40647
.
-
USAMEN POWER #24415 A legalsó garázs kéne, a tartalmával együtt ! :D
#24413: A hapeknak van stílusa ! Ha sok pénzem lenne, én is ilyen formában építtetnék házat. Tetszik. -
Itt már majdnem szó szerint értendő,hogy még a wc-re is kocsival járnak
-
-
Tudsz tenni rola meg kepet?Nagyon tetszik! -
kaliforniában van -
Hát ja. Bár télen vicces lehet mikor kinn pl -10fok és valaki mondjuk tv-t néz a nappaliba, és az autóbeálló ajtó kinyílik, a szürke csoda szépen begurul...
szóval szellős szoba.
-
nem csodálom, eléggé feldobta azt a nappalit vagy mit :)) -
:)) ne is mond, 2 nappal ezelőtt volt hó a tecsó parkolóban meg a kis mellékutakon, egyből ki is használtam.most meg minden havas, gyorsan meg kell csinálnom az autót:D -
az elso garazs eredetileg a maserati granturismo garázsversenyéhez készült, a maserati kiirt egy palyazatot hogy ki tartja jobb helyen a granturismojat es ez votl a nyertes -
Nissan Skyline GTR
-
-
:]
-
esik a hó, mindjá megyek és veretem :D -
ne legyé' má "sötét"..... össze-vissza beszélsz és fogalmad sincs arról amit leírtam...ehh -
Tévedsz. Nem azért vesz v6-os automata kombit, hogy alázzon, hanem mert fasza. :DD A kettő utazási komfortja pedig összehasonlíthatatlan.
A tudatlansága meg nem magyaráz semmit, van aki azt hiszi, hogy 1.3mjet dízellel lenyom mindent. -
ZsirosKenyer #24400 pedig érzékenyen szokta érinteni őket =)
Eleve azért vesz V6-ot hogy alázhasson. Ráadásul ha egy 80-as évek végi tipikus kocka hondám lenne akkor nyilván leszarnák, hisz azok a gépek ránézésre is kb 800 kilót nyomnak, de egy 90-es évek végi sedan miatt már igencsak felmegy a vérnyomásuk. Ilyenkor el szokták kérni a forgalmit, mert nem hiszik el hogy 1.6.. -
Ismét előugrik a vti vs 530d esete. :) Nem hiszem, hogy az A6 tulajt annyira rosszul érintette, hogy egy rizsrakéta (no offense, szeretem a hondákat) elkente a száját. -
10 éves automata váltós autótól, ami kétszer akkora mint a tied mit vártál? :D
-
ZsirosKenyer #24397 Az melyik A6? előző széria? Ha igen, akkor legutóbbi találkozásunk alkalmával, hát fogalmazzunk úgy, hogy nagyon rosszul sült el a viccelődése ;)
A No replacement for displacement teóriát meg erősen döntögeti az EK9 (6gen civic typeR) B16B kódú mocija, ami 1600 ccm és 185 lovat tudott gyárilag. Némi módosítással pedig ezt a 2.8 V6-os audi blokk teljesítményéig is lazán fel szokták tornászni.
-
De.
-
Ne. -
"No replacement for displacement. "
ezzel azért vitatkoznék...
-
az általánosan a német autokra volt sztem -
VR6-ban meg a 1-2-3-as gti-ben nincs turbólyuk. A dízelekben van. De azok amúgy sem a feelingről szólnak.
Saját tapasztalataim alapján ami nekem a legjobban tetszene, az valami közepes-nagy méretű autó, egy benzines V6-al. Feelingben aminek igazán nincs párja az az, amikor 1000es fordulattól húz, és 4-5ezer környékén kiderül, hogy ez még csak a viccelődés volt. (Ilyen például a 2.8V6 A6 amiben nemrég volt szerencsém utazni).
No replacement for displacement.
Apró bökkenő, hogy mostanában egy ilyen max álom kategória
-
Amúgy,most teljesen fölöslgesen vitázunk,mert mindenkinek megvan a saját ízlése...Egymást meg így fórumon keresztül meggyőzni csak nemfogjuk tudni. -
Hát igen, akinek ez kell. Van ismerősöm, 1.6 vti civic, az odakente rövid szakaszon az e39 530d-t, ami szintén ismerősé. Megvan a varázsa mindkettőnek, én mégis az 530d-t vinném, kinek a pap, kinek a paplan. Mondjuk azt a BMW-t kipróbálnám manuálissal, automata elég sokat vár. Az nem forog, de tol és még mindig tol.:) -
ZsirosKenyer #24389 Nem az autó ereje nyűgözte le, hanem a feeling.
Én is ültem papíron erősebb német autókban, de egyszerűen hiányzik belőlük az a "forog-forog-húúz-és még mindig forog" érzés, helyette csak turbólyukak tömkelege van.
de mindegy, ezt úgysem lehet elmagyarázni, ezt érezni kell <3 -
Hát nemtudom. Errefelé eléggé jelen vannak. -
Jó showcar...és magyarország...
A cult,german style nem elég népszerű mo-n. -
Aha
csak a kiállításokon az összes golfban,jettában,passátban,corradoban van... -
Szabi1991 #24385 :D
-
Szabi1991 #24384 -
Pont,hogy nagyon kevesen raknak airride-ot a fauvések közül... -
Szabi1991 #24382 -
az h tech? csak nem átszoktál az angolra, hogy már angolul is moondod magadban a betüket:D -

-
Fú a szöszike
-
Egy ilyennel még tolnám is :) -
Gyerek átült egy 1.6os golfból egy vti-be, és most örül. Teljesen normális. Ha egy 1.5 esi-ből ült volna át egy gti golba, akkor is ezt írná, csak fordítva.
Amúgy meg rengeteg japán autó is szaladgál fossá ültetve, angel eyes lámpával, minden dob nélküli kipufogóval, sufni xenonnal meg hasonló hülyeségekkel. Faúvésből is van olyna, akinek becsövezett corradoja van pályára építve. Nyilván egy 1977es egyes golfnál nem a teljesítmény a lényeg. -
A volkswagenesek pont ez mondják égőnek
mi az már,hogy pörgetni kell
nem kávédaráló xD