40647
.
  • Varenga
    ülj le fiam 1-es...^^
  • SötétBarom
    Nesztek bazmeg, 400 lovas szán. -.-
  • Varenga
    #25331....kinek-mi

sokat lehetne erről vitázni, én speciel a kisebb verdákat favorizálom, pedig volt a picsám alatt'B'omega kettőfeles jó volt de mégsem nyomatnám....majd egyszer még lesz egy '68-as camaro-m oszt perec :)
  • pszihopata
  • Varenga
    Oké, csak itt a leírt szavak alapján tudom értelmezni a hozzászólásodat. "mindenkinek más az értékrendje, abba fektet bele mindenki amibe akar"-pontosan! (de ettől függetlenül nem nézzük le a másikat igaz?...mégha Trabira költi a fél életét akkorsem!)
  • autoszimulator
    és akkor jövök most én az ár érték aránnyal, nem tudom mennyit ölt ebbe a civicbe, de ezért már normális autója is lehetne, vmi luxusgép, amivel zsírozza a luxuspicsákat :D de mondjuk lenyomni gyorsuláson a stock carokat is lehet egyfajta élmény :D
  • USAMEN POWER
    Példa mindig van, tettem egy valamennyire igaznak mondható kijelentést, és ha úgy vesszük hogy amit linkeltél nem egy sűrűnek mondható dolog, akkor igazam van. Van aki egy kibaszott Trabantba öli minden pénzét mert hú de jó, viszont én az ilyen dolgokat fölöslegesnek érzem. Nem is akarok ezen agyalni, mert mindenkinek más az értékrendje, abba fektet bele mindenki amibe akar.
  • Varenga
    "Meg 700 hp-s civic, hagyjukmár" -neszevazze!
    " Akinek van elég pénze egy Civicet 700 lóra fölnyomni, az nem Civicet fog tuningolni" -jah, Killer Bee nevű csókának végülis európa leggyorsabb fwd-s civicje van....biztos nem érte meg neki idáig eljutni
  • Varenga
    Igazából egy kicsit sem akarom megváltoztatni a véleményed. Senki sem istenítette a civicjét, csupán egy videóval kapcsolatban tettünk fel pár kérdést, ami ide vezetett. :D Ha supra helyett más autó lett volna, akkorsem lehetne egy napon emlegetni vele a civicet ugye? LOL....háborodjá' fel! :D Na mindegy, mindenesetre nálad a sportautó ott kezdődik, hogy rwd....ok, akkor biztos a CTR-t bevásárlásra találták ki a japóak igaz? Megértem az álláspontodat, de ha cinikusan reagálod le más véleményét, akkor ne csodálkozz ha ugyanezt kapod vissza. Na písz!
  • pszihopata
    'tiszteld mások vallását mert nekik szükségük van rá a lelki nyugalomhoz":XD
  • SötétBarom
    Buzi vagy, ez tényleg jóak! :DDDD
  • pszihopata
    úh.....

/elszámolt tízig és visszafogta magát/:D
  • Csabesz6
    Pedig milyen szép darab lenne:)
  • neevous
    Nem mondom, hogy kéne, de nem néz ki szarul sztem.
  • SötétBarom
    Meg lehet hondafanboynak lenni
  • pszihopata
    szerencsétlen ezeröcsi

fehérperemes gumi+ültetés kicsit identitás-zavarban szenved
  • neevous
  • Borg
    Ja hát igen, mindent lehet úgy kategorizálni, hogy kedvezzen a célnak :)
  • SötétBarom
    Mert NEM GT, tehát [b]NEM[b] ugyan az a kategória. De most már felfoghatnád :DD
  • pszihopata
    komoly kategóriákban nem lehet elsőkerekessel dragolni-ez fizika

• Borg
    Annál jobbat is megy az NSX, vajonmiért :D
  • SötétBarom
    Supra meg már csak 0 :PPP

De mint mondtam fasz hasonlat. Kb mintha a hatosbimmert meg egy lotust hasonlítgatnánk.
  • SötétBarom
    Most megnéztem, az e36 M3 is 1500 körül van. Mint ebben a kategóriában szinte minden.
  • Borg
    Konkrétan az a 150kg ég és föld, ha nulláról kell megindulni. Ráadásul az nsx-r már csak 1230kg.
  • SötétBarom
    ZSK-t ne bántsad mer spanom! :DDd :P
  • SötétBarom
    Curb weight 2,950 lb (1,340 kg)

Na bumm, benéztem 150 kilót. NSX mondjuk nem GT hanem ízig vérig sportkocsi, szóval annyira nem is volt jó példa.
  • USAMEN POWER
    De itt van a civices zsíroskenyér, és ezen van most a hangsúly. Kár vitázni ! :) Meg 700 hp-s civic, hagyjukmár. :D Akinek van elég pénze egy Civicet 700 lóra fölnyomni, az nem Civicet fog tuningolni, pályaközegben még elhiszem, de ha az utcáról van szó akkor fölösleges filózni a témán..
  • Borg
    NSX 1500? Korán van még látom :)
  • SötétBarom
    Nekem te nem tudsz mutatni semmit, amitől megváltozna a véleményem :DD Semmi bajom a szép gyári civicekkel (esetleg valami emberi tune), de felháborítónak tartom, hogy képesek vagytok egy lapon emlegetni egy suprával :DDDD Kellőképp böszme turbóval bármi lenyom bármit. Egy sportkocsi meg ott kezdődik, hogy rwd :P
  • SötétBarom
    Mégis miért irreálisan nehéz az 1500 kiló? Egy nsx is simán van annyi, ill. bármelyik kultúrált sportkocsi, amit nem kell lehajtogatni rólad, ha valami necc van :D
  • ZsirosKenyer
    A suprák irreálisan nehezek..1500 kg körül vannak gyárilag.
    A civic ehhez képest 1100..
    Ráadásul létezik abból a suprából sima 3.0 NA verzió 220 ló körül. Azt még egy stock B16 civic is leküldi.
  • Varenga
    nem értem miért "szakadék"-ok, de te tudod....mindenestre tudnék neked mutatni pár olyan turbó nélküli sima szívó hondát, hogy mindjárt megváltozna a véleményed, de minek......ne legyen má' mindenkinek hondája, inkább gondolkozzanak sokan úgy, mint te
  • Varenga
    ok, persze, nade ennyire nemá :D drag civic-ek tudnak 6-7-800 pacit, utcaiba felesleges, így is elforgott harmadikban, sztem a supra nem tolta neki...
  • CSOCSO
    Subaru STi vs Scion tC

Subaru
    Cobb Stage 2 meg exhaust

tC sima bolt on kit stage 1 + exhaust es kivette a hatso ulest meg a potkereket szal megsporol kb 80 kilot vele.. ha nem kevesebbet

Nem tudom hany loeros lehet a cobb stage 2 de az is 10000% hogy a tc ketszer kevesebb turbonyomassal dolgozik hogy elerje a 300 loerot
  • CSOCSO
    ez egyertelmu hogy nemsok auto tud hozzanyulni egy 1000 lovas suprahoz... bar szvsz egy 700 lovas 700 kilos civic mar azt a suprat is megizzasztana!

A lenyeg, hogy nem minden supra van agyontuningolva!
    Lehet hogy az a supra teljesen alap volt, max kipufogo volt rajta amitol meg mingid nincs 320 loero a kereken. A civic lehetett 300 loero kereken vagy akar tobb is de a lenyeg hogy kozben sokkal konnyebb is!

Semmi baj nincs azzal a supraval.
  • MikX
    kemény! :D
  • Csabesz6
    Szerintem meg nagyon eltolta az egészet
  • Csabesz6
    :D
  • USAMEN POWER
    Jaaj hogy te vagy a Honda Civices ?! 1000 sry !
  • ZsirosKenyer
    mennyi bölcsesség, srácok