40647
.
-
Szabi1991 #11329 bazz pedig de jól nézhetett ki :O -
loal::D:D:D:D -
ZsirosKenyer #11327 -
jól összecsukta 
akkora lett mint egy Smart -
Nick Hogan Supraja:
b oszlop mogott mintha kint kong osszegyurte volna az autot... szerencse hogy tuleltek az egeszet. -
Ez az
-
Borg #11323 megez (egymás mellett vannak) -
Szabi1991 #11322 Janó dob -
Borg #11321 dinamit dob vagy mi a nevük most, van weboldaluk is (pestiek, sopronban nincs rendes kipufogós)
assetom mi a kulonbseg a bravo-brava kozott :D -
Telefonszámot! :D
És ki is ez a Janó?
gáddemit amugy meg nem bravo brava énse jazzezem a civicedet
-
Borg #11319 Hát itt jön az, hogy ennyiért nem éri meg kipufogót venni egy Bravora...
Ebből a pénzből a Janóék komplett kipuff rendszert csinálnak neked újat, a kattól hátrafelé, behangolva olyanra amilyenre akarod. -
ITt-e.
De ez még ex. Tax :C
Az úgy súlyos, kemény 300+ e. Ajjajaj :|
-
Borg #11317 Csak akkor, ha egyszer már elmentél a kipufogóig. Elsőre nem. -
Pedig de! :D -
Borg #11315 Jahogy az.. csak mert a linked nem vezet sehova. -
Hatchback?
btw. meg típusspecifikus, csúnya lenne ha nem férne el.. -
Borg #11313 És elfér a hátsó futóműtől a lökösig? A hatchback autókon általában elég macerás olyan dobot találni, ami elég nagy, meg el is fér. -
Ez mondjuk elég húzós 280 ájróval.. Pedig ez pont teccik is..
-
Sgt Brian #11311 http://www.youtube.com/watch?v=FdijTTxWwWk -
Borg #11310 Tegyük hozzá hogy típusspecifikus, ami egy 1.6-os bravora nem biztos hogy van... -
Hmmm. Pont ilyenre gondoltam.. De ehhez megszorításokra lesz szükség :)
Linked van? -
Ha nem hangos dob kell akkor még a Remus is jó. Nekem is az van ovál keresztmetszetű két kocka véggel. Alapjáraton a hangját se hallod és alacsonyabb tartományba se túl hangos, de ha elkezded pörgetni akkor 3000fölött jön meg igazán a hangja. Mondjuk az már egy kicsit más árkategóra, mert én 50körül láttam hasonló dobot mint az enyém. -
Borg #11307
-
Borg #11306 Ha nincs katalizátor, akkor nincs folytása a motornak, tehát alacsony fordulaton nyomatékot veszt, nagyobb fordulaton viszont jobban öblít, így ott a teljeðítmény nő. Logikusan, ha a dobok belseje szétesik, kiég, az is jobb áteresztő képességet jelent, tehát KIS mértékben hasonló a hatása a katalizátor kivételéhez. -
Az lesz az.. :DDDD
Ez járhat nyomatékcsökkenéssel? -
Borg #11304 Ha "nem ok" a katalizátor, akkor csak halkabb lenne, mivel eltömődik. Max ha nincs kat, akkor hangosodik, de akkor igencsak.
A közép vagy hátsó dob belsejének szétégése tipikusan ilyen repedtfazék hangot, főleg olyankor amikor nyomatékból kéne mennie, tehát alacsonyabb fordulaton nagy gázzal. -
Lehet hangos, az nem baj, csak nem úgy, ahogy a sok golftunner szaladgál errefelé, hogy az alsó fordulattartományban olyan mint három man kamion, felette meg semmi..
A katalizátor lehet, hogy nálam sem ok :)
-
Borg #11302 Biztos, hogy a hátsó dobod belseje kezdi megadni magát. Ilyen volt nekem is.
Elkezd hangosodni, meg aztán zizegni is.. csak ugye nekem attól volt, hogy kat nélkül túl forró lett a téma ott.
A sportdobokat felejtsd el, ha nem akarsz hangosat. Főleg az olcsókat. Én megszívtam tavaly egy WM sportdobbal, pedig direkt halkat kértem tőle, ovál keresztmetszetűt, duplavéggel. Olyan volt az autó tőle, mintha mélynyomóban ülnék, ráadásul 1 hét után elkezdett pöttyökben rozsdásodni. Ment is vissza, inkább maradt a gyári dob + valami vég az optika kedvéért.
Szerintem lezúzol a kövesdi bontóba, ott ÚJ noname típusspecifikus dobot adnak az autódra 10-14 körül. Bosal, Walker stb meg van 18-25 között, szintén gyári, ha márkásabbat akarsz. -
Feltéve ugye, hogy lyuk. -
ZsirosKenyer #11300 ha kicsi a lyuk egy ezresért behegesztik. -
Akkor még lájtos volt.. Most már egyre inkább fajul el.. :/
De lyukat nem látok rajta.. Bár aztán a f@sz tudja..
Előre érzem, hogy költséges lesz..
Btw. nem tud valaki ajánlani egy olyan sportdobot, ami nem alacson fordulaton brummog?? (hanem teccikérteni) -
ZsirosKenyer #11298 már múltkor is diagnosztizáltad hogy lyukas nem?
vagy azóta fixelve lett?
túl forróvérű a moci -
Borg #11297 1. katalizátorod nincs..
2. kiégett a középdob belseje
3. kiégett a hátsó dob belseje
4. valahol kifúj
5. tényleg sportdobod van
6. Az első 4 valamely kombinációja. -
Hogy ha a garázsba amikor beállok (ugye ott jó az akusztika), és a motort túráztatva olyan hangja van mint egy sportdobnak (egyre inkább), az mér van?
-
ZsirosKenyer #11295 17 éves?
Gondolom vezetési tapasztalatot is inkább a pályákon szerzett nem az utcán. Meg egyáltalán 17 éves fejjel még olyanokat is bevállal az ember amit nem kéne, és ha mindezt egy 500 lóerős verdával teszi ne csodálkozzon hogy ez lesz. -
NEEEM.. dehogy.. a fianak volt ez a sarga supraja es az apjanak van a zold... mindketto eleg tapos volt.. a faterjat meg lattam is anno az orlandoi supra talalkozorol keszitett videon.. amugy rakerestem a googleon arr ahogy hulk hogan toyota supra es csak a balesettel kapcsolatos hirek jottek fel.. lol -
Tiszta KSA :DDDD -
Borg #11292 Fia? én azt hittem a lánya "udvarlójának" van suprája. -
Hogen fia osszetorte a Suprajat
eleg kemenyen.. amugy elmehet a faxba a gyerek.. tini a srac de NOPI drifteken vesz reszt egy viperrel es sajat Supraja van evek ota... fel ezer loerovel -
a he? toyo?? supra is toyota meg a scion is.. nahde mindegy.. amugy meg egy annyi merfoldes supra mint a scion nagyon sokkal tobbe kerult volna.. amugy az a baj hogy a supra tizenakarhany eves.. es azert az mar durva nekem.. nincs kedvem fel ev utan sok sok ezret kolteni motorfelujitasra.. nomeg kuplungcsere stb stb.. mert azert egy hatsokerekes kocsival valszeg mast is csinalgatnek mint az elsokerekessel.. meg valszeg haromszor nagyobb esely lenne hogy osszetornem, stb stb stb.. szal.. ah mindegy.. nem is akarok errol beszelgetni. supram majd lesz ha gazdag leszek.. de a scion is megtartanam a kozosseg miatt!!!