TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A régi daimler gépek mintájára épült ahogy elnézem:) Csak ez ilyen modern kiadás:P

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
meddig fogunk meg errol beszelgetni?:D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
amugy csocs a blue tape-et miutan leszeded nem marad alatta ragacsos?
respect to the man in the ice cream van
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
amugy igencsak megsertheti a fenyezest ha rajtahagyod a bogarakat vagy akar a madar kakit. ilyen blue tape dolgot nem latsz csak akkor ha valaki orakat utazik. es azt is inkabb csak tuningos korokben.
hat mindenki mas... itt kulturaja van a blue tapenak...
valaki rendesen diszit a a szalaggal, valaki fullllllosan beszalagozza az autojat, valaki vicceseket irogat az autojara.. pl mint a feher xb akinek a pedobear van az ablakan es azt irta ki hogy candy inside.lol
Amúgy megjegyzem megsértheti a fényezést, legalábbis a lakkot egy bogár is, a mocitetõmön hetek óta itt figyel egy halvány(már) csík, pedig azóta lemostam legalább háromszor az autót....)tudni kell, hogy mivel fekete, így legalább hetente egyszer lemosom...:C)
ha neked nem tetszik ez van. itt mindenki igy csinalja es meg is ertem, hogy miert.
ui: nem a sarki bolthoz valo autozgatasra kell felrakni a szalagot hanem ha mondjuk lemesz bp rol siofokra.
amugy telleg ez mar tulzas... en pl kifejezettem elvezem azt hogy egy-egy hosszu ut utan ahol mondjuk mentem 150-el kiszallok es nezegetem a szettrancsirozott rovarokat :D
respect to the man in the ice cream van
:DDD
Véglegesen nem vehetem ki az ülést?? :D
Amúgy ez a beszteszt:
"szakértõi intézet l bevizsgálta vagy
minõsítette, tehát az megfelel a vonatkozó elõírásoknak. Sok esetben az adott alkatrészhez a
külföldi minõsítés másolatát is a felhasználó rendelkezésére bocsájtják állításuk bizonyítékaként.
Ez azonban – a hazai jogszabály, az elõbb idézett 23. §. (4) pont alapján – nem bizonyítja az
alkatrész megfelelõségét!"
Éjjen az EU! Yippí
Én is vigyázok az autómra, de annyira nem vagyok képes ráfeszülni, hogy minden hosszabb út elõtt múmiát csináljak belõle.
Bár lehet kint brutálisabb méretû bogarak vannak amik tényleg leszántják a fényezést :D, de én inkább letisztítom, aztán majd 6 év múlva újrafényezem ha annyira zavarna, de az ilyen apróbb hibákat leszarom.
Ugyanez a helyzet azokkal akik a mobiljukról évekig nem veszik le a fóliát...
azt a szalagot konnyeden le lehet huzni az autorol es azert teszik fel az emberek ha nagy utazas van akkor a bogarak arra kenodnek ki es nem a kocsi festekere.
legkozelebb en is betapelem a bumpert nem csak a mocihaztetot