40647
.
  • streeter
    És mit raktak bele a japók Skyline motort? :D
  • maffioso
    nem komálom az amcsi gépeket de ez nagyon durva cucc
  • Borg
  • Szabi1991

• pszihopata
    megzavart a metál,egy pillanatig komolyan azt hittem ez passport

pont egy ilyen fék nélküli borulós szarba betenni
  • Szabi1991
  • pszihopata
    jah az is
  • pszihopata
    kasznit a 4ütemű vareszról koppintották?
  • Borg
  • CSOCSO
    retrofit lampak is jol neznek ki :D egyedul az elso racs nez ki gazul
  • maffioso
    mi votl ez? béka van már csak a helyén:(
  • greg benz
    Hát kicsit gnóm,de már csak az ötletért is megérdemli az elismerést:D Meg azért szerintem elviselhetően néz ki így (bár tény az is,hogy az odyssey orra marha jól néz ki,nem hiszem,hogy lecserélném)
  • SötétBarom
    :?DAS_DS?_DAS:?A_:S
  • Szabi1991
    sztem is, na jó.. az orra igen fura így, de alapjában tetszik az ötlet :D
  • greg benz
    Mint nagy bmw-s azt kéne erre valszeg mondanom,hogy uramisten de szar,de nem! Ez valami kib*tt jó!!!:DDDDDDDDD
  • streeter

• Csabesz6
    :)
    Hát ja, jut eszembe ezt autó mániába akartam, ott említettem tegnap.
  • autoszimulator
    csodákat ne várj diákmelótól :D
  • Csabesz6
    *felhozhatod
  • Csabesz6
    Ja a Pannon-work meg elmehet a sunyiba, még hogy autó tesztelés a Suzukinál.
    Ez azt takarja hogy vagy kamion ellenőr vagy, esetleg ha átmész a "vizsgán" (nem nagy szám), akkor felhozatod a sorokba a megadott autókat (Splash, Swift, SX4, Sedici, Agila...).Nagyon izgi volt
    De legalább jó nagy ökrök az ottani alkalmazottak, meg nem szakadsz bele a melóba.Ma konkrétan hót unalom volt, kb 50 tréler jött összesen.

Pannon-Work meg megnyalhaSSa a mocskos csalogató dumájával.Mint megtudtam, ott még a klasszikus autótesztet mint folyamatot sem lehet megtalálni.Vicc.
    De azért jó buli volt:D
  • Csabesz6
    Az tuti:DDDD
  • Borg
    Szerintem be kéne jelentkezned a Corollával, gondolj csak bele hogy riszálná a seggét utána :DD
  • Csabesz6
    :DAS:DASADDSDadaaaaaaa
    Azt a szégyen!
  • ZsirosKenyer
    chiptuningos élmények misinél :DDDDD

"VW Golf 1.4 16v

sziasztok!! elöször is had kezdjem azzal hogy agyon dicsérem a mi MISINKET nekem nem az elsö automat erösitette meg!! az elsö áldozat egy cupra seat ibiza volt amiböl szerintem a dtm csapat se tudott volna jobb eredményt kihozni! azt tudnám mondani hogy a kocsi egy agressziv dög lett! képes volt 3 ik sebességben ugy megfüstölni a gumit hogy kezdtem azt hinni kigyulladt valami! most egy igazi erögéppel járok! egy 2000 es évjáratú 1.4 16 v golfal! de ne tessék nevetni ezen! ugyanis amikor az 1.6 os autoddal mellém állsz én meg lenyellek mint éhes vándor a szalonnát na akkor döbbensz rá hmm lehet erösebb mint az enyém .. pedig kisebb!! nagyon jól sikerült a tuning,, egy barátom az anyosülésen észlelte amikor 2-3 napra kikerült belöle! azért ez jelent valamit ,, nem? szóval misi köszönöm amit eddig tettél a kocsimmal mert szo mi szó nagyon jó lett! CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK EZT AZ ARANYKEZÜ EMBERT AKI NEM IGÉRGET HANEM ERÖT AD !!! szia misi...! nagy tisztelöd csepi"

"Szia Misi!
    2 napja jártam nálad a Chevrolet Lacetti 1.4 16v (95 le) -s autommal, már a chip utáni első elindulásnál éreztem a különbséget, de inkább csak mostanra ért be a dolog, ugy látszik kell egy kis idő, -esetemben ez 1 nap volt-, mire átáll a computer mert ma már nagyon ment, az egyes nagyon pörög ami eddig erre a tipusra nem nagyon volt jellemző, és minden sebességi fokozatban nagyon nyomatékos lett, ma például 30-al mentem hármasban, és ugy előztem meg egy kocsit, padlogáznál olyat ugrott mintha kettesben lettem volna, én megvagyok elégedve , az biztos hogy bármilyen autom lesz a későbbiekben, hozzád viszem chippelni, mert megéri, ennyi pénzért egy másfélszer erősebb autot kaptam, ugy , hogy semmi nem károsodott, a motorhoz nem lett hozzányulva!
    Érdemes még az ilyen kisköbcentis autokat is chippelni, mert az erőtlen alsóközép kategoriábol, egy karakteres, nyomatékos, pörgös, egy vérbeli Chevrolet ) lett !
    Köszönettel: Kóma"
  • bency
    Ez tobb mint csunya!
  • Szabi1991

• ladarevolution

:)
  • greg benz
    Vagy inkább vmi robbantgatós,szuperfuturisztikus akciófilmben:)
  • ZsirosKenyer
    azt hiszem a készítő nevét hamarosan felfedezhetjük vmelyik autós játék credits listáján :D
  • greg benz
    Bár "csak" pc,de azért durva

katt
  • SötétBarom
    Így hirtelen nem is tudom, hogy jó vagy rossz :D
  • cement
    elég kommmmoooly :)
  • SötétBarom
    Legalsó kéne :)
  • greg benz
    Ha már trabant,akkor szerintem... :)

• USAMEN POWER
    78, és 79 -re.
  • USAMEN POWER
    Valószinü. Látszik is a képen egyébként, minden esetre jól néz ki.
  • Willi Betz
    Ez szgépes kép.
  • pajti
    ez fake az alsó trabi nem
  • OrioN the S
  • USAMEN POWER
    Googlen hírtelen jobbat találtam. De lehet hogy az én ízlésem súrolja a határokat...