40647
.
  • streeter
    A 2. képen szereplő verda nekem nagyon bejött. Van egy fílingje ami nagyon megfogott :D

Az a nagy szartalicska meg amin a szőke picsa pózol vmi iszonyat szar minőségű zene szólt ott röcsögött nem volt tiszta kritikán aluli hifi volt abba a kocsiba.....

Ez az S2000 vmi iszonyat dúrva volt ebbe a matt gyöngyházfehérbe és az a felni......

• neevous
  • greg benz
    Tuning Show képek, I. Adag:)

• neevous
  • neevous
  • MikX
    Mégha turbó lenne a G60-ban, de ez a G-Lader ez valami fura egy cucc... :D
    De félreértesz, nem azt mondom, hogy a VR6 király, csak a g60 is szar, akkor már a VR6, annak állat a hangja legalább :D
    Bár azért ismerek 1-2 VR6-ost aminek nincs baja, meg ugye amcsiban telepakolják turbóval, kompresszorral, úgy már azért megy is. De nem kéne, Az igaz, egy 16v GTi simán jó...
  • Varenga
    félreértesz, én a kiskunlacházi taliról beszélek :)
  • streeter
    Csak szombaton voltunk :D

SZtem nem volt rossz a kiállítás. Nekem tetszettek a kocsik minőségi volt minden kocsi persze volt azért 1-2 kivétel. A bojler autók kikerültek az udvarra szerencsére.....Majd rakok 1-2 képet :)
  • milk4
    Örülök,hogy ilyen figyelmesen olvasod el a hsz.-aimat.
  • Csabesz6
    "jobb első kereket jobban terheli mint a jobb oldalit)."
  • milk4
    GL/GLi és a GTi 16v a jó szerintem. G60 fölösleges,mert a turbó gyenge és évente szétkell szedni,hogy kicserelélj pár dolgot benne.Ha nemteszed akkor megreped és kuka. A VR6-ról sokáig azt hittem,hogy jó...de nem az.Nagy,nehéz és rosszúl helyezkedik el a motortérben(jobb első kereket jobban terheli mint a jobb oldalit).
  • SötétBarom
    Térdre, gecik! :D

• Csabesz6
    Így van, eszik, nem megy, de legalább megbízhatatlan.
    Viszont szép a hangja, valami ilyesmi a szlogen:)
  • Csabesz6
    Ok, jó vagy.
  • CSOCSO
    megkaptam az uzit. koszike. tegyel meg egy dolgot nekem. kerj el tole egy emailt pls.
  • Borg
    Jah, bezzeg a VR6. Eszik de legalább nem megy :)
  • milk4
    Az oké,de nem láttam még ilyen "fejjel" ellátott G60-at.
  • MikX
    Jah, meg ritka, ez a limitált kiadású, 71 darabot csináltak belőle... :D

Milk4: azért van rá 16 szelep írva, mert a G60-as is 16 szelepes motor :D
  • SötétBarom
    Én nem szeretem ezeket a golfokat, szal nem mondanék véleményt :DD Mondjuk ez így ebben az állapotban pofás. :)
  • milk4

Akarom! 4WD

(Amúgy miért 16V van a 3. képen,ha ez elvileg G60-as motorral rendelkezik?)
  • MikX
    Hátt... G60... inkább egy VR6, annak jó hangja is van, a G töltő meg furmányos egy szerkezet amúgyis, még tökéletesen működőről nem hallottam... :D
    D e amúgy szép végülis...
  • SötétBarom
    Csak neked akkor:

R4 / 1.781 cm3 / 210 PS / 252 Nm / G60 / syncro / 0 - 100 km/h: 7,2 s / Vmax: 220 km/h / 0 - 70 limitált sorozat 1989-ből

• SötétBarom
    Lehet, hogy inkább ilyen.. Annyira nem néztem meg, mert mondták, hogy 5xakárhányas osztóköre van..
  • milk4
    Vááááááááááááá!!!!Akarom ezt a golfot!!! Imádom ezeket a full gyári állapotúakat:P
  • MikX
    Ugyanilyen van nekem :D
  • SötétBarom
    Valami ilyesmi jellegű, jó régi. A cenki bontóban szedték le valami osztrák idióta autójáról. Nincs tipp-topp állapotban, de egy homokfújás-polír kombó csodákra képes :D

• bency
    PU-ben kuldj legyszi egy linket rola,vagy kepeet vagy valamit pls,es nemi infot!
  • SötétBarom
    Én most tudok 120 euroért egy szett fasz oldckúl BBS-t. Azt hiszem mercire való! :)
  • MikX
    Elküldtem privátba nekedis, meg Csocsonak is a telefonszámát a srácnak!
  • neevous
    Majd én is kérek egy telefonszámot, mert lassan nekem is aktuális lesz:)
  • MikX
    Én max telefonszámot tudok adni, srác foglalkozik ilyen felnikkel, van több méretben, szélességben, több szélessígű peremmel, stb. még króm csavarja is van egy rakás :D
  • neevous
    RS kellene?
  • CSOCSO
    azt mondatok hogy otthon fillerekert lehet hozzajutni a bbs felnikhez.... es hol? van valami hely ahol lehet kapni oket olcsobban? akar hasznaltat?
  • greg benz
    Tuning Show 2010 ízelítő
    Majd ha kész vagyok a képekkel,akkor belinkelem a galériát

• USAMEN POWER
    Jaja nagyon fasza összeállítás !
  • MikX
    Melyik mondott ilyet? Egy Szkájlányra?
  • milk4
    "Tipikus suttyó VW-s reakció"

Az,főleg hogy a vw-met havonta max. 1-2x használom.Reggelente az Audi-t szoktam vezetni,hazafelé meg gyalogolok 30-40percet.
  • neevous
    Kell egy Fairlady.
  • Varenga
    Ha minden igaz megyünk mi is asszonykával, majd megkereslek valahogy. :D Mindkét nap kinn lesztek? Mert viszek söröt-borot-pájinkát, oszt este juj lesz.
  • pszihopata
    mondjuk én jó nagy ívben leszarom kinek mi szögletes,majd pörget a sok csíra