40647
.
-
-
Neked ki rakta be a hangfalaidat ??? -
Visszatérve az előző témára, közben rájöttem, hogy gyorsan menni nem szeretek :D
Közúton ált. 100-110 az utazóm, pályán 140.. Viszont előzni, kanyarodni, ill. elmebeteg dolgokat művelni imádok :DD
Kövezzetek meg.. -

-
Csak azt tudtuk, hogy óra szerint viszi ..
-
Oszlopokkal vigyázz!
-
Én z 650-nel is köröztem a pannonia-ringen,és nagy ívben leszartam kinek hány lovas a gépe.Balra jobbra szikrázott legalább akkora élmény volt mint utána az rr.
Én télen futni járok ingyen.Nehogy már pénz nélkül ne lehessen sportolni! -
Én szeretek gyorsan menni. Tudtátok, hogy 1.4-es twinport astra viszi simán a 190-200-at? -
Sosem hajtok a közúton és nem is érzek késztetést.
Csodálkozva nézem mikor 10-20 évvel idősebbek mint én,tolják le az előttük lévőt. /nem kaptak pinát este?/
Korábban kell felkelni,és akkor nem kell rohanni!
Nehogy már az az 5 perc hiányozzon a megélhetéséből! -
Bocsi, de akkor offtopiknak tűnt a téma.
-
Ittvoltál és nem szóltál?
Shame.
-
Ennek sokan örülünk, hogy neked belefér egy trialmotor, meg eljársz kajakozgatni.. Én örülök hogy a kocsimat fent tudom tartani, és szeretek vezetni...
De nem fér bele, hogy leszaladgáljak hetente a pannoniaringre.. Amúgy sem szeretném égetni magam egy száz lovas géppel..
Kéthetente egy paintball is megerőltet anyagilag :| /de legalább levezet mindent :D -
Tán két hete csattant egymásnak az M1-M7-es közös bevezető szakaszán egy lambó meg egy porsche, mert versenyeztek állítólag 300-al, és összeakadt a sárvédőjük egy pillanatra. Mindkét kocsiból fémforgács maradt, az egyik sofőr életveszélyes fejsérülésekkel került kórházba, a másik kicsit könnyebb sérülésekkel (nemtom azóta, hogy túlélte-e).
Másnap jöttem épp haza Sopronból, és én speciel nem tudtam kiigazodni a többszáz méteren keresztül balettozó, forgó, keresztező keréknyomokon, és az itt-ott hiányos szalagkorláton, ami akkor még mindig ott virított a helyszínelőrajzokkal együtt, hogy ezt hogy is csinálhatták. -
Én kiélem magam máshol.Ha kajakoztam egy keményebbet,a kormányt is alíg bírom eltekerni,ha adrenalin kell triálmotorral nekimegyek v.mi keményebb sziklának.
Nem az a baj,hogy az emberek az úton élik ki magukat?
Persze nyugaton,úgy néznek az ilyenre mint 'gyújtogató a vizesszénára",és be is szólnak.
Itt meg vissza is ütne némelyik köcsög,ha beszólna v.ki. -
Ez mondjuk igaz.. Elég komoly arckifejezéseket lehet elkapni a forgalomban :D
Ezér nem hallgatok rádiót.. Óránként elmondanak legalább 5-6 rosszhírt.. -
ZsirosKenyer #11954 jó nem arra gondoltam aki élvezetből hajt, hanem a családi 1.2-es verdákra amit nyilván nem élvezetből padlóz az apuka, aztán meg dudál rám veszettül amikor le kell lassítanom mert fel van túrva az út. -
Meg nem kéne annyi speedcore-t hallgatni a kocsiban ugye
-
ZsirosKenyer #11952 akinek lamboja van kint is durván megy, nézd meg a Getaway in Stockholm c. részingfilmet.
amúgy nem csak a pénz hanem a folytonos negatív hírek is felhúzzák az embert még ha csak tudat alatt de akkor is. Pl. megyek melózni ahol először felmegyek az index-re minden nap van egy hír: "ismét eltűnt 800 millió forint", aztán alatta: emelkedik ennek meg annak az ára és ott egy vigyorgó politikus képe, szóval felbosszant, még akkor is ha mondjuk kifejezetten most nincs különösebb bajom az anyagi helyzetemmel. Szóval az egész országban negatív a morál ez azért a közlekedésre is hatással van. -
Én pl élvezetből gyorshajtok, és egész jó hangja van az autónak.
A mocsokszar út stimmt :D -
Persze anyagi helyzet,kevés a pénzem,szarul élek ezért megyek mint az őrült!:)
/lambóval,porsche-val,205 gt-vel/ -
ZsirosKenyer #11949 igen ennyi. Átmész ausztriába szinte kivétel nélkül mindenki betartja a sebességkorlátozásokat, azt meg ugye mindenki tapasztalta hogy náluk a zebra az szent hely, egyből megáll mindenki.
De náluk könnyű, nyugodt a hangulat. Van pénz kaja pia - na jó nők nincsenek de emiatt nem idegeskednek ;D
Nálunk viszont szegény tisztességes állampolgár megkapja a kevés fizuját, de mindegy mert már úgy is -1 millánál tart a bankszámlája, aztán elindul haza a mocsokszar úton, közben a mocsokszar autójából hülye hangok jönnek arra utalva hogy vmi megint el fog romlani, ezek után ne csodálkozzunk ha felbassza minden az agyát és elkezdi nyomni neki ész nélkül :) -
:D -
Szarabbak az autóink.Ugyanezekkel jártak a nyugatiak 10 éve,ott miért volt jobb a statisztika?
Normálisan kell menni! -
'Ausztriában egy csomó helyen simán le lehetne menni a mezőre.."
-nálunk is!
Parizsban ahol meghalt diana még egy nyűves szalagkorlát sem volt,egyenesen nekidurrantottak a betonoszlopnak.
Én 2 hetente járok olaszországba,semmivel sem biztonságosabbak az utak!
Ausztriában úgy bővítették a pályát,hogy nem volt leállósáv 5 kilóméteren keresztül,ahol ledöglött egy teherautó a dombon ott törtek a kocsik.
A graz melletti pihenők kijáratában stoptábla van,gyorsítósáv nélkül.
Kész horror!
-
ZsirosKenyer #11945 régi autókkal járunk 2 csillagos töréstteszttel, úgyhogy mindegy mit raknak ki úgyis meghalunk ;D -
Tehát szarabbak az autóink.. Épp ezér nem kéne kirakni a padkát betonnal kiöntött oszlopokkal
-
ZsirosKenyer #11943 Ahol pedig magasan van, ott többnyire van szalagkorlát..
erre az a válasz hogy ausztria a világ 10. leggazdagabb országa, mi pedig az 56. helyen állunk, ennyi :P -
Ausztriában egy csomó helyen simán le lehetne menni a mezőre.. Ahol pedig magasan van, ott többnyire van szalagkorlát..
Nem mondtam, hogy az oszlop a hibás, nyilván nem.. De akkor sem szerencsés az elhelyezése.. -
Olaszországban az alsóbbrendű utakon ugyanúgy közvetlenül az aszfalt mellett vannak a fák,és ausztriában is.
Aki meg 50-nel megy,az nem tekeredik fel az oszlopra!
Az ilyen pilóta bárhol meg tud halni,nehogy már az oszlop legyen a hibás!/szerencsére nem ölt meg mást/ -
ZsirosKenyer #11940 akármi is történt előtte tuti cikázott a forgalomban elég nagy sebességgel.
A magas töltés amúgy logikus és értelmesnek tűnő dolog több szempontból (vízelvezetés, nem folyik rá az útmenti dzsuva stb.) De én úgy emlékszem nagyobb utaknál ez külföldön is így van. Oszlopok is ugyanúgy vannak, ami esetleg különbözik az a településeken belül az útmenti árok. pl. Ausztriában abszolút nincsen vízelvezető árok ami elválasztaná az épületeket az úttól. Valszeg náluk korábban volt csatornarendszer, vagy csatornázás után befedték az árkokat.
Bár biztonság szempontjából ez elég komplex..pl. ha sétálsz a járdán és kicsúszik vki nem az árok fogja meg mint nálunk hanem a mellkasod :X -
Az is lehet, hogy csak valami baj történt.. Kutya futott elé, durrdefekt elöl, vagy ilyesmi...
Btw.
Miért van Mo-n minden út mellett halálos csapda, vagy akadály? Ezen már régóta töröm a fejem.. Az utak nagyrésze 4-5m magas töltésen van, ha nem akkor az út mentén végig 2m vastag fák vannak, ha azok sem, akkor pedig árok.. Városban meg ilyen oszlopok, amiket még ifával sem lehet kidönteni, egy ilyen 1-2 tonnás autótól meg sem rezzennek.. Bármerre járok azt látom, hogy ha valamilyen okból el kéne hagynom az utat (kamion előz szemből, vagy akármi), akkor tuti, hogy meghalnék egyből :S -
Tényleg most látom csak a karácsonyi kívánság listát.
Tipikus sztítrészing autó.... nemtom minek kell vadunli egy ilyen autóval, mert ha baj van akkor tényleg baj van és itt sajnos bekövetkezett a baj :S -
A matricákból ítélve igen :|
-
Mostanában bejön ez az oszlopratekeredés.Lassan ezt is kéne tesztelni? 
/pl:oszloptekeredésre 4 csillagot kapott az új 207-es/
-
ezt hogy sikerült így összehozni? sztrítrészingelt?? -
nem egy kategoria.. m5 ellenfele az amg e63.... -
ügyes -
M3 tuning -
Whoopsie..
-
Ez egy BMW M3 CSL vagy egy M3 tuning? :)