40647
.
-
felesleges -
Beteg:) -
Szabi1991 #24613 nemszar o.0
-
Miért fali összehasonlítás?
Ugyanaz a 4A blokk mind a kettő, a vezérlés meg az üzemanyag ellátás különbözik (persze ezt csak így nagy vonalakban értem)
Azt tartom, hogy a 2JZ-GE-re nem mondtam semmit, mivel arról ebben a formában is el tudom képzelni, hogy felkeltené az érdeklődésem.
Szerintem itt az a fő probléma, hogy még mindig nem közös a gondolatmenetünk, csak te ezt képtelen vagy értelmezni.
El kéne fogadni, hogy nem mindenkinek ugyanaz az értékrendje mint neked, és mindenkinek a saját dolga hogy mit és miről ítél meg:)
Neked bassza a csőröd hogy lefitymálom az SR20DE-t...és akkor mi van?
Legyen az én bajom, mert nem értek hozzá:) -
Ja en kerek bocsanatot!
hogy jon ide a 2jzgte?
ugy, hogy pont akkora faszsag azt mondani a 2jzge re, hogy nem kuriozum avagy nem nagy szarm mint az SR20De re mondani.
es ezekutan josz egy 4ac vs 4age hasonlattal.... TELJESEN FAIL!
4ac: SOHC 8 valve vs 4age DOHC 16 / 20 valve
"2.Azt hogy ki mihez és mennyire ért, szerintem ne firtassuk:)."
Lehet szavazni emberek szerintetek ki hulye a temahoz En vagy a Csabesz....
kezdem azt gondolni, hogy direkt csinalod ezt. -
1.Hogy jön ide a 2JZ-GE?
2.Azt hogy ki mihez és mennyire ért, szerintem ne firtassuk:).
Megint rohadtul nem érdekel, hogy MIT LEHET KIHOZNI BELŐLE, mennyi lóvéval.
Megpróbálom ábrázolni az elképzelésem:
Toyota 4AC(nem nagy durranás)-->4AGE(ebben már van valami)
Nissan SR20DE(számomra továbbra sem nagy szám)-->SR20DET(mindenki ismeri)
Egyébként ne idegeskedj, árt a szépségnek:)
"mar megint okoskodsz mert mindig ez van, hogy fingod nincs semmihez sose es josz, hogy en ertetlenkedem."
:DDDDDDDDDDDDDDD -
Pont akkora fail mint azt mondani hogy a 2JZ GE nem egy nagy kuriozum.LOOOOL
olvasgass egy kicsit a forumokon ne a faszom wikipediabol masolgassal.
Ha valaki se20 as motort akar az elobb vesz sima De-t mint DET-et. mivel a DE motort megveszed egy ezresert es masik kettot rakoltve van egy 400 lovas autod vagy vehetsz egy sima DET motort 3 ezertert es fele annyi lovad van. HURRA! Nem azzal van a baj hogy nem ertesz hozza. Hanem az hogy nincs igazad mar megint es erolkodsz. -
Ertetlen vagyok Csabikam.. Ezzel nincs mit csinalni! Egyszeruen nem tudom felfogni pl azt, hogy az egyik percben azt irod hogy az sr20de nem egy nagy kuriozum ami egy KIBASZOTT NAGY FAIL! Egy dolog jon le szamomra ebbol, hogy SZART se ertesz hozza kisfiam. ULJ LE EGYES!
Ezkutan megjelensz egy ujabb allitassal hogy "szerinted nem nagy durranas".
Ami ok.. nem ertesz hozza, probalom elmondani, hogy tudod csabikam ez nem igy van de erre csak eroskodsz.
Tehat akkor most szerinted nem nagy kuriozum ( de igen is az) vagy csak te nem tudsz rola es mar megint okoskodsz mert mindig ez van, hogy fingod nincs semmihez sose es josz, hogy en ertetlenkedem.
?
-
+1 -
Öregem nem fogod fel miről beszélek?
Így, ebben a formában ez a szívó kétezres nem egy marha nagy durranás szerintem.Az tök más kérdés, hogy egy jó alapnak bizonyult a későbbiek folyamán.De szerintem tök fölöslegesen írom ezeket a sorokat, mert megint elkezdesz értetlenkedni:D -
erre mar nem tudok mit mondani........ komolyan mondom. tudod mit? neked van igazad.
-
hogy ti mindig egymásra találtok
-
Ulj le vegy egy nagy levegot es gondolkozz el azon, hogy kinek kene megvilagosodnia. -
" to aftermarket improvements".... -
Azt javaslom olvass vissza a témanyitó belinkelt Primera képig, és talán megvilágosodsz. -
"The design was very responsive to aftermarket improvements and became a favorite among compact sports car enthusiasts during its operational life especially as it revved very high"
"Biztos jó kis nyomatékos motor, csak nem egy kuriózum."
leirjam magam is vagy kitalalod magadtol hogy FAIL vagy? -
-
Wiki:
"The Nissan SR20DE engine is used in over 15 Nissan models. It first appeared in October 1989 and has been gradually phased out since the introduction of the QR (low-emissions) engine family. The SR20DE carried nominal power ratings between 140 to 145 Horsepower (104 to 108 Kw) from the factory. The design was very responsive to aftermarket improvements and became a favorite among compact sports car enthusiasts during its operational life especially as it revved very high. (redline @ 7500rpm)"
Biztos jó kis nyomatékos motor, csak nem egy kuriózum. -
Arról volt szó kérlek alássan, hogy mennyire extra vagy sem az SR20DE.Szerintem nem az, a tesója (DET) viszont az, csak ennyit számít.Hogy valaki mit csinál egy motorral, az meg már más tészta, nem tudom ez hogy jön ide.
-
es az mit szamit? ez most olyan mintha azt mondanak hogy a 2JZ-GE motor atlagos lenne. LOL!
valaki direkt olyan motorra hajt ami nem turbos, hogy majd o maga rakja bele a nagyobb single turbot. -
De, pont hogy még gázabb is annál.Egy USA autó csak örülhet ha megkap egy JDM motort
-
szvsz nem annyira gaz mint mondjuk egy regi amcsi muscleba rakni egy skyline motort. szvsz a fast and furious film is jobb lett volna mondjuk egy fairlady Z vel valami 600 lovas v8 al :D -
:D.... -
Picit menő... -
Szabi1991 #24591 huh 
-

-
szerintem is így van, sajna
Ma ment előttem egy "klasszik" (GC) Impreza 2.0 GT, az az igazi. -
ZsirosKenyer #24588 fszt.
olyan mint egy kiba golf.. v lacetti. -
Munkatársamnak ilyen masinája van. Bitang gép! -
De az SR20DET egy feltöltött motor. -
LS1-ről volt szó. -
Szabi1991 #24584 -
Én úgy tudom hogy az istenített SR20DET alapja, ami ugyebár lehet 250Le-s is... -
Borg #24582 Mert mi is lenne a különleges benne? -
Végüls az olyan átlagos mint egy C20XE, B16A2 stb... -
Borg #24580 Ami egy tök átlagos 2 literes szívó motor. -
SR20DE -
Komolysáág 

-
Mivel eleg ritka mostansag egy ilyen szep Delorean,es ense arra a huhh de vad Tuningra gondoltam,hanem csak aprosagokra..es inkabb teljesitmeny teren! -
Borg #24576 Nyilván ezért nem tettem meg még senki...

%20copy.jpg)