40647
.
  • Varenga
  • MikX
    Jah, üde... xD

Najó, komolyan, igen, egy eredeti állapotú az zsír mindenképp...
    Szembeszomszédunknak van egy fehér kereklámpás, az öreg még anno a merkur-tól vette újonnan, azóta nálavan, és évente vagy 3x látom kiállni vele... amúgy állat, mert mindene szép, garázsban áll mindíg, nemis tudom, volt e már javítva, de amióta az eszemet tudom az így néz ki... csak nem tetszik fehrben a lada valahogy...
  • Csabesz6
    Beteg, csak a normális váltót hiányolom:).
  • Csabesz6
    Hagyd, nem fogja megérteni.
  • Csabesz6
    Alig látni már Ladát, szerintem kimondottan üde színfoltok, pláne egy gyári vagy ahhoz hasonló állapotú példány:)

• CSOCSO
    ge@@gusztustalanul szep :D
  • MikX
    Ez is relatív...
    Mert ha az illetőnek az a "szarfos" történetesen boldogságot okoz, és örömmel öli bele a lóvét, és olyan lesz, amilyet akar, akkor az az ő dolga, ezért nemkell lenézni senkit...
  • greg benz
    Valaki nem akar belemászni?

• MikX
    Mégcsakvéletlenülsem fogom beszúrni a képeket, mert valószínű nem menne...
    Nem annyira bejövős ez a taján vad... de így már talán... a felni egyszínűbe jobblenne, de zsír... :D
  • greg benz
    Én sok ladát látok,mégsincs elegem belőlük,és egy szalon állapotúra ugyanúgy csorgatom a nyálam mintha még sose láttam volna ladát
  • CSOCSO
    Minden manit beleolni egy szarfos kocsiba az hulyeseg. De azert mert van egy alap lada amire ratesz egy hozzaillo felnit meg regi gumit azert az nem a "beleolom a manit" kategoria. Nem egy 13 as OZ felnirol van szo meg 60e ft gumikrol/db

Mindenkinek mas jut eszebe ha a ladara ranez. Ha otthon elnek, lehet nekem is elegem lenne belole.. Ahogy kb valszeg a legtobb embernek elege van a 300c bol idekint. foleg ha faszom nigger felniket raknak ra.
    En be nem linkelnek SEMMILYEN 300c-t ide.
  • greg benz
  • Csabesz6
    Nyam-nyam
  • Csabesz6
    Jól beszélsz, "majom" béemvés:DD
  • greg benz
    Mi ez az öreg fos
  • Szabi1991
  • greg benz
    Az oké,hogy nem vagy oda értük,de attól még nem kéne úgy beszélni róluk (főleg nem egy autós fórumban),hogy hányingerem van tőle,meg régi ótvar..egyébként én például a régi autók 90%-át többre tartom,mint a mai csodabogarakat. Leszarom,hogy többet fogyaszt meg hangosabb meg mittudomén,de azokban legalább volt még egy kis élet,nem valami robotok által tervezett és összerakott maszlag. Persze ez sem minden mai autóra vonatkozik,én sok mai autót is kedvelek,tetszenek. De a "legyen egy ilyenem mielőtt megdöglök" listám elején inkább régebbi típusok találhatóak:)
  • Csabesz6
    Egy szóval nem mondtam hogy "szarul látod a dolgokat", csak utálom amikor fitymálóan nyilatkoznak egy számomra kedves stílusról, obszcén szavak kíséretében (lásd "idióta felni").

:DD
  • USAMEN POWER
    Nem megyek bele az agyalásba, mert nem egyezik az ízlésünk, ha ez neked tetszik akkor legyen. Több mint valószínü hogy én látom szarul a dolgokat és ti jól, ez van.
  • Csabesz6
    Ültetett doboz XD, szép vagy.

Mi a gond a felnivel?
  • USAMEN POWER
    Az utólag beszúrt Toyotából se látok többet, csak egy ültetett dobozt azzal az idióta felnivel. De hogy ne csak kötözködjek az eleje tetszik, lehet azért mert 80 -as Chevrolet Capri beütése van. :)
  • Csabesz6
    "csabesz linkelget"
    ezen beszartam:D
  • Csabesz6
    Jó, csak azt nem értem, hogy ezzel most mi volt a szándékod?:)
  • USAMEN POWER
    Valóban kisebb felni kéne hozzá, egyértelmű. :D
  • MikX
    ültetéééés? :D
    erre hova? ekkora felnire sokat nemnagyon lehet ültetni... :D
    Másik h élvezetes lehet vezetni is ilyen felnivel gondolom...
  • USAMEN POWER
    És hogy jön ide ki hány éves ? :DD

Hányingerem van a régi autóktól ennyi.. Én a 21 -ik században élek, jobban érdekelnek a modern vasak, mint amiket esetleg csabesz linkelget. Persze vannak részemről is kivételek, a régi amerikai izómgépek felé tiszteletet érzek, DÍSZNEK szívesen tartanék egyet ! És nem érezném magam szarul egy Challengerben, vagy egy 69 es Shelby Gt500 -ban mikor végig kell mennem Pest utcáin (csak egy példa a város, írhattam volna bármi mást)

Apám volt még oda a régi autókért, volt is neki egy Fiat 900 E kisbusza, minden pénzét beleáldozta, annyit amiből már valami komolyabb gépet is vehetett volna. Részemről nagyon egy égő verda volt, de hát neki nagy feeling volt vezetni, megvolt az öröme is benne bőven, főleg mikor felujította de én ezeket mind fölöslegesnek tartom.
  • MikX
    ja, csak kikéne kalapálni az ajtókat, vagy beállítani :D
    (ladán)
  • bency
  • Szabi1991
  • CSOCSO
    nem ultetes kell ra hanem egy feher gazda
  • CSOCSO
    en mar nem merek inkabb semmit mondani.
    De azert megprobalom anelkul,hogy NAGY balhe kerekedne belole:

Nem tudom hany eves az USAMAN de pont igy beszel a 17 eves ocsem a regi filmekrol es az autokrol.

Szvsz tok zsirul nez ki a lada. Szamomra ez most itt es most TUNINGilag egyenlo:

(Mielott nagyon nagy balhe kerekedne belole.) Igen a toyota zsirabb auto meg stb. De nem erre akarok kilyukadni. Hanem arra, hogy mindketto kozel gyari allapotban van ( nincs nagy bodykit meg szarny meg lambo ajto stb) es le van ultetve+fasza felni es gumi.
    Az mar egy masik dolog, hogy nektek nem tetszik a feher peremu gumi. De szerintem pont igy zsir ahogy van. A lada se nezne ki jol a toyotan levo felnikkel, gumikkal es a toyota se nezne ki azokkal a ladan levo kerekekkel,gumikkal.
  • Csabesz6
    De szerintem az nem az autó hasmagassága miatt lehet.
  • cement
    nem emlékszem ilyen kérdésre
  • alufempolir
    Sziasztok.

Vállalom felnik, és egyéb alkatrészek polírozását.
    06-70 250 5425
    [email protected]
  • kicsijanika33
    nem a kellö hömérs. volt. Beindut ,majd 15 km után kifőzött 3 litert .Golf2 1.6. ,most beindul ,de gázadásra bugyog a hűtőviz kismértékben
  • USAMEN POWER
    Mert ha sokáig nézed tényleg úgy néz ki mint egy szekér ! :DD
  • Csabesz6
    Minek plusz "ültetés"?
  • USAMEN POWER
    Részemről egy ültetés még ráférne, és egy fekete rács. A tükör se a legjobb, de így is kéne.
  • Csabesz6
    Amúgy mi történt?
    Elmaradt a fagyálló?
  • SötétBarom
    Szegény krájzlert szekérré alakították :DA:_SD?