40647
.
-
És mit raktak bele a japók Skyline motort? :D -
nem komálom az amcsi gépeket de ez nagyon durva cucc -
Borg #24013 -
Szabi1991 #24012
-
megzavart a metál,egy pillanatig komolyan azt hittem ez passport 
pont egy ilyen fék nélküli borulós szarba betenni
-
Szabi1991 #24010
-
jah az is
-
kasznit a 4ütemű vareszról koppintották?
-
Borg #24007 -
retrofit lampak is jol neznek ki :D egyedul az elso racs nez ki gazul -
mi votl ez? béka van már csak a helyén:( -
Hát kicsit gnóm,de már csak az ötletért is megérdemli az elismerést:D Meg azért szerintem elviselhetően néz ki így (bár tény az is,hogy az odyssey orra marha jól néz ki,nem hiszem,hogy lecserélném) -
:?DAS_DS?_DAS:?A_:S -
Szabi1991 #24002 sztem is, na jó.. az orra igen fura így, de alapjában tetszik az ötlet :D -
Mint nagy bmw-s azt kéne erre valszeg mondanom,hogy uramisten de szar,de nem! Ez valami kib*tt jó!!!:DDDDDDDDD -
-
:)
Hát ja, jut eszembe ezt autó mániába akartam, ott említettem tegnap. -
csodákat ne várj diákmelótól :D -
*felhozhatod -
Ja a Pannon-work meg elmehet a sunyiba, még hogy autó tesztelés a Suzukinál.
Ez azt takarja hogy vagy kamion ellenőr vagy, esetleg ha átmész a "vizsgán" (nem nagy szám), akkor felhozatod a sorokba a megadott autókat (Splash, Swift, SX4, Sedici, Agila...).Nagyon izgi volt
De legalább jó nagy ökrök az ottani alkalmazottak, meg nem szakadsz bele a melóba.Ma konkrétan hót unalom volt, kb 50 tréler jött összesen.
Pannon-Work meg megnyalhaSSa a mocskos csalogató dumájával.Mint megtudtam, ott még a klasszikus autótesztet mint folyamatot sem lehet megtalálni.Vicc.
De azért jó buli volt:D -
Az tuti:DDDD -
Borg #23994 Szerintem be kéne jelentkezned a Corollával, gondolj csak bele hogy riszálná a seggét utána :DD -
:DAS:DASADDSDadaaaaaaa
Azt a szégyen! -
ZsirosKenyer #23992 chiptuningos élmények misinél :DDDDD
"VW Golf 1.4 16v
sziasztok!! elöször is had kezdjem azzal hogy agyon dicsérem a mi MISINKET nekem nem az elsö automat erösitette meg!! az elsö áldozat egy cupra seat ibiza volt amiböl szerintem a dtm csapat se tudott volna jobb eredményt kihozni! azt tudnám mondani hogy a kocsi egy agressziv dög lett! képes volt 3 ik sebességben ugy megfüstölni a gumit hogy kezdtem azt hinni kigyulladt valami! most egy igazi erögéppel járok! egy 2000 es évjáratú 1.4 16 v golfal! de ne tessék nevetni ezen! ugyanis amikor az 1.6 os autoddal mellém állsz én meg lenyellek mint éhes vándor a szalonnát na akkor döbbensz rá hmm lehet erösebb mint az enyém .. pedig kisebb!! nagyon jól sikerült a tuning,, egy barátom az anyosülésen észlelte amikor 2-3 napra kikerült belöle! azért ez jelent valamit ,, nem? szóval misi köszönöm amit eddig tettél a kocsimmal mert szo mi szó nagyon jó lett! CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK EZT AZ ARANYKEZÜ EMBERT AKI NEM IGÉRGET HANEM ERÖT AD !!! szia misi...! nagy tisztelöd csepi"
"Szia Misi!
2 napja jártam nálad a Chevrolet Lacetti 1.4 16v (95 le) -s autommal, már a chip utáni első elindulásnál éreztem a különbséget, de inkább csak mostanra ért be a dolog, ugy látszik kell egy kis idő, -esetemben ez 1 nap volt-, mire átáll a computer mert ma már nagyon ment, az egyes nagyon pörög ami eddig erre a tipusra nem nagyon volt jellemző, és minden sebességi fokozatban nagyon nyomatékos lett, ma például 30-al mentem hármasban, és ugy előztem meg egy kocsit, padlogáznál olyat ugrott mintha kettesben lettem volna, én megvagyok elégedve , az biztos hogy bármilyen autom lesz a későbbiekben, hozzád viszem chippelni, mert megéri, ennyi pénzért egy másfélszer erősebb autot kaptam, ugy , hogy semmi nem károsodott, a motorhoz nem lett hozzányulva!
Érdemes még az ilyen kisköbcentis autokat is chippelni, mert az erőtlen alsóközép kategoriábol, egy karakteres, nyomatékos, pörgös, egy vérbeli Chevrolet ) lett !
Köszönettel: Kóma"
-
Ez tobb mint csunya! -
Szabi1991 #23990
-
:) -
Vagy inkább vmi robbantgatós,szuperfuturisztikus akciófilmben:) -
ZsirosKenyer #23987 azt hiszem a készítő nevét hamarosan felfedezhetjük vmelyik autós játék credits listáján :D -
Bár "csak" pc,de azért durva
katt -
Így hirtelen nem is tudom, hogy jó vagy rossz :D -
elég kommmmoooly :) -
Legalsó kéne :) -
Ha már trabant,akkor szerintem... :)
-
USAMEN POWER #23981 78, és 79 -re. -
USAMEN POWER #23980 Valószinü. Látszik is a képen egyébként, minden esetre jól néz ki. -
Ez szgépes kép. -
ez fake
az alsó trabi nem
-
-
USAMEN POWER #23976 Googlen hírtelen jobbat találtam. De lehet hogy az én ízlésem súrolja a határokat...