40647
.
-
Szerintem csak egy kis viccet akart becsempészni, ott van a ":p" a hozzászólása végén, ergo nem kell mellre szívni.
Szerintem nem szót' semmi olyat (pedig "béemvés";D) -
-
Húha,a végén még rendőrök visznek el többrendbeli személyeskedésért 
-
Hát,személyeskedésért te is kaphatnál elakadásjelzőt ha már itt tartunk... -
Azért amiért az elakadásjelzőket kaptad az is hagy némi kívánnivalót maga után,szerintem nem neked kellene a stílusról véleményt alkotnod,már sorry:D -
Szerintem a stílusoddal télleg problémás,de a tartalommal egyetértek. -
A stílust te kezdted,én csak folytattam... -
Ha van véleményed az itt folytatott tevékenységemmel kapcsolatban, közölheted, de ez nem foglalja magában azt, hogy degradálsz engem és személyeskedsz. A nárcisztikus hajlamaidat meg tartogasd a haverjaidnak. A Véleményedet elfogadom, de a stílusodat nem. -

Teljesen egyetertek,foleg hogy ezeket mar tenyleg minden hulye oldalon 1000-er latott mindenki......
-
Leszarom,kussolsz és nem raksz be fostalicskákat,nem csak nekem nem tetszett:P
A topik címe TUNING AUTÓ mánia,nem pedig FOSTALICSKA mánia
Amúgy is tele van minden oldal meg fórum ezekkel a háromtrilliónyolcvanhatbilliárdkilencszázötvenmilliónyolcszázhatvanötezerkétszázhetvenkétszer látott,elcsépelt,unalmas szarokkal.
-
Hány oldallal ezelőtt volt ilyen bünti?
Hány százaléka ilyen azok közül, amiket beteszek?
Hány görgetésbe kerül egy ilyet átugrani?
Nem kell válaszolni. -
Figyeltetek mar milyen jol all ennek a Chargernek az ultetes?! :)
Amugy
-
faszér kell ilyen szarokkal telepakolni állandóan a fórumot? -
Szabi1991 #26603 -
ilyen szarokat nem kéne
-
hmm...
-
szpészsip
durrantó -
űberbrutál az a hang...eszméletlen jól megy :)
-
Terpeszt ám
-
GET -
Rájt. -
ugyerted formula d-t -
-
-
Tanner nem véletlen nyert D1-et. -
ILYEN filter -
tudnék -
Akkor az is lehet hogy tényleg le van már kezelve.
Csak hogy tudnák erről megbizonyosodni? Nincs ötleted? -
nem szabad nagyon olajosnak lennie. ha megrendelted a recharge kitet akkor is csak alig alig fujd be! sooot jo lenne ha letenned egy papirlapra masnapig meglesni hogy folyik-e belole az olaj ( miutan befujtad). ha igen akkor ki kell mosni es ujrafujni meg gyengebben. -
Na szuper! Csak azért kérdezem, mert megjött az enyém is.
Nem direkt szűrő, csak légszűrő, ez a rózsaszínes, pirosas váaszonnal szerelt K&N szűrő.
Mindenki azt mondja, hogy gyárilag olajozva van, de mikor kibontottam én nem éreztem rajta semmi olaj réteget ha végighúztam az ujjam.
Most vagy az van hogy marha vékony ez az olaj réteg, vagy az hogy nincs lekezelve még. Szerinted melyik lehet?
Mindenesetre megrendeltem a Repair kit-et, abban van olaj is.
Nem bízom a szerencsére inkább. -
És a manji hol marad? 
Viccet félre téve, nagyon fasza, nekem teljesen a Vatanenes pikes peak videót juttatta eszembe.Gyönyörűen szól ez a Scion. -
nekem az van -
keci nagy respect! azonnal eszrevettem hogy nincs 120 guminyom mint ken blocknal... a vid nem lett annyira zsirul ossze rakva de Tanner nagyon tud az tuti.
Valszeg amennyiszer ken block ujraprobalta a drifteket mar en is megtanultam volna ugy menni. -
-
Csocso, tevótá?
[flash]http://www.youtube.com/v/5Kaj0QyAUoo&hl=en_US&fs=1&rel=0&hd=1F/flash] -
ez má a gallardon is kurva jol nezett ki, hátmég az is350en ! -
Ehhe 1 percnél befigyel a Skyline :D -
ZsirosKenyer #26579 -
ZsirosKenyer #26578 Győrben van egy cég aki vadrácsokat csinál, pontos nevet-címet elkevertem, de ha ez alapján nem ugrik be, akkor megszerzem. -
Kompresszió mentes "egykettes" OHV-vel megeszem rükvercben:D
Amugy