40647
.
-
demeleg, ilyen oldszkúl corollád van! Grat hozzá! :)
Usamen: lőjjé' már képet a ríger golfodról, kíváncsi lennék rá -
Ha ennyire igényesen meg van építve, minden autó szép (szinte). -
Énsem a legjobban értük, de azért igenis vannak szépek...
szvsz szebb mint egy III, IV, V ös golf...
-
'ki járna szívesebben a mostani 6-os helyett egy psziho félével"
kikérem,az én kasznim ritkább magyarországon mint egy lambó!
jó ha 3-4 darab fut belőle
hogy jut eszedbe összehasonlítani egy tucat 6-ossal?
fater almerája 0 hozzá képest,helykínálat-rugózás-kényelem sőt a kuplungom váltóm is sokkal finomabb
ja és menetközben látom a motorháztetőt,ez fontos:D
-
Látom leszűrted a lényeget, természetesen ízlés terén nem lehet mit tenni:) -
ízlés és pofon, nekem spec a golfok közül jobban tetszik a hatos, mint ez a körlámpás. Mercinél is előbb kellene egy új E, CL, S, mint ezek a régiek. Külső, belső sokkal inkább az én ízlésvilágomat képviseli, mint a 15-20 éves gépeké. Tartósság egy másik kérdés, azt elfogadni lehet csak, tenni vele semmit. -
1. ezek az öreg csodák általában kicsik és papírok, pont ezért olyan könnyűek, pont ezért jók:)
példa:
Beálltam egy 3 ajtós Hacsi mögé (1983-87) az én 4 ajtós(!!!) Corollámmal (1977), a különbség szembetűnő:
vagy VS 124-es Merci
Gyenge, 0 design? Szerintem az egyes golf messze a legszebb a családjában, egy GTI-t pedig gyengének se neveznék.Nem vagyok VW fan, sőt, ráadásul fwd, de szerintem nagyon kis mokány, karakteres autó:
-
Bizony ám, a III-as golf szerintem már ideát van:D
-
USAMEN POWER #25487 Hagyjad, fölösleges agyalni.. :) -
Mi a jó egy egyes golfban? De most komolyan? Gyenge, 0 design, 0 kényelem, fwd, kicsi, és papír. Mert a csabesz féle RWD régi japán vas fanatizmust még nagyon kicsit értem, de az egyes golfot nem :DDD
A hippibusz az egyetlen, amit át tudok ezekből érezni :D -
Ja, hogy a 15, lassan 20 éves autó nálad még új. Akkor én kérek elnézést :DDD -
Hátha 6 os golf, akkor inkább egy annyiből szépen felújított 1-es golf, ésmég marad másik kocsira is...
Éss abszolút nem kizárólag csak japán autókra értettem. Szeretek én sokfélét, és mindenből leginkább a régebbieket.
Az, hogy neked más a véleményed, az egy dolog, attól nemkell fikázni egyből... Énsem mondtam, h szar, ha új autót veszel, vegyél... csak nekem nem azok a favoritjaim, ennyi... -
Psziho félével bármikor járnék, a többi nem érdekel:)
Ezt a fostengert kicsit erősnek érzem, de itt a közvetlen ember-gép kapcsolatról volt szó.Az pedig nem kivitel vagy minőség függő, hanem javarészt évjárat/kor/felfogás függvénye.3-as golf nem is igazán jó példa, az már "új":D -
Nyilván a különleges moddellek jók. De az átlag autó 15 éve fostenger volt. Pont.
Ki az az állat pl, aki ha vehet egy 6os golfot, inkább egy hármassal jár? Vagy ki járna szívesebben egy 15 éves toledoval, mint egy mostanival? Fiat Regataval az új punto helyett? Vagy a mostani 6os mazda helyett, egy pszicho félével?
-
Pedig nem mond hülyeséget, nem csak japánra kell érteni ezt.Bármire.
Tessék itt van egy amit majd megértesz:
Na, ugye hogy van benne valami?:D -
Te vagy az én emberem:)
-
Bezzeg egy fasza 15 éves japán autó, az a lélek és a minőség melegágya :DD Ezek a dumák itt a topikban kizárólag Marci szájából hangzanak jól, mert ő a negyven éves fa-bőr mercikre feszül. -
No igen...
Tisztelet a kivételnek, de mai autók túlnyommó hányada egy érzéstelen, lelketlen műanyag. Úgyértem, h én szeretem érezni a kocsit magam körül, szeretem, ha a kormány által a kezemben érzem az utat, a gázpedál által meg a motor rezgéseit. Ellenben mai kocsiknál olyan érzésem van, mintha PC előtt ülnék egy Force feedback-es kormánnyal, és semmi érzés nincs benne...
Mondom, vannak kivételek, de ésszerű keretek közt lévő autók közt szinte mind ilyen.
No meg a formák... Ok, szeretem a Sci-Fi-t, node egy autó ne nézzen már ki űrhajónak. Persze itt is van kivétel, mert van olyan, ami tetszik, de azok is elérhetetlenek...
Minap is jót röhögtem, bekapcsolom a tv-t, ment a Chevy Kruze reklámja, és aszongya "felejthetetlen vezetési élmény már 3millióyx forinttól"
Mondom lol, nagy élmény lehet, vezetési élményt lehet kapni 3 milláért, csak nem egy ilyentől :D -
Napi bölcselet, by Zsiros 
-
Biztos ilyen is volt:) -
USAMEN POWER #25475 A hsz -ed első felével nem értek egyet, a második felével teljesen.
#25471, #25472: Ezt inkább csak kötözködésnek fogom fel. -
:DD -
ZsirosKenyer #25473 Azért választjuk a régi autókat mert imádunk vezetni és a legnagyobb élményt ezek az autók nyújtják megfizethető áron.(az újabb autók közül szinte már csak a prémium modellek élvezhetők)
Ezzel ellentétben, ahogy látom, téged inkább a póz érdekel, meg a rettegés a haláltól. Mi vállaljuk a kockázatot, azt hiszem ezért is hívják a topikot "...mániának". Talán nem itt van a helyed.
Ezen túlmenően, az, hogy mennyire súlyos sérülést szenvedsz el egy balesetben, nagyon bonyolult képlet, melyben az autó biztonsági szintje csak egy n tényező. A törésteszteken is inkább csak az autó négyszög alapú területére merőlegesen vetített ütközéseket vizsgálják, azt már nem, mi van ha a 90 fok nem 90 fok, pláne ha becsíp egy kamion platója. Ezért láttunk már sértetlenül kiszállni embert 25 éves papír autóból, és sofőrt darabokra szakadni egy 2 éves monstrumban.
A természetfeletti jelenségek tényezőjeként pedig azt a nemrégiben megtörtént esetet tudnám felhozni, melyben egy házaspár, egy repülőbaleset egyetlen túlélőjeként a hazafelé vezető úton autóbalesetben elhunyt.
Talán van benne vmi.. Ha eljön az időd, úgyis menni kell...
-
mondjuk így már érthető az öregautó fikázás,az értékvesztésedet lelkileg kicsit kompenzálod vele:P -
teszten szemből 64-el az biztosan
/ha megpörgetlek az ivecommal már nem biztos / -
Annyira előttem van az arc, aki 1986-ban mondja a spanjainak, hogy ezek az új autók mekkora fostengerek, tele vannak felesleges cuccal, és hogy 65-ben még milyen fasza vasakat gyártottak :DDDD -
USAMEN POWER #25469 5 -ös Golf -om van rieger tuningal, és 6 lufival, szerintem elég biztonságos. -
egyébként te biztonságos kocsival jársz? -
Mondjuk azért a wreckedexon nem normál tempóban közlekedő alanyok vannak fent(legtöbbször). :)
Akinek fene nagy biztonság kell az új "generációs" cuccot vegyen, ezt mindig így gondoltam én is. -
Figyi most komolyan, nem akarom, hogy sértegetésbe fulladjon ez a "vita", de a 26 éves fejemmel és némi élettapasztalattal ne akard már megmagyarázni az életet... Elhiszem, hogy biztonságra törekszenek a gyárak, mert erre van kereslet...ez nyílvánvaló. De amikor pölö egy ford f350(zsír új) betépi a szintén zsír új mercid tetejét(mert kb ott az eleje) és a ford vízhűtőjéről kaparják le a szemeidet, addig seggberekhatod a full biztonságos autódat. És ehez nem kell, hogy a ford 120-al csavarjon, elég a 60kmh is. Nézzél fel a wreckedexotics-ra....van mit csemegézni az általad biztonságosnak vélt autókból. Ja és ne oktass ki légyszives, megkérlek rá. He! -
Leszünk baááátok?:DD
-
USAMEN POWER #25464 Te ne haragudj, inkább én ragadtattam el magam.. Különbözik a véleményünk. -
Ne haragudj, túlreagáltam a dolgot.
Nem tudok szeme hunyni az ilyen dolgok felett, szar dolog ha valakiknek nagyon különbözik az ízlésük. -
USAMEN POWER #25462 No comment !
Fasza vagy !
-
USAMEN POWER #25461 Nem hiteles szerinted, ok én meg láttam a világból amit láttam. "jah normálisan kell közlekedni!" -- csak nehogy egy faszkalap, aki épp elaludt rádhúzza a kormányt.
Mellékesen ok hogy tuning topik, csak elterelődött a téma.. Majd vissza megy az alap unalmasba. Mert igazából semmi új nincsen, heti színten egy-két alkalom hogy valaki újat tud mutatni.. :/ -
Nehogy én hajtsak rá valamit a pofádra:) -
jaj hagy már ezt a biztonsági maszlagot,kurvára nem hiteles egy tuning autó topicban főleg egy 20 év körüli szájából
30 éves kocsival járok és 'ÉLEK'-jah normálisan kell közlekedni!
/ha adrenalin kell megy a P.ringre/
-
én voltam:P de ám ott is vannak uj autok, de azért minden utcában 1-2 régi vas megtalálható, jo flash -
USAMEN POWER #25457 Nem mondtál újat, tudom én hogy le van szarva, meg is írtam hogy fölösleges nektek agyalni. Én is leszarom hogy szednek majd ki a Corolládból mikor az A oszlop ráhajlik a pofádra.. De ezt félretéve, ezt a fórumot én is olvasom, jogosnak érzem amiket írtam az utóbbi 1-2 napban, attól függetlenül hogy ki szar le, és ki nem. -
Jah,jo lenne oda elmenni 1 hetre...:)