40647
.
  • USAMEN POWER
    Haggyukmá kyle manus..
  • USAMEN POWER
    Szép verda ! Még több ilyet !
  • neevous
  • greg benz
    Anyúúúúúúúúúúúú
  • Szabi1991

[288GTO képe]
  • greg benz
    szőrszálhasogató
  • pszihopata

így kerek:

'Katayama személyautókat szeretett volna gyártani. A Nissan helyett a "tiszta" Datsun nevet akarta használni, de ez a vállalat vezetésével való konfrontációhoz vezetett. Már a visszavonulás határán volt, amikor 1958-ban a vezetésével a Datsun csapat megnyerte a Mobil olajcég által szervezett, Ausztráliát átszelő gazdaságossági versenyt. Ez az akkor nemzetközi presztízsét visszaszerezni kívánó Japánban országosan elismert emberré tette. 1960-tól 1965-ig észak-amerikai alelnök, majd 1975-ig elnök lett. Amíg részt vett a legfelsőbb vezetésben, a cég autóit Datsun néven forgalmazták"

• greg benz
    "A Datsun egy 1983-ban megszűnt autómárka. "Datsun" cég tulajdonképpen sosem létezett, a nevet a DAT Motors és a Nissan Motors használta a termelésben. 1931-ben a DAT Motorcar Co. egy új modell, a már létező, nagyobb "DAT" kisebb testvére számára hozta létre, ez volt a "Datson". 1933-ban a Nissan vette át a DAT Motorcar Co.-t, a név Datsunra változott, mert a son a japán nyelvben veszteséget is jelent. A márkát már nem használják, de Japánban mindenki számára ismerős, a Nissan pedig egyik kisteherautója megjelöléséhez 2001-ben még hozzáadta ezt a nevet is. A Datsun a ma a Nissan Z-autóiként ismert sportkupéiról és a Fairlady roadsterekről volt a leghíresebb."

Kb 2 perc volt kideríteni:P
    Mondjuk ha én annyira vonzódok egy gyártó vagy márka iránt,akkor az ilyesmit azért illendő tudnom,legalábbis én így vagyok vele:)
  • pszihopata
    hülyeség amit írtál,de ha nem érdekel akkor úgyis mindegy:P
  • milk4
    Annyit tudok,hogy a Nissan megvette a Datsun-t majd később megszűntette. Amúgy meg nem érdekel.
  • greg benz
    Ááá,végre bajor fostalicskák
  • DannyL
    Gyönyörű a 3-as is.
  • SötétBarom
    OMG
  • Csabesz6
    6os
  • cement

• Csabesz6
    Oks, menjünk a hóra
  • cement
    én szívesen felveszem a bunyót videóra
  • Varenga
    Vaze, itt sosem lesz písz? Reméltem, hogy a múltkori "vita" után mindenki lehiggadt, de ezekszerint mégsem. Faszér' nem lehet tisztelni a másik nyomorát, illetve kinek milyen szutykok jönnek be.
    Ha rajtam múlna még azt is megmerném kockáztatni, hogy jöjjünk össze mindannyian, mindenki a saját szarjával egy kávéra, csakhogy ez a nyűglődés megszűnjön.(itt az állandó fórumos kollégákra gondolok)
    Na mindegy ez a post csak egy gondolat lenne itt és nem feltétlenül kell rá reagálni. Üdv
  • neevous
  • SötétBarom
    Ugyan attól, amitől a bogár rovar, nem?
  • pszihopata
    amúgy tudod mitől datsun egy nissan?
  • Csabesz6
    ;D
  • cement
    az én apukám a legerősebb, capisce???
  • SötétBarom
    Fiatom van és buzik vagytok mind.
  • milk4
    Oké,elhiszem.Nyertél;)
  • Csabesz6
    Akkor is te kezdted, ne akard hogy visszaemlékezzek:D
    Szaroztál a vakvilágba érvek nélkül...
  • milk4
    Még régebben kezdted,de mondom.VÉGE,nem vitázok!
  • Csabesz6

#26222: -;;-
  • Csabesz6
    "A fauvésok? Azok aztán marhára tudják"
    Elárulnád, hogy ebben mi a bunkó?:D
  • greg benz

• milk4
    Viccnek szántam:D
    De amúgy szívesen nézegetnék Datsun-okat:P
  • greg benz
    Na mostmár tényleg elmész te a sunyi picsába:DDDD
  • milk4
    Legalább Datsun-t tettél volna be,azokat még élvezném is.
  • milk4
    Ezzel nem értek egyet,de oké.
  • greg benz
    Szerintem inkább zárjuk le most ezt a vitát,mert ördögi kör,sose fogtok dűlőre jutni:D Fogtok ti még ezen vitázni..:P

Most pedig fostalicska szar japán rizszabáló keci ON

• Csabesz6
    Nem én kezdtem a bunkóskodást.
  • milk4
    Jó,oké.Fölösleges ezen vitatkoznunk,egyetérteni úgysem fogunk.
  • Csabesz6
    Egy 33 éves veterán autóról beszélsz, de ne törődj vele.
    Ha egy szakadt Ladáról lenne szó, még TALÁN megértem (bár arra is harapok), mivel elég sok brazil mászkál vacak állapotú Ladával sajna.
    Nem tudom mit jelent nálad a lehordott kinézet, ahhoz képest mennyi idős, és mi mindent nem kapott meg szerencsétlen az előző tulajától, egészen autó formája van.Arról már nem is beszélek, hogy mennyire ritka darab.

Látod, itt kezdődik a személyeskedés, és a gusztustalan hangnem.
  • milk4
    Nekem,egy olyan embernek,akinek a Toyota,Honda autómárkára nem kezd el folyni a nyála,annak egy olyan lehordott kinézetű autó cigányautónak számit.

#26214:Max az olyan képeim kerülne fel amiken épp a kissé redvás és törött felniű piros kettesemet szeretgetem:D
  • greg benz
    Hát mondjuk ez valóban nem egy "álmaim autója" típus:D De azért le cigányautózni nem fogom..főleg,hogy nekem még ilyenem sincs