg hogy a szakadt autoja mindennel gyorsabb legyen az vegyen azt amit akar. az integranal meg a lenyeg hogy a csako eroskodott.......... en csak leirtam hogy le lett nyomva.. es minden masodik tuner hondas ilyen.. azt hiszik gyorsak.. kozben az elso bumper felig log az autojukon a teton meg rohad a festek.. de van recsego kipufogo meg nevtelen ebay intake es valami pepboysban vett 400 dolcsis felni szett.. nomeg nexen markaju gumik... -
Szabi1991 #11207
-
Szabi1991 #11206
-
Szabi1991 #11205
-
Szabi1991 #11204 ha már az új r8-assal védekezel, akkor az új hondát is nézzük :PP -
Borg #11203 Mihez képest szakadtak az utcai Hondák? A Scionokhoz, amik mióta is, pár éve vannak piacon? Gondolkodjál már. Még jó, hogy egy 25 éve a piacon lévő márkából több az idős, szakadt, és olcsó, mint egy olyanból ami még gondolatban sem volt meg akkor, amikor a Honda már jobb autót gyártott náluk.
Tudod ez a különbség, hogy egy VTI-ben, vagy ITR-ben 10, 20 évesen is jobb motor van, mint a te új Scionodban. Aztán attól még lehet szép új csillivilli az autód, meg drága felni rajta...
Te meg lenyomtál egy 1.8 140LE-s Integra GSR-t, a 160 vagy hány lóerős, 10 évvel fiatalabb 2.4-es, valszeg a köbcenti miatt sokkal nyomatékosabb autóddal, micsoda megleptés... Voltál már egyátalán hivatalos gyorsulási versenyen, ahol mérték volna hogy mit mész, és méltó ellenfek állnak melléd (sőt, netán olyanok akik vezetni is tudnak) ? -
Borg #11202 Az R8 az Audi egyetlen modellje, amit a Hondások irigyelhetnének. Ebből a szempontból valóban rettentően töketlen a Honda, hogy még mindig nem hozott ki egy méltó NSX utódot. -
komolyabb bajom nincs a hondakkal egy ketto meg tetszik is.. inkabb a tulajdonosokkal van a bajom.. nagykepuek/bekepzeltek meg egymassal is. azt hiszik ferrarit vezetnek.. es e legtobbnek valami irto ocsmany szarfos regi utott-kopott kocsijuk van amit azer vettek mert azt a legolcsobb tuningolni de annyira nem koltenek az autora hogy meg az uj festest is valami haverral csinaltatjak meg es ugy is nez ki.. nem egy hondasnak kulon felnije van elol es hatul... flordiaban vagyok tehat azt ne mondjatok hogy bizti a teli garnitura miatt :D:D:D lol nagyon szepek a honak amit idelinkeltek de az utcan a 90% uk repedtfazek hangu lassu szarok. es most nem a zsir uj si re gondoltok meg az ITR re.. az kulon kategoria..
ui: ott van az integras honda csako aki annyira hangoztatta hogy szarra fog verni.. meg igy meg ugy.. sztan szepen kapott 1-2 autonyit. es o mar csomo integrat meg civic porra alazott.. stb stb stb.
az hogy a toyota nem tud motort gyartani... loal.. 160 lovas a toyota.. turboval 300 ig feltornazhatod ugy hogy a motorhoz hozza sem nyulsz es csak 8-9psi nyomas van a turboban.. valszeg azert nem esik szet a motor mer fika toyota motor.. arrol nem beszelve hogy a fordulatot is siman feltornazhatod 7500 is BIZTONSAGOSAN ahol meg nem lesz baja a mocinak.. ezenkivul ott a gts celica.. ami ugyancsak nem keveset forgott.. ugyancsak toyota motorral..
-
Sgt Brian #11200 Kérlek segítsetek, nagyon megtetszett a hangja, pedig csak rozssul rakta össze a szerelő és elengedi a levegőt:D Szóval aki tud kérem segítsen! -
Sgt Brian #11199 Hello, Nekem egy Renault scenic 1.9 tdi tipusú autom van és lefújószelepet keresek hozzá! Hol találhatnék ilyet és mibe kerülne nekem? -
Unalmas... Hát akkor sztem nem láttál új Audikat! R8-as LED-es lámpája is elég unalmas neked? Új Civic-et meg hagyjuk, mert nem róla szokott meni a téma, hanem a régi Hondákról!
"Érdekes sosem a Hondások kezdik fikázni a másikat"
NEM???? Mikor belinkeltem egy Calibrát minden Hondás egyből fikázta, hogy ez szemét autó! Más autókkal is előfordult már nem egyszer pl. Celica, Audi... Úgyhogy ezt is hagyjuk sztem...
-
ZsirosKenyer #11197 amúgy vicces hogy már megint mindenki a Hondát szidja. Érdekes sosem a Hondások kezdik fikázni a másikat. Emlékszem az alfa-honda talin is az alfások kezdték a balhét már rögtön azzal hogy a legtöbbjük ki sem jött mert nem volt hajlandó Hondásokkal együtt bulizni. Miközben mi még örültünk is hogy láthatunk pár szép olaszt. Aztán aki eljött alfás az is flegmázott végig(tisztelet pár normális arcnak), de szerencsére gyorsuláson el lett kenve a szájuk ;) haza is mentek rögtön.
Ezzel a jelenséggel egyébként utcán is találkozom néha. Amint vki mögém ér rögtön elkezdi rángatni a kormányt meg tol össze-vissza.
Akiből ilyen reakciót vált ki egy hasonló szituáció az gondolkozzon el komolyabban hogy melyik volt az a pont amikor a felnőtt személyisége megrekedt és nem tudott kifejlődni rendesen ;D -
ZsirosKenyer #11196 semmi extra formavilág? szerintem az új civic meg az éppen futó accord is elég egyedi, nem hinném hogy elvesznek a kategóriáikban.
Akkor az audi már inkább unalmas azokkal a 15 éve ugyanolyan fényszóróival. -
ZsirosKenyer #11195 Honda:
-győz a versenyeken
-nemrég amerika "legzöldebb" autójává választották - tehát környezetkímélő
-legendásan hatalmas élmény vezetni
-a világ második legmegbízhatóbb márkája (1.mazda 3.toyota)
-mindemellett olcsóbb is néhány kategóriában mint a többiek(pl. hot hatch)
szóval tökéletes ;D
na jó vannak hibái de most nem jut eszembe egy sem :O -
NSX-et én is szeretem. De a legtöbb Honda valahogy elveszik a saját kategóriájába! Semmi extra formavilág, semmi extra menetteljesítmény. -
Nem... De sztem ha olyan jó a Honda akkor valami sikereket is el kéne érnie a autósportokba! Vagy csak véletlen hogy a többi "nagy" márka az el is ér valamit???
Megbízhatóságot meg sztem már az elején felejtsük el!
Sztem nem attól lesz jó egy autó, hogy megbízható, hanem hogy milyen élményt tud nyújtani vezetés közbe!
Mint köztudott pl egy Lancia Delta HF Intergale nem a megbízhatóságáról híres mégis egy fantasztikus autó! És nem ki sikereket ért el!
Ha ezt a megbízhatóságot nézzük, akkor ez egy kalapsz*r lenne! Nah akkor most, hogy is van ez? Akkor ez szerintetek egy rossz autó???
-
ZsirosKenyer #11192 2000-ben és 2004-ben első helyezett lett az NSX-szel.
egyébként ha épp nem is nyer de mindig dobogós a Honda. -
mér te versenyautoval akarsz az utcán mászkálni?
nekem az a lényeg h a normális embereknek milyen autokat gyárt
-
Most nem kötekedni akarok a Hondásokkal ez csupán egy kérdés!!!!
Most jó a Honda meg minden... De ért el valami nagy sikert autóversenybe?
JGTC-be hol szokott végezni?
-
Ez a Fuck Honda póló meg hát elég száni már bocs!
-
most nem akarok kötekedni h melyik márka mennyire megbízható de ha szétszedsz egy Honda motort meg egy másik jappit pl: Toyota vagy akármi más és egymás mellé teszed a kettőt rájössz h nem véletlenül bír ki olyan köbcenti/lóerő teljesítményeket + fordulatszámokat a Honda motorja és a másiké miért köhög már a felénél, és ebben az a komoly h ezt Ők már annó a nyolcvanas évek végén tudták hozni mikor a többi gyártó valljuk be fasorban sem volt (turbós motorokat nem veszem ide) -
Hajógyárin, Bed Beach közelében sokáig állt két ilyen remekmű... árulták őket de a kutyát nem érdekelte, nem csodálom, én sem szívesen tolnám a levegőt egy ilyen kis tejesdobozzal!
-
egyik kedvenc szinem... scion is inkabb kene feherben vagy pirosban.. feher scionok lesotetive minden felnivel ( gm, b, w,stb) allatul neznek ki -
Na erről van itt "nagybaszó".......... habár én személy szerint nem kedvelem a fehér autókat........viszont ez sztem nagyon pofás. ( pirosban v feketében jobban nézne ki azért ) -
-
Borg #11183 -
Borg #11182 Mert a scion véd hülyeség ellen is, vagy mi? -
Szabi1991 #11181 XD
-
Szabi1991 #11180 Scion sztori
Fura dolog ez a Toyotával. Temérdek Toyota-tulajdonos ódákat zeng járműve megbízhatóságáról, elégedett Toyota-vásárlók milliói szelik a kilométereket nap mint nap a világban, mégse tartozik a legvágyottabb márkák közé. Melyik gyerek szeme csillan fel, ha meglát az utcán egy Corollát? És melyik gyermeklelkű felnőtté? Hirtelen kevés unalmasabb autót tudnék mellé állítani. A Toyota vezetősége őrlődött egy darabig. Váltsanak márkaimidzset, hígítsák fel a termékpalettát holmi túldizájnolt (lsd. Honda Civic), vagy lededósított (Smart) járművel, miközben meg van a veszélye annak is, hogy jó néhány potenciális ügyfelet elveszítenek a feltűnésmentes jóautó-vásárlók közül? Nem, ezt nem engedhették meg maguknak.
A luxusautóknál bevált fogáshoz nyúltak: új márkát alapítottak, és 2002. március végén New Yorkban bemutatták a Sciont. Mindjárt lett belőle kettő, az xA és az xB, utóbbit japánban Toyota bB, azaz Black Box néven árusítják. Még mindig furcsa elképzelésük lehet a japánoknak az európai emberről, mert az xB-ket vagy bB-ket csak Amerikában és Ázsiában forgalmazzák, még csak remény sincs arra, hogy a hazai Toyota-kínálatban egyszer csak megjelenik. Marad a magánimport, de már így is közel tucatnyi skatulya van az országban.
"Melyik gyerek szeme csillan fel, ha meglát az utcán egy Corollát?"
az enyém mindig :))
persze csak ha AE86, vagy hasonló, a többi nem érdekel :D
ezt a Scion-t pl a 19 kerben szoktam látni..
-
énis a honda mellett vok
ami nekünk volt civic az gyötörve volt folyamatosan több mint 1évig és semmi baja nem volt
scion az milyen országbol van? -
en mint scionos egy dologra irigykedem.. hogy a hondasoknak minden negyedannyiba kerul.. az autojukat is megveszik 4 ezer dolcsiert.. tesznek bele turbot 700 ert.. a felfuggesztest megoldjak 500 dodobol... dehat olcso husnak hig a leve...
ott van a sarga integras csako.. vigan meselte hogy alig marad le a typeR engines civic autotol ami a haverja-e.. mikor kinyogtem hogy jo.. en is menni akarok a csavo ellen akkor ra egy hettel a motor meg is pusztult... aham.. gut.. -
Borg #11177 Akkor azt is elmagyarázhatnád, hogy hondáson miért nem látni olyat, hogy Fuck Toyota? (tipp: nincs mire irigynek lenni?) -
valasz gombra nyomtal nem? tehat valaszoltal.....nem? csak kerdesre lehet rofogni?? lehet vissza kene mennem hungariba magyartot tanulni mert mar nem megy nekem ez... -
Borg #11175 volt kérdés? -
nem tudtal mit valaszolni? -
milyen randi? -
Borg #11172 Most újat akartál mondani?:D -
kurvara nem vagyok kivancsi a szakadt hondatokra mar megbocsas.. meg egy 5 eves integra sem tudja megdobogtatni a szivemet szal ezt nagyon becumiztad... szigoruan uj civic is esetleg acura rsx... -
Borg #11170 Hát most hogy savanyú a szőlő az nem újdonság :)