40647
.
-
Akkor onnan volt ismerős:) A Brembo fék odavág nagyon, végre nem csak matrica mint máshol...
-
Híres német jóízlés!
-
300ZX ismerem... régi Tuning-Stereo-ba (2005/8) benne volt! :)
Elő is kerestem! :)
'94-es Twin Turbo
-280-380Hp
-Greddy kipuf
-Porsche fékrendszer
-
Hehe. Ez valami EA-s rendezvény volt?:) 300ZX 4ever:P -
Szabi1991 #12806 gizda német autók xD
-
Szabi1991 #12805 nekem inkább ez :D -
nekem a "simák" amiket Borg szokott berakni, jobban bejönnek -
én is így emlékszek....azért is "védtem" be a corvettet
-
RX-7 is szép azért:) -
arghh.. osszekevertem ezzel:
-
Szabi1991 #12800 NSX :) -
rx7? -
Én utálom a techno-t és szeretem a japán autókat ugyanúgy mint az amcsi nagydarab krúzereket... -
VeilSide NSX?:) Szép:P -
Ez olyan mint a zene... Aki klasszikust hallgat (régi klasszikus USA autók) azoknak nem fog tetszeni a techno (pörgős japán autók) és ez fordítva is igaz! Mind2 két különböző stílus és még összehasonlítani se lehet, vagy ha mégis sztem nem lenne szabad! Mert mind2 fantasztikus a maga módján! :) -
Szabi1991 #12795 én egy iet is elfogadnák, persze matricák nemkelennek -.-
-
-
Az egész a te linkeddel indult,ami jó példa erre. -
OK az amerikai járműrajongók ugatnak.Japánkocsi szétverés,harley-seknél japánmotor,idióta matricák hogy nem japán szemét stb.
Érdekes módon fordítva még nem láttam!
-
Egyébként a Corvette és a WRX-se gyári volt!!!! Úgyhogy annak a videónak, és azon vitatkozni semmi értelme nem volt... :D
-
ha jol emlexem a corvette lett leugatva mire mondtam hogy a szarfos corvette amit ti leugattok elver egy ketszer dragabb ferrarit a versenypalyan..
elavult otvar szarfos autok??? hat akkor megcikibb az eset...........
technikai buziknak lehet hogy horror a corvette de ha beultetnek oket a corvettbe lehet leszopnak magukat az elmenytol.
szvsz egyikotok se mondana azt egy nap corvette hungaroringezes utan hogy "jo jo.. de azert... " -
Melyik USA gyártó ugat le mást? -
A corvette a pózőrőknek való,arra tökéletes ugyanúgy mint az idióta viper a szánalmas nyomorudas motorjával.
Ezeket az elavult motorokat 50 éve nem gyártja senki,az amerikai gyártóknak a mai napig sikerül eladni.Ugyanúgy mint az ótvar harley-ket aranyáron.
Úgy látszik legalább az üzlethez értenek!
Ez engem nem is zavarna,de ne ugassanak már le más gyártókat,akiktől le vannak maradva mint a borravaló!
-
nem rossz, de ne csak az időt nézd. turbó, corvettbe nincs. összekerék, jól is indulta subaru, a corvette meg még 3 an is nyikkant, persze hogy nem bír úgy ugrani, de nem a motor miatt.
nem egy kateg, árba se, véleményem, de msot már hagyjuk:) -
hagyjuk mar ezt... tobbnyire a vezeton mulik hogy tud elindulni a hatsokerekes autojaval... ha jol emlexem a videon lathato corvettesnek nem sikerult valami hudejol az attrakcio....
valszeg a ringen elverne csunyan a subit... de persze ezen nincs mit csodalkozni.. a vette ketszer dragabb -
de azert ne mondd hogy nem szep eredmeny egy 2.4estol egy 5.7es ellen a kb 0.1seces lemaradas.... -
a "pehelysúlyú" kezdett erősködi a "szupernehézsúlyúval" hogy hol van az hozzá képest...
nem fair persze, a subaru ellenfele nem a corvette, hanem az evo meg más összkerekes gépek, a subaru sose fog gumit föstöltetni meg gyorsulni, a corvette meg sose fog rallye-zni...ennyi -
pffff
állitsunk szembe egy szupernehezsulyu bokszolot egy pehelysulyuval. megveri a nehezsulyu a kisebbet? meg hát. mégse fair. vagy neked addig nem ér fel az agyad hogy ezt megértsd? -
megverte vagy sem?
meg...kész. -
hoppááá ! -
És okos dolog magas kompressziójú motort gyári állapotában feltölteni? Én is kompresszorra gondoltam amúgy ha esetleg keveselleném majd a lovakat és marha sok fölös zsém lesz de nem kéne akkor "ezt-azt" lecserélni belül? -
Hmm
. Akkor én kérek elnézést.
-
Szabi1991 #12778 az alsó gépen 2 fajta nitro is van xDD -
Ezeket is csak valamelyik NFS-be vagy FnF-be látták és húúú de menő :D
Én is összefutottam pár ilyennel. Opel Corsan 1.2 japán feliratok pár ilyen márka tuning kipufogó nagy hangal 15ös felni nagy ballonos gumikkal és repeszt. AMikor mögéérek akkor meg elkezdi "padlózni" ilyenkor olyan jót röhögök :D -
Szerintem feltöltésnek a 8psi elég dúrva. -
szep. es csak 8 psi vel 330 lovacska?? masfelszer annyi lovarda.. szinte hihetetlen. -
Borg #12774 A motor stock, egy custom leömlő van rajta, illetve a vortech-hez mellékelt Walbro benzinpumpa és nyomásszabályozó. -
hehe. A sok pózer.
-
oh yeaaaaah:D -
totalcaron szép teszt van a corvetteról:)