40647
.
-
Nem vagyok dizájnhódoló típus, fogalmazzunk így.
Szerintem ezek ilyen se fule se farka cuccok lehetNEK.Nem szeretem a kompromisszumokat, tudván hogy: "ami mindenre jó, az igazából semmire se jó"
Én az ilyesmit favorizálom:
-
De konkrétan ezen mi tud "nem tetszeni" ? Ezt nem is értem.. -
Nekem se tetszik az airride, de show autókhoz tökéletes lehet.
Menő vagyok?:] -
ehun e -
Egész pontosan ez hogy működik? Eddig nem nagyon gondoltam bele, de itt a teló és a rugó egyben ez a lófasz? :D -
Valamelyik nagyokos kitalálta,hogy ciki az errájd,és akkor most mindenki ezt szajkózza mer ez a menő
Neked megsúgom ennyi az egész:D
Egyébként meg láthatóan sokkal kézenfekvőbb megoldás annak,aki szeretne egy olyan autót ami ültetett,de ugyanakkor tudja használni közúton is,anélkül hogy letépné az alját,vagy 100méteres körzetben kerülgetnie kell a padkákat. -
Jah,koszi mostmar ertem!Szerintem ez nagyon jo dolog! -
remelem latszik a kep... ilyen az air ride kit. lehet allitani az auto ulteteset egy gomb nyomassal.
ez megint jon a kerdes.. jelenleg milk4 nek: mondj mar par okot hogy miert kar az autonak ha air ride van alatta?????????? ha nem verseny gepet tesz ossze akkor miert baj hogy air rideot tesz ra ahelyett hogy megvagja a rugokat meg satobbi gagyi es olcso dolgokat muvelne? egyetlen dolog ami zavaro az a kompresszor ami elvesz vmennyi helyet es zorog is neha ha leulteted az autot. ennyi.
egyik scion nalunk air rideos.. sosem panaszkodott meg a csavo -
ZsirosKenyer #24327 a legDUBabb DUB installáció amit autóba lehet szerelni. -
Az hogy airride mit jelent?:) -
Szépen megvan ültetve a Corrado:P
Kár,hogy airride:( -
-
Szabi1991 #24323 PepsiTwist átszokott a kólára ? :D
jól össze is ment tőle :DD -
-
Hát nem tudom még nem hallottam ilyet,ezért kérdeztem :)
Több cég hirdetését is olvastam már,akkor mindegyik kamu lenne? -
ja, meg a vízen is tud majd menni
meg hallottam pár típusról amelyik omlettet készít neked vasárnap reggelre ha beleöntesz ilyen kotyvaszt....
na de komolyan, hiszel még a mesékben? :D -
Sziasztok!
Motor teljesítmény fokozó adalékról szeretnék kérdezni,írják,ha beleöntöm az olajba,akkor kevesebb benzint eszik a kocsi,megnő a motor teljesítménye pár százalékkal stb. Szerintetek ez igaz? Milyen adalékot érdemes tenni a kocsiba,melyik gyártótól? -
:) -
jolvan mindegy.. nekem nem tunt fel, hogy miert van ott az hogy motorter ( azt hittem tuningceg :D)
-
Ordenáré betűkkel ki van írva a címébe:) -
es en ezt honnan tudjam ha nem mondod, te :D -
jaaaaaaaaaaaaaaaaa ha a motorter mint musor valoban FAIL!!!!! -
Motortér a nagyra becsült műsor címe, te:D -
Az igen. Középső képről akármelyik jöhetne, bár a karbontetőnek nem vagyok híve piros autón, és az RX7 is azon kevés autók közé tartozik a szemembe amik jobbak szárnyal (gyárival), de mind kemény. -
komolysááág
-
ÖMK 

-
Audi TT replika (!!!) :DA?S_:D -
Csücsörítős idom olyan mint a seggem. -
Mondjuk ezen a piroson nincsenek azok a szélesítések mint azon amit én raktam be,ezért is néz ki jobban -
Ez valóban egy fokkal jobb,de én akkoris maradnék a gyári Z formánál,nem tetszik,olyan mintha csirkecombja lenne a kocsinak
-
Elmegy,de miert eroltetik ezt a hosszu lokharitot,ugy elore nyulik... -
Szabi1991 #24304 ja, de más színben értelmesebben néz ki..
-
Erre gondolsz? 
Én rühellem ezt is mint a sz*t.. úgy néz ki tőle szerencsétlen Z,mint valami felfújt gumimaci,vagy mintha valami karikatúra lenne
-
Szabi1991 #24302 350z pl. igencsak szép sztem.. -
Egyetértek
Én is szívből rühellem a veilside cuccokat,nem értem mit ajnározzák annyira.. autón még sosem állt jól,undorítóak ezek az elnagyolt formák,meg a szanaszét csavart küszöbök...
Ez a kedvencem

-
"szvsz a 300xz formaja tehet rola hogy nem all neki jol a veilside lokos." -én ezt úgy értelmezem, hogy a Nissan hibája, hogy a veilside lökös nem áll jól rajta.....biztos így akrtad írni? Részemről leszophat a veilside, ha képtelen egy normális lököst gyártani egy adott autóra és gusztustalanul néz ki mint a ZX-en. Nembeszélve arról, hogy szinte az összes egy kaptafa és ez is csak a neve miatt keresett cucc...amolyan "divat" féle. -
Parádés...
Amúgy CSOCSO az a veilside lökös minden autón elég extravagáns, nem csak azon a ZXen. Nekem speciel a Supran se jön be, de azt a 300zx-et, akármennyire is igényes, eléggé elrontja. Mind a Nissannak mint a Toyotának jobban állnak a konszolidáltabb tuning elemek. Persze ez csak magánvélemény, no offense :) -
"óldalom"
jézus atya isten szent szűz mária irgalmazz
-
Borg #24297 Szerintem a carstylingon hirdesd, ott biztos bejönnek ezek az új csodabőrök :) -
HKing #24296 Nézzétek meg a web óldalom remélem tudok segíteni ha bőrrel van gondotok
www.bor-tisztitas.hu Már metál bőrszínek is vannak aranytól ezüstig !!!