40647
.
  • Varenga
    gecijó, félig halálán volt amikor "megmentetted"?
  • Varenga
    zsír ez more!
  • streeter

• USAMEN POWER
    Hogy legyen mibe belekötni. Ja meg #25531.
  • Csabesz6
    5 lóerő!:)
  • bency
    Miert kromozott a tukor?:S
  • USAMEN POWER
    Vezetési élmény ? :D Hagyjál már, ez a fordított világ ami látszik jelen esetben az utolsó jópár hszben is, qrwára nem érdekel..
    Lehet linkelgetni a Wartburgokat, meg akármi mást... inkább nem érdekel, minthogy felbasszam magam másokon fölöslegesen.
  • Csabesz6
    :)))
  • pszihopata
    igaz az ősszel nagyon féltem,mikor utasként egy 50 éves kabrió feliciában hasítottunk a siófoki veteránbörzére /öv sincs benne/

szörcsögött a két karbó és egy másik haver a w 115-tel tolt minket 130-nál

de bárhol megálltunk szerettek minket az emberek

aki sosem próbálja ki úgysem tudja miről beszélek

• Szabi1991
    :DD
  • ZsirosKenyer
    nem igénytelen, de nem csodálom hogy amikor a vezetés élményének fogalmáról van szó, csak lesel tompán.
  • ZsirosKenyer
    "ja és menetközben látom a motorháztetőt,ez fontos:D"

Ebben meg tudlak érteni :D Trabantomban is imádtam, hogy látom a mocitetőt :D

Autós játékokban a cockpitet leszámítva kedvencem a hood-view :D
  • Szabi1991
    ha tényleg örökség, 200ért is odaadja.. még vagy 300és egész jól is nézetne ki (felni+gumi, meg egy kis ültetés)

aztán vmi motort is bele lehet rakni.. de ahhoz már fékek, rugók meg még egy csomó minden kell :/
  • pszihopata
    ha megnéznénk az átlag magyar autóparkot hány %-ában van pl. klíma?

jó ha a felében

egyébként engem nem is érdekel hogy van-e

nem fosok hogy mai szemmel nem biztonságos,sosem volt autóval balesetem pedig 21 éve van jogsim túl vagyok az 1 millión
    igaz sosem hajtok
  • autoszimulator
    nőtt a közlekedők száma is, ezzel együtt néhány igény is megnőtt, ami esetleg nem a mindennapi közlekedésben használatos. biztonsági cuccok, legyen az légzsák, vagy akár az alap elektronikai eszközök, mint az ABS pl. Régi kocsik jó része egy ütközésnél nem ad sok esélyt, és bocs, ha én nem egy autóban akarok meghalni feltétlenül /még így is sok az esély rá/. Én vigyázhatok, ha a szembe jövő nem így akarja...

Aztán ma már simán nekivágsz olyan utaknak kocsival, amiket régen nem feltétlenül vállalt volna be az ember, rendszeresen. Ekkor nem árt pár olyan "felesleg", mint a tempomat, kényelmes ülések. Klíma is volt, van, de azért a használhatóságuk "picit" javult.

Persze ez is igényfüggő, aki a benzinszagot, meg ezt a feelinget keresi, az vegyen ilyet, aki menőzni akar, vagy száguldozni, az vmi sportautót, aki meg inkább csak kényelmesen akar utazgatni, az meg másfélét.
  • pszihopata
    15 éve vettem,de ha most kellene autót vennem,most is öreget vennék

ha akkor újat veszek,az mostanra elvesztette volna az értékének 90%-át

ha csak fele pénzt egy öregre költöm pikk-pakk kocsival járok

• desigo
    átnéztem párszáz autót a ha-n ami velem egyidős (80-as) és nem igazán tudnám elképzelni,hogy melyiküket használnám ma örömmel

amiért esetleg még pénzt is adnék az max egy Audi 80 coupe vagy egy Honda Prelude
    van még pár üzemanyagtemető Merci de azért azoknak kíváncsi lennék a fenntartási költségére

ezt egy ideig még árulni fogják xD
  • pszihopata
    de,romlott az utak minősége és a morál

miféle igények?

2 db 929-esem van,a jobban felszereltben van kp.zár 4 el.ablak és tükör,szevó k.,klíma

milyen igények?

• autoszimulator
    "ami 1980-ban megfelelt a közlekedésre és karban van tartva,az 2010-ben miért ne felelne meg?"

ezt te sem gondolod komolyan, hogy az közlekedési szokások, morál, igények nem változtak ebben a 30 évben...
  • Csabesz6
  • pszihopata
    bármilyen hihetetlen én pl. pont úgy használom az enyémet,nyaralni- hétköznap- színházba- bármi

ami 1980-ban megfelelt a közlekedésre és karban van tartva,az 2010-ben miért ne felelne meg?

• Csabesz6
    Mindenkinek más a tűréshatára:)
    Fiatal vagyok még, család eleve kilőve.Nyár dög meleg nem zavar, megvagyok klíma nélkül (persze, jó ha van, de nekem nem fontos).
    Dugó?Modern autóval egy dugó átlényegül örömforrássá?:D
    Autópályázni macerás ilyenekkel, ezt elismerem, de továbbra sem tud eltántorítani.
    Barátnő pedig örüljön hogy beülhet egy ilyenbe:D!
    Havonta autózok olyan 700-800 kilométert "ezekkel", és csupa kaland az életem!:D
  • desigo
    Lehet,hogy bohóckodni,örömautózni ezek jók de megnézném,hogy napi használatban évi 40 ezer kilométert miként közlekedsz el ezekkel.
    Nyáron dög melegben,dugóban,autópályán,nyaralva,barátnővel esetleg családdal...
  • Csabesz6
    Azt hittem ez nyílt titok itt:D
    Itt van egy rakat kép, ha érdekel.
  • greg benz
    Olyan ezzel a felnivel mint az új mecsbokszok kerekei

• SötétBarom
    Ez viszont egész érdekes :DDD

• SötétBarom
    F&F :DD

• USAMEN POWER
    2000 és 2003 között gyártott, Audi A3 -ba debütált ez a motor, onnan örökölte meg a Golf 5.
    De látom hogy a képek linkelgetése nagyon megy, műszaki adatok terén egyesek nincsenek a toppon, sztem be is fejeztem itt az agyalást.. :DD
  • Borg
    Audi A3 motor van benne :DDD Ezen felröhögtem...
  • SötétBarom
    ^.-
  • USAMEN POWER
    Igen, és 102 lovas, 8 szelepes Audi A3 motor van benne.
  • SötétBarom
    1.6 ?
  • USAMEN POWER
    Nem egy nagy durranás, de nekem elmegy:

• SötétBarom
    De attól még, hogy megépítve jól néz ki, és olcsóbb mint egy átlag autó, még nem lesz jobb. Egy nyomorult új swift agyon vissza veri útfekvésben, teljesítményben, kényelmi extrákban, meg úgy mindenben.

Ettől még preferálhatja valaki a régit, csak ne mondja, hogy minden új autó "szar; lelketlen; műanyag; tömeggyártott; tucat; stb." mert ezek úgyan úgy igazak a legtöbb régi autóra is.

Másrészt ezek a golfok, meg már szinte veterán autók (sőt, egy-két egyes már veterán). Azokat a veteránokat, amik pedig pikk-pakk állapotban fentmaradtak nem szokás hasonlítgatni az új autókhoz.
  • MikX
    Zsír...
    Mindíg röhögök ha valameik F1-est látni nem F1autóba, szegény Massa is nyújtozkodott, h kilásson :D
    Nemis tudom hogy festene valami igazán nagy dögben :D
  • cement
    felipe a kis törperős csiszolhatna még az anglikázió tudományán
  • Szabi1991
    juj :O
  • MikX
    Akkor miről beszélünk?
    Ez így megépítve is olcsóbb, teszem fel, mint egy átlag új autó...
  • bency
    Egyetertek,az I-es Golf-al semmi de semmi gond nincs!Annyira nem is kell kipfozni hogy szep legyen...
  • SötétBarom
    Akkor rossz példa volt, sry