40647
.
-
Néda, újabb hasonszőrű "beteg" fazon, üdv a klubban:DD -
meg arról, hogy Foosék jobb autókat alkotnak (állítólag), mint azok az öreg "tragacsok".
Szerintem igen is jobbak az öreg tragacsok, mint a mostkigördült számítógép a gépek "kezei alól".
Nemtudom, hogy vagytok vele, de én jobban szeretem a Trabantot vezetni, mint anno a sz@r dízeles pólót, abs-től y-ig tömve elektronikával, amin tanultam. Vagy bármelyik másik autót, amit eddig vezettem. (Kivéve a Corsa B, persze, az is egy istenadta autó, fapados verzióban persze
)
-
Nincs itt semmilyen "új vagy régi a jobb", a harmónia mentes átalakításokról volt szó:). -
:)
A kirohadást hál' Istennek lehet orvosolni. -
USAMEN POWER #26372 De leginkább psziho, és nem csak én mondom. "Új, vagy régi a jobb" helyzet sose fog itt változni. -
Amúgy én teljesen megértem a te hozzáállásodat, régi autónak lelke van még ha ki is rohad alólad. Te Corollád is bejön, mondjuk amíg nem láttam a tied, addig nem is tudtam, hogy volt ilyen széria belőle. A régi skylineoktól, datsunoktól meg kiráz a hideg, etalon az összes formája abból az időből. Imádom a 60-70-80-as évek autóit, annyi a különbség, hogy én szeretem az új, műanyag egyen vonalat is, igaz, azokból lassan elvész minden ami az igazi autózáshoz kötődik. -
Ha te mondod. -
USAMEN POWER #26369 Oké, "ízlések és pofonok" de te álltalánosságban beszéltél. -
Jaja.:D -
Vagy az aránytalan modellek:D -
Amúgy ezekről az ültetett+buszkerekes autókról mindig a karikatúrák jutnak eszembe. Mint pl ez is. -
Na, pont erről van szó. -
Az a mustang tényleg elég vicces,a kerekek mérete is vicc,meg az az "új musztángizált" orr-rész kifejezetten borzalmas..
De Foose gépei szerintem kicsit más tészták:) -
Valahol mindkét féllel egyetértek. Azokkal akik azt mondják, hogy miért baj, hogy korszerűsítik azért, mert tényleg tök jó, ha mondjuk van egy musclecarod, ami még erősen autónak néz ki, miért ne lehetne benne a kornak megfelelő technika? Ezzel az autót nem becstelenítik meg, sőt. A motorok jók, amiket belepakolnak (persze most jöhet, hogy fúj igénytelen szar amerikai benzintemető v8ak), fékek satöbbi megint rendben van.
Csabeszékkal pedig azért értek egyet, mert az ültetés, a 19-20 colos felnik, a hifi ezek mind-mind rontanak az autó eredeti értékén, ezek már a pózer kategória nálam (ebben a kategóriában főleg). Az a Mustang is a #26328-ban már túl sok. Nem szép, elkúrja az összképet az ültetés, felni kombó.
Szóval a korszerűsítéssel önmagával nem lenne bajom (bizonyos mértékig az is), ha nem aggatnák tele ezekkel a semmihaszna dolgokkal. -
Miért erős túlzás a példám?Nézd meg a #26328-ban szereplő Mustangot és annak arányait, majd vesd össze egy eredeti darabbal. -
USAMEN POWER #26361 Ez valami csodálatos lett !
Témához: Szerintem nincsen abban semmi rossz ha egy elöregedett autót felujítanak, és egy két modern cuccal még bővítik. Nem értem a problémát, végülis nem a roncstelepen elrohadva végezte ez se, és ízlésesen helyre lett pofozva. Az hogy pár modern vonással bővült, istenem...
Felhozhatom a múltkori álltalam beszúrt videót is megjegyzésként. Minden eredeti vonása megvan az autónak, csak valamivel modernebb az átlagos társainál. Ezzel nincs semmi probléma, a világ fejlődik és ezek bizonyítják hogy a régmúlt autók, igenis helyt állnak a mai világban, amit mindenki megnéz mint egy gyémántot. Henry Ford ha még élne, (isten nyugasztalja) megkönnyezné ezeket a vasakat.
#26349 erős túlzás, szerintem (te) is tudod. Nem biztos hogy jó, ha valaki vissza van maradva 20-30, vagy több évvel, és feltétlen ragaszkodik hozzá.
Ha valaki vesz pl. egy ladát, sufni tuningal telenyomja, majd kijár a panelek elötti parkolóba farolgatni, vagy a földútra hülyülni az idióta haverjaival, az egy autó megbecstelenítése, nem kéne összekeverni azzal amit fent leírtam. -
Kit érdekel,hogy miből élnek? Szerintem amit Foose csinál az autókkal az állat,és pont. A hifiért mondjuk én sem rajongok,de az is érthető,ha esetleg a motor hangja helyett zenét szeretne hallgatni az ember,ne egy gyári rendszerrel tegye már azt,egy ilyen autóban:) Azt is aláírom,hogy ezek legendás autók és gyáriban képviselnek igazi értéket,de ha lenne egy gyárim a garázsban,mindenképp elfogadnék mellé egy foose félét is. Sőt,ha lenne egy lerobbant példányom,összepisálnám magam örömömben,ha megtudnám,hogy foose megcsinálja nekem:) Félreértés ne essék,tudom,hogy ez csak a mese,ami a tévéről átjön,hogy ellopják,megcsinálják,visszaadják. -
-
Na, ez kívülről nem is lenne rossz, ha kb. 2 collal kisebb felni lenne rajta. -
elmondanám hogy mára a tévés közvetítési díjakból élnek és nem az autóépítésből
akár az idióta orange coutry
-
minden vagyonát-óh milyen megható -
'romhalmazokat újítanak fel"
na itt a videón remekül látszik hogy egy rozsdamentes mustangot vagdalnak szét
büszkén mutatja hogy juj horpadt a vízvető
-
Azért azt nem árt tudnod,hogy azokért az autókért amikhez FOOSE-nak valami kis köze volt/van,sok ember minden vagyonát odaadná:) Amit nem is csodálok. -
Szabi1991 #26353 -
60-as évekbeli klasszikus vs. barbiautó taiwanról
-
kb. annyit dob mint nyugdíjason a babydoll.....
na befejezem,ízlésről nem vitatkozunk
-
eredetiket basznak szét? romhalmazokat újítanak fel, és igencsak ízléses formában. az hogy kicsit modernizálják a dizájn, csak dob az eredeti kinézeten... -
Ugyan már:)...
Elég rendhagyó összehasonlítás, de a lényeg látható
Foose style:
VS
Stock:
-
Egyetértek. -
még egy kicsit élned kell és rájössz.... -
kb. mint a kitömött állatok!
rozsdásan betegek voltak de volt lelkük -
Szabi1991 #26345 azért amiket Foose csinál azok általában szebbek mint az eredeti.. -
Szabi1991 #26344
-
na ja ,látom erre a gagyira európában is van bőven vevő
-
Azokból a "roncsokból" ugyanannyi munkával vissza lehetne állítani az közel eredeti állapotot.. -
Szabi1991 #26341 azért a basznak szét erős túlzás.. :)
eredeti verdák, de a roncstelepen se fogadnák el mint hulladék.. :D -
engem Foose autóitol is kiver a víz,nagy krómkerék valami csík bele a csomagtartót telepakolni bassládával és hű de nagyot alkottunk 
főleg hogy milyen eredeti verdákat basznak szét -
Szabi1991 #26339 a kormány meg a motorháztető gagyi, de amúgy sztem nagyon jól néz ki :D -
vannak az autóépítésben korszakok,amit jó érzésű ember tisztel és nem kever
ezzel tiszteli az autót,a tervezőit stb.
nem kell egy régi autót mai szemmel divatossá tenni,akinek nem tetszik eredetiben az vegyen modernet -
De pont ez az, hogy nem esztétikus.Szerintem.
Az erőltetett csíra "tuning" szerintem semelyik jóérzésű emberi lénynek nem tetszik.