40647
.
-
Szabi1991 #25055 látom elvagytok >.< -
USAMEN POWER #25054 :DD ok. -
Hol háborodtam fel?:)
Milyen frankó?Ember, itt ízlésről meg pofonról van szó, ennyi az egész.Csak valaki könnyen veszi hogy másnak bejön az ami neki nem, van aki viszont képtelen ezt feldolgozni.
Elmondtam hogy nem szeretem az egy helyben forgó dolgot...indokoltam hogy miért.Ennyi a történet, nem tudom hol a baj:) -
USAMEN POWER #25052 Az a baj, hogyha neked megmondja valaki a frankót, változtatás helyett, inkább felháborodsz. Láttam csocsóval a vitáitokat, szerintem ő is tudja hogy mi a probléma veled, majd egy vita keretén belül megmondja ha akarja, én kimaradnák az eszmecseréből. (De szerintem már elmondta...) -
Na, oszd meg velem.Tőlem akár privátban is.Hadd próbáljak változni, és akkor nem okozok majd sosem fennakadást:DDD -
USAMEN POWER #25050 Sejtem hogy miért, de megtartom magamnak a véleményt. -
USAMEN POWER #25049 2:06 -tól, a világ legszebb hangja... 
-
Mondtam én ilyet?
Öregem ha én kijelentem hogy nem szeretek valamit, akkor tuti hogy valamelyik amerikai autó buzi, vagy egy amerikában élő személy (CSOCSO) megtalál:D.
Érdekes:))) -
USAMEN POWER #25047 Hagyjad már csabesz utcabajnok, pályabajnok, ő ért mindenhez a legjobban.
Én részemről nem is szeretem az olyan emberekkel való társalgást, akik félválról veszik a másikat. Lehet felőlem akármilyen bajnok, qrwára nem izgat a dolog. -
Ok:D... -
Komoly
-
Borg #25044 -
Ez egy marhaság. Gyönyörűen tudok kanyarból kanyarba csúszni kézifékkel, simán csinálok rükiből megfordulást, mégsem hiszem, hogy skilles lennék. Bármelyik idióta, aki kicsit is fogékony az ilyen hülyeségekre megcsinálja. Ettől függetlenül élvezem nagyon :o] -
Borg #25042 Fonottkalács-e
-
Bocs, akkor túlértékelem a mai vezetni tudó mezőnyt XD
A hóban sem vergődni kell, hanem szépen összerakni az egészet egy harmonikus egésszé.Persze néha jöhet fa/árok/oszlop...
-
A szánkózás?Már hogy ne igényelne technikát:).
Engem nem hoz lázba, sőt szerintem primitív.Különbözőek vagyunk.Tudom, USAMEN POWER(:D) leszarja hogy nekem nem tetszik, ennyi erővel más is leszarja hogy neki tetszik ez.Ez elvileg egy fórum.
Igen a Bömbi a BMW becézése.
-
"Egy helyben forogni bárki tud..."
FASZT. Csövön keressél rá, volt egy top gear epizód, "Can smart people do burnouts?".
Másrészt, Csocsonak igaza van abban, hogy egy csomó dolog, ami 0 skill és sok fun. Ilyen a hóban vergődés is. -
a szankozas se igenyel semmi tudast megis fun....
masok sem azert nezik mert jol nez ki meg jaj mekkora McReanak kell lenni ahhoz, hogy az ember ilyet veghez vigyen.
A burnouthoz tized ekkora tudas kell megis elvezik az emberek. Nem azt ahogy az auto kereke forog hanem azt, hogy a 400-500 loeros v8 a redlineon duborog es dol a gumifust.
"Bömbik"
ez nem a BMW magyarositott beceneve? -
Ezek a Bömbik ilyen telepi gyökerek kedvelt eszközei, ezért nem szeretem őket.
Az egy helyben pörgést meg azért nézem le, mert semmi tudást nem igényel.Egy helyben forogni bárki tud...
Ha lefűz 2-3 kanyart egymás után, na majd akkor szóljon.Ilyen helyben búgócsiga...ugyan már:DDD
Ezek a Bömbik ilyen telepi gyökerek kedvelt eszközei, ezért nem szeretem őket.
Az egy helyben pörgést meg azért nézem le, mert semmi tudást nem igényel.Egy helyben forogni bárki tud...
Ha lefűz 2-3 kanyart egymás után, na majd akkor szóljon.Ilyen helyben búgócsiga...ugyan már:DDD
Másik:
Nem csak a japánokat szeretem.Persze leginkább azokat, de az EU-ból is szeretek típusokat.Sőt ezt figyeld, az amerikai V8-as dögöket is kívánatos cuccnak tartom, csak számomra nem elsődleges cél egy ilyen birtoklása. -
amugy csinaltam ilyen porulest egy 350z vel. Nagyon faszanyos volt. Egyetlen baj az, hogy nem volt adrenalin pumpas v8 hang. -
Inkabb ne menj bele.
Csabesz ilyen valogatos. -
USAMEN POWER #25034 Mi a gond a verdával ? Jahogy nem Japán, ok.
Mi a gond a pörgéssel ? Jahogy szerinted gááz ! - ki nem szarja le ? -
Sztem gáz:P -
Laza. Ha lesz RWD autóm, biztos én is fogok legalább egyszer egy helyben pörögni :D -
Mi a jó az egy helyben pörgésben? Azon kívül hogy tök egyszerű, és gáz?:D -
Hát a "verda" is elég elszomorító... -
a srác miskolci, és igen, egy Fiat Bravo volt...
-
USAMEN POWER #25028 A harmadiknak éghet az arca... :D
[center][center] -
USAMEN POWER #25027 Te vagy a gyökér, mert a gyökereket figyeled és nem a verdát !
-
Hát mondjuk ja,maga amit csinál nekem sem tetszik,parasztvakítás..de a kocsi az jó -
-
Tipikus telepi gyökér, többi meg hogy élvez rá.Szörnyű
-
ASD_:ASDSA:D_DAS:sdas_:Ds -
Finom husi
-
USAMEN POWER #25021 -
USAMEN POWER #25020 Szerintem ez a fasza !
-
Nyertél kocsog:( Én most nem találok jó képeket,mert amik voltak már mind betettem:D -
Közben bedobtam még pár recskára valót:P -
Fú,az a piros hacsi -