40647
.
-

-
Nem kell félteni senkit.. -
nc.
igen a hondások mekkora pofátlan barmok, állandoan fikáznak.
jobbúlást. -
Ügyes gyerek vagy.. :| -

-
Szeretem a Hondát:) De elég hülyén hangzana ez a HOMO xD -
menő vagy.:D -
Loál. Ki is rakom MSN-re XD -

-
OMG WTF. Nem hulladék:P
-
xDDDDDD
LoL.
Mikor meglátom mindig az jut eszembe, hogy: "Ez tuti nem száz lovas, ez chippelve van!!" xDDDDD -
Ezt nem hiszem el.. Figyi, ekkora kretén állat nem hiszem el, hogy létezik.. -
ez viszont mar fajin -
ezek meg mi a gecit csinalnak -
nááájsz :D -
civette :D -
-
A kavicságyban vajon mit szív befelé?Érdekes!
-
Borg #12431 Szerintem igyál még pár kv-t... -
Nissan motorsport - NISMO
Honda motorsport??? HOMO? -
uhh most néztem vissza, ettől kivagyok....
nagyon birom az ilyen gépeket/ a hacsi után /.... -
nagyon faxa gép -
-
najó a fék tényleg jöhet, de a benzinnel nem szarakodnék nem ér annyit h lenyeljek pár kortyot
-
Gondoltam megosztom Veletek... :D
NISSAN JGTC GTR '08
-
Borg #12424 micsoda? a fekete-bordó gófban? :D
nocomment :D a nagy honda szerelő... -
ZsirosKenyer #12423 konkrétan a Nicora gondoltam, akinek nemrég robbant szarrá a mocija. -
Borg #12422 Nekem a fék is jöhet, meg a benzin belőle :D -
Felniket le, többi mehet a szemétbe! -
Mikor megláttam a hátulját a hányinger elfogott. -
OMG 
(250HP) -
powered by homok vagy mi?
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hey guys, I've got an 05 tC. I've had a supercharger for a while and wanted to get more performance. I was recommended to port and polish the intake and exhaust. We found out they used abrasive material to do it like gritty sand. So I got with my friend that tunes Hondas and we decided to try it ourselves. We got a bag of sandblasting sand and hooked up into the intake and started the car. We had to hold the gas so it would run. He wanted to let the engine suck in the sand through the intake so it would port it out and then push it out the ehxaust so it would port the exhaust manifold.
I was worried that it might cause problems but he figured it'd be OK as long as we didn't make boost and it get sucked in the supercharger. After running the car and letting it suck in sand we got about half way through a 25 lb bag. The check engine light was on and the engine was bucking and kicking and sounding really weird. We stopped and hooked the car back up normal and took off the sand supply. We tried to start it again and it was really hard. Once started it couldn't idle and kept making weird noises. We took it out and drove it and it started to make scraping and knocking noises.
Help! Can anyone tell me what to do! My buddy only does Hondas so he doesn't know much about scions.
OMG!!! hogy lehet valaki ekkora allat???????? az angolul tudok jeloljek ki a keretben levo szoveget esolvassatok el.... beszaras :D ... amerikaiak...... -
VNT
Több helyen olvastam hogy igen érzékenyek a koromra,gyakran leragadnak az állítható lapocskák,persze attól még pörög,de ilyenkor rosszabb hatással mint egy sima turbó. -
változó geometriások beragadnak?...én még nem halottam meg tapaszaltam ilyet... -
Az attól függ mekkora a motor lökete.Az ivecóm pl. 2000-től indul meg,mert egy rohadt nagy turbó van rajta,utálom hogy alatta nem lehet vele autózni,3000-en megy mint az állat/2.8-as hosszúlöketű motor/ de ott már nincs szép járása.
Annak sok a 2000.
Eredetileg egy kisebb mitsubishi turbóval gyártják,csak leszakadt egy szelep,teleköpte a turbót így az bekrepált,kaptam egy bazi nagy KK-t,most azzal hajtom.Szépen zenél.
Változó geometriájú turbót kéne szereznem,de azokkal meg állítólag sok a gond,gyakran leragadnak.
Egy rövidlöketű viszont még 4000-en is finom járású. -
2000-3500 az nekem alul van. Neked? -
Mit jelent az alul ugye?Amiket soroltál azok egy bizonyos fordulat alatt gyíkok.Persze mesés nyomatékokat ígérnek,de igazán lent gyengék.
Ha alul kell az erő,akkor nagyobb köbcentis szívó benzines,vagy kompresszoros a tuti.
Én biztos nem turbósítanék utólag,anyagilag bukta mindenképpen,
pláne ha széthullik később. -
Ha alul akar autózni vegyen bármilyen TDi DCi TDCi HDi vagy akármilyen háromnégybetűs herkeberkét... -
Arra raknak külön egy kisebb motort (kispolák), ami csak a turbót forgatja :DDDD Ezér indul a tuning dízelgolf két kulccsal