40647
.
  • Csabesz6
    Sajnos egykét okosító hozzászólásodon csak röhögni lehet, persze hogy szmájlizok:)

Az a gond hogy mi nagyon is tudjuk hogy az új biztonságosabb ezerszer, meg azt is hogy hova tartunk, nyugi képben vagyunk.Csak egy a bibi, hogy ezt páran LESZARJUK magasról.Érted koma?:)
    Azt meg hogy agyilag hol vagyok, nem hiszem hogy te döntöd el
  • USAMEN POWER
    Informálódsz napi szinten az egyébb fejlesztésekről, technikákról, mert ha nem akkor fölösleges tárgyalnunk. A világ qrwa gyorsan fejlődik, és ha erről vmi fogalmad lenne, akkor nem írtad volna le ezt a hszed. A jövőbeli technikák már meg vannak, akár legyen szó elektromos autóról, vagy bármi másról de amíg olaj van a Földön addig nem fognak előtérbe kerülni. A pénz mindig dominál, és ez a baj.
  • USAMEN POWER
    #25449, #25449, fölösleges nektek agyalni, mert nem vágjátok le a lényeget. Nem a frankót akarom megmondani csak kicsit elkéne gondolkozni. Akár a biztonságot is előhozhatnám, nekem nem éri meg a fless egy régi verdában ülve, hogy egy esetleges balesetnél otthagyjam a fogam, csak mert hű de jó a lada, vagy akármilyen más régi vas.. amúgy csabesz remélem te már betöltötted a huszat, agyilag sehol se vagy, de a röhögő, ikszdé smilekhoz nagyon értesz.
  • Borg
    Ja hogyne, főleg ha nincs hó meg fagy, 50 fokos hőmérséklet ingadozással...
  • pszihopata
    bezony-kuba a legjobb példa hogy bármeddig használható egy autó
    ott 58-ban lehúzták a rolót,azóta azokkal a kocsikkal járnak

imádnám azt a helyet
    /szigorúan túristaként/

• Csabesz6
    Nem is lenne baj az elméleteiddel, ha nem írnád őket olyan fene nagy pökhendiséggel:DDD
    Mintha direkt erre hegyeznél:
    "muhahahaha kocsog Csabesz már nem sokáig élvezheti az "öreg" "vacak", "rozzant" "izéket"
    XDDDD

Amúgy meg hol van az még, amiről te beszélsz...addigra tán te is betöltöd a 20-at
  • Varenga
    Veled mivan more, gyúrni kezdté' mostanság, vagy besoroztak he? Szerinted mikor jön el az, hogy 2000 előtti autók nem lesznek az utakon? Még az unokáim is fognak látni 80-90-es verdákat...He! Ez a saját autógyáras, meg egyedi járműves dolog egy kissé infantilis kijelentés nem? Kissé el vagy tévedve.
  • USAMEN POWER
    "Amíg vannak nekem való használt autók, addig semmi gond." ---> Addig örülj, de eljön majd a nap mikor már nem fognak 2000 elötti autók rohangálni az utakon, és itt jön közbe a kell ! Majd ha saját autógyárad lesz, és a saját ízlésedre alakított modelleket fogsz piacra dobni akkor aztmondom oké, de amíg nem vagy abban a helyzetben, addig azt veszed amit a multi cégek eléd tolnak. Remélem már érted hogy mit jelent a kell ? De amúgy ja, ha nincs olyan dolog a piacon ami elnyerné a tetszésedet, lehet egyedi járműveket is csinálni. Miért ne ? Minden csak a pénzről szól.
  • cement
    :DDDDDDDD
  • bency
    XD De van kivetel,pl aki eddig az eletbe nem irt a topikba es az linkeli,az mar gyanus...
  • MikX
    Ezazééé diszkrimináció! :D
  • bency
    Altalaban azok linkelik akinek nincs logoja :D
  • Csabesz6
    Azért ennek nem sok köze van a logókhoz:D
  • bency
    Egy masik topikba ramentem basszameg :D
    De mar kezdem tanulni hogy idegen,logotlan linkjere nem megyek ra :D De csak elkovetem a hibat...neha!
  • Csabesz6
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
    "valami hülye reklám, MERT kretén buzi"

ez aztán az összefüggés:Ddddd
    Ezek szerint te rámentél.:P
  • bency
    NE MENJETEK RA! MInden topikban belinkeli,valami hulye reklam,mert kreten buzi!
  • MB Andor
    Képméretért csak linkben
  • Imrusssss
    Kell kell kell kell kell kell kell kell kell kell kell kell kell kell kell kell kell kell kell
  • Csabesz6
    Ez így nem teljesen igaz, másfelől ne hasogass szőrszálat, tudod hogy értettük.
    :)
  • Csabesz6
    Amíg vannak nekem való használt autók, addig semmi gond.És addig sincs baj, amíg nem te mondod meg a frankót:)

Egyébként, mi az hogy: "KELL"?...
  • pszihopata
  • greg benz
    Nem akarok,és amíg lehet régi autókat kapni,nem is fogok:)
  • cement
    i.g.
  • Szabi1991

• SötétBarom
    Most nem kötekedésképp, de már a Ford-T óta minden autó robotok által összerakott maszlag. -.-
  • USAMEN POWER
    Félreértettem.
  • USAMEN POWER
    Nem a világ fog hozzád igazodni, hanem te kell a világhoz igazodjál.
  • Csabesz6
    Ezt nem is neked írtam:D
  • Csabesz6
    És ha valaki nem akar hozzászokni?...
  • USAMEN POWER

• USAMEN POWER
    Tévedsz, apámat is megértettem, attól függetlenül az álláspontom ugyanaz.
  • USAMEN POWER
    "nem valami robotok által tervezett és összerakott maszlag" ---> Jobb ha hozzászoksz.
  • MaSzKa
    győnyörű
  • JGTC
    Hát ezeken a hamisítatlan fócvágen kapcsolókon kész vagyok, meg miért kell egy ilyen autóban tekerészni az ülést...? értem én h az egész karbon, tiszta hyper, meg könnyű, de akkor is szúrja a szemem.
  • SötétBarom
    Nem is drága :D
  • DJ RX7
    jet
  • SötétBarom
    Ez egy kibaszott nagy gázturbina? :DDDDD
  • greg benz
    Azzal ne törődj
  • DJ RX7
    és mi rá a garancia, hogy nem robbanok fel?

• Csabesz6
    :)