40647
.
-
ZsirosKenyer #11569 kiváncsi vagyok hány db fog belőle maradni pár év múlva. Ennyi lóerőt az utcára vinni is csak a németeknek jut eszükbe hogy tudjuk, jürgen népe a legerősebb.
egyátalán van lista hogy kik vettek? több mint 300 millió vételár 40 literes átlagfogyasztás, ezen még a leggazdagabbak is elgondolkoznak hogy megéri-e. Persze azt láttam hogy araboknál sok van, de azok úgyis buták.
ennél egy ferrari ezerszer értelmesebb. -
;) -
Borg #11567 okos vagy előre ülhetsz... -
Dehogy 1.6 vtec az a nagy technika 
Na így már tuti neked is tetszik!
-
Nem biztos hogy olyan nagy szám megépíteni egy több millió dodós sportautót,főleg egy olyan konszern tagjának,ahol szinte minden kéznél van.Jut a kárpitosra is bőven,a formatervvel sem kell spórolni stb.
Egy kocsit 10000 euróból kihozni,hogy biztonságos legyen,jó legyen az emissziója,jól nézzen ki lehet hogy mérföldekkel nehezebb dolog.
Persze mindenki elájul tőle,mert ez is a cél,de a forgalomban autózni egy 1000 lóerős autóval,a betonon ülve, nem hiszem hogy különösebben nagy élmény.
Az egész kocsi értelmetlen pénzszórás,araboknak való!
A veyron is,meg az a másik valami is. -
ZsirosKenyer #11564 két V8-as motor egybeépítve, 8000 köbcenti, ráb*szva 4 turbó, wow ez aztán a technika :DD
-
A Veyron elég érdekes gép az biztos, nekem személy szerint tetszik, fura de tetszik, a technika meg valami eszméletlen...amúgy 1001 ló meg 1250 nm...abba a motorba van több is. jóval több ! 1800 kg súlya van, de aki vezette azt mondja úgy kanyarodik, hogy meghazudtolja a fizikát. na de annyi pénzé már el is várom:D
Az Audi RS6-os meg ....hát igen..instant get !:) -
RS6... 5.2 V10 biturbo 580Hp 650Nm :)
-
Oké értelek! :) De Veyron nem Szupersportkocsi inkább Luxusszupersportautó már csak a több mint másfél tonnás súlyát nézve is! :D Ez mondom külön kat :D Nincs még egy ehhez kicsit is hasonlító filozófiájú autó! -
Hát gondoltam a papíron lévő adatok...
Dee nem azt mondom, hogy a Veyron xar, csak nekem sehogyan sem jön be...
egy Szupersportkocsi legyen sportos is a végletekig, hiszen ezért hívják így...
Nem kell bele sok felesleges kütyü... (Lásd Enzo...)
Jelezném még1x, hogy szerintem... -
Olyanok vagytok mint az az észnélküli katonaság!
Ott a vállap,itt a márkajelzés dönti el hogy mi,vagy ki a fasza.
Egyszer próbálnátok az előítéleteket elfojtani,és valamit elfogulatlanul nézni!Áhhh..!
/A suzukira gondolok/ -
Mik azok az egyéb mások? :D Konkrétabban?
Semmibe nem jobb max újabb és olcsóbb meg kevesebbet fogyaszt, meg biztos nem szennyezi annyira a levegőt meg biztos ilyen egetverően fontos dolgok egy ilyen autónál... :D Maga a Veyron sztem egy remekmű W16 4 turbo... Nem az a nagyszám, hogy 1000 paci hanem, hogy ez egy utcai autó! Nem verseny, nem tuning... Nem tudom hány éve van Veyron de nem 2-3 sőt talán 5-7 éve is van ha nem régebben, hogy kitalálták! Azt, hogy meg most/pár éve sorba lemásolja a többi autómárka ez a 1000pacit és 400km/h és minden cikket így kezdenek, hogy itt az új Veyron verő ez elég szánalmas... Egy ilyen autó szerintem soha nem lehet túlszárnyalni és nem is kell! A Veyron szerintem egy külön Veyron kategóriába van amibe nem igazán tud bekerülni más autó se teljesítményébe se luxuskivitelébe! :D
Elvégre is a Bugatti az Bugatti! ;)
-
hát hja... nem egy swift :D -
egész pofás, de az a nagy Suzuki jel nemkéne rá -
Ezt mondjuk ugyanígy lehet mondani a Veyronra is...
Speciel ez az autó mind kinézetre, mint egyéb másra sookal jobb szerintem...
A Veyron lehet egy jó autó, dee semmien szín alatt nem tetszik... -
lol
-
Autófüggő. Fater pugja is olyan hogy elengedem a kuplungot egyesben és simán megy, meg az előző pugja is ilyen volt de a toyotámnak pl kell a gáz indulásnál. De hogy kettesben meg hármasban is elindul...
Ez tényleg fura.
-
Ezt most mért? Még mindig szar! :P -
Szabi1991 #11551 SSC -
Sztem ez az autó egyszerűen gagyi! Még egy márkajelre se futja nekik! :D A Veyron meg nem azért jó mert 400at megy hanem mert Veyron! Ennyi, témát lezártam... :D -
Honecher #11549 Ha hidegen megy az természetes elvileg ugye a szivató miatt. De ezt melegen csinálja kuplungjáték nélkül. -
Honecher #11548 Poénból nem írnék ilyet?!?! Komolyan ez a probléma, és érdekelne van-e valami magyarázatotok rá! És nem charger és nincs benne 1000 lovas motor. Az autoszerelés topicot megpróbálom, thx! -
Ha hidegen indítom, és még emelt az alapjárat, akkor az enyém is megy magától.. Melegen már nem (csak ha nagyon finom vagyok a kuplunggal).. -
Autószerelés topic!
Azt akarod beadni,hogy nem csúszik a kuplung,és mégsem fullad le,mert ha csúszik,minden gázadásnál fel kéne pörögnie!
3-asban felmegy a dombon 800-as alapjárattal?-esetleg egy dodge charger,de nem a lanos!
-
Honecher #11545 Hello mindenkinek! Lenne egy kérdésem, nem konkrétan ide tartozik, de reménykedem, hogy tudtok segíteni. A következő a helyzet.
Van egy Daewoo Lanosom.
A "problémám" az vele, hogy "nem akar lefulladni" Részletesen.
Beteszem 1esbe, NEM ADOK GÁZT, lassan felengedem a kuplungot. Le kéne fulladni, ez meg megy. Ami mégdurvább, felmegy az emelkedőn (gáz és kuplungjáték nélkül!) és egy igen magas fekvőrendőrre is felmászott "magától". Ugyanezt megcsinálta 2esben és 3masban is. (4est nem próbáltam, 5ösben már lefulladt).
Alapból azt lehetne mondani hogy magas az alapjárat / bedöglött az automata szivató, és ezért megy gáz/kuplungjáték nélkül a kocsi, de ez nem így van, mert 800as (alapjárat) a fordulatszám végig.
Megkérdeztem már egykét embert, foggalmuk sincs mitől lehet. Valaki tudja hogy mi okozta ezt? És hogy ez rossz vagy csak simán nem normális de nem árt?
Előre is köszönöm! -
Szabi1991 #11544 akkor már..
sztem szebb, és 410 et ez is hoz..
-
Magyar utak közelébe nem merészkednék az Audival :D a kerék kiütné a kerékjáratot :D
Ez a Vayron nekem meg nagyon nem jön be
-
eddigi legszebb veyron -
Nur in Deutschland.. ;D -
ZsirosKenyer #11540 azokkal a felnikkel taposhatod :D -
Veyron Pur Sang
-
Taposnám ^^ -
-
Erdélyben vannak ilyen utak... -
Durva...
Komoly ahogy kinéz... -
nekem nem tetszik, azok a k*rva nagy légbeömlők az elején, meg a hátulján a szögeltes rész a lámpáknál -
szépen duruzsol :D -
Lamborghini -
vadas
-
Jó lehet itt autózni?:)
link