40647
.
  • LionTR
    Persze. Nagyon sokan tök fölöslegesen marha nagy kockázatnak teszik ki nem csak magukat, az utasaikat de még a többi közlekedőt is. Rengetegen előznek mindenáron akkor is ha 30 autós karaván megy előttük, ahelyett hogy maradnának a seggükön, arról nem is beszélve hányszor előznek beláthatatlan helyeken, kanyarokban. Meg ugye ott van az a szokás hogy előzök aztán ha jönnek szembe majd csak lehúzódik a szembe jövő is meg az előzött is szélre, én meg simán elférek. Persze, csak ehhez nagyon sok átlag sofőrnek nincs lélekjelenléte. Az ilyen embereket nekifutásból lőném fejbe. A motorosokat is, hiába keskenyebbek.
  • LionTR
    Mivel hogy a lovaskocsinak zaja se sok volt szerintem nekem :)
  • pszihopata
    Nálunk 300 éves gesztenyefasor van a pusztában,az inkább napfény ellen.
    Itt 50 éve csak az avh meg a körzetiorvos autózott maximum,zajról akkor még szó sem volt.
    A fatörzsek meg nem igazán szigetelik a zajt./balesetveszélyről indítottunk,nem sövényről volt szó/
  • CSOCSO
    ize.. most vagy engem LOL oztok majd le vagy teged.. mivel szvsz a fak baromira nem napfeny hanem szel es zaj fogok.

es amugy is sokkal szebbek mintha vaszom 4 meter magas falat huznanak mindenhova...

nah akkor kinek van igaza?
  • pszihopata
    Persze nincs is azzal semmi baj addig amíg nem jelennek meg a passatos,audis stb. seggbebujós letolós bunkók.

A mellékutak máshol is ilyenek,csak ott nem érzik úgy a nagyobb kocsival rendelkezők,hogy lépten nyomon le kell tolni az elöttük haladót.Ha ilyen utakon normálisan /nem egymás seggében/ 80-90-nel halad a sor,nincs is semmi gond.

Egy német vagy osztrák előtt milyen képet festenek rólunk az ilyen taplók?Ők nincsenek ehhez hozzászokva, átlépik a határt aztán mintha majomketrecbe jöttek volna.
  • LionTR
    Nem a festés szar hanem a felni ;)
  • LionTR
    Kérlek szépen pl fák azért vannak aaz utak szélén eredetileg hogy árnyékot adjanak. Mikor telepítették őket akkor még nem volt ilyen probléma, mer lovaskocsival nem volt divat kanyarban elszállni meg frontálisan ütközni... :D
  • k O T T A
    nekem se kéne de azért komoly a festés ettől függetlenül
  • Borg
    Felnire már nem tellett neki úgylátom...
  • FOXX supreme
    hát nekem se, túl csicsmicsa
  • cement
    hát nekem ilyen sose kéne :)
  • SötétBarom
    Glow in the dark?
  • k O T T A

szar festés:)
  • LionTR
    Igen de európában már az összeset felvásárolták ilyen célra :)
  • MikX
    Hát ja... bár inkább a Trueno...
    Mivel ezek Levin-ek
  • Csabesz6

apropo nem tudtunk ma menni a zsigával ,mert behalt a zaksi:\
  • SötétBarom
    Egyik spanomról kiderült, hogy régegebben volt neki egy, de eladta, mer nem volt pénze és lejárt a műszaki.. Csak lestem.. :D
  • Szabi1991
    akkor is ez a legjobb és legolcsobb (drift)autó :D
  • Szabi1991
    lol
  • FOXX supreme
    Meg is fogunk, mi az hogy nem tudod pontosan, hogy mennyi lova van a még ki sem jött új Audi Rs6-nak? ha?:DDD ez nem mehet így tovább:D
  • MikX
    Kövezzetek meeeeg...
  • FOXX supreme
    helyes:) és 650 nm
  • redbull0304
    Az a 680 csak 580
  • MikX
    pontosan 680
  • redbull0304
    Ahhoz a 2 tonnához kell is a 600paci! :D
  • FOXX supreme
    Én csak azt nem értem, hogy oké jól néznek ki az Audi kombik, de pl. egy sportos közel 600 lovas autó ne legyen már kombi...:S

msot versenyzünk vagy a teszkóba megyünk bevásárolni, egyik se van jó hatással a másikra sztem...

• CSOCSO
    hm... najo.. a clk gtr nek jobban all a piros...
  • CSOCSO
    lol most olvasom hogy a 25 clk gtr bol ez az egyetlen piros:D:D
    az egyetlen Super Sport amiben a 7.3 as amg motor van 720 loerovel..

ha egyszer nyerek a lotton............
  • redbull0304
  • CSOCSO
    nem lenne kifogasom egyik ellen sem:D

csak nem ertem hogy az audi meg a merci miert ilyen hogy a legsportosabb autoit csak szurke es fekete szinvalasztekban adja??? (r8, slr...)

pedig a piros clk -gtr milyen uber modon nez mar ki?

• redbull0304
    Vaddisznó
  • MikX
    Inkább nem is fűznék ezekhez semmit...
    Max csak ezt:

• redbull0304

• MikX
    Lehett, nem emléxem, dee akkoris naon zsír...
  • redbull0304
    Jaja ezt már én is belinkeltem egyszer! :)
  • MikX
    Hátja, az RS4 is nagyon zsír egy verda, főleg így
    Beszarok mien hangja van, nagyon kemény!!
    (úgy dübürög itthon a hangfalaimon, hogy áá :D)
  • MikX
    Naja, mondhatni... vagyishát ja... de ez nem Coupé, ez egy sportos sedan, szvsz...
    Mind1, lehet csak azért, mert én utálom a merciket, vagy nemtom...
  • SötétBarom
    télleg
  • ZsirosKenyer
    ja amúgy kérdezd inkább Fekit!

nekem kellett múltkor ellenálás az éndzsölájsz ledekre mert gyárilag nem, volt a lámpán, és marha olcsón dolgozik!
  • ZsirosKenyer
    haverral raktuk be, csak kellett hozzá egy kiemelő keret, és mivel a kántornak csak corsa-hoz volt (lol), bementem a CarGo-ba ott már kaptam megfelelő keretet(Akkord mögötti utca). Felajánlották hogy berakják pár ezerért mondtam kösz inkább ne. Ha gondolod kérdezz rá ott.