40647
.
-
-
Csak véleményt nyilvánítottam, komám;) -
Nem nagyon rémlik amiről beszélsz,de biztos igazad van..viszont azért biztos nem szóltam be,mert "rat gépet mertél berakni",ezt ne akard bemesélni nekem! gondolom az is a mostanihoz hasonló vita volt..
"én csabesz hsz-re egyetértve írom a véleményem és ki vagy akadva?"
Nem vagyok kiakadva,csak úgy csináltál,mintha nem tudnád ezeknek az autóknak mi a célja,mire és hogyan használják őket,meg jöttél ezzel a használhatatlanná tevős dumával.. mint aki még csak nem is hallott az airride-ról,mint olyanról. Én sem vagyok kifejezetten rajongója a dolognak,de azért tetszik,mert jó poén és ügyesen kitalált dolog,na meg látványos is. És persze megvan mindennek a helye,tehát egy E30-ba például sose raknék airride-ot:) Vagy más hasonló kultuszautóba sem.
A vesszőparipás dologra meg inkább nem is írok semmit,nem tűrné a nyomdafesték.. -
van egy elszomorító hírem. attól még nem fog így kinézni a kocsit mint a képen szereplő :DD -
Én!:D -
Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha a ködlámpámat lefóliáztatnám ilyen színűre - nappali fény gyanánt?
-
Király...
-
Támadnak a nyúlak!
-
én kéthavonta egyszer rakok ide képet,pontosan emlékszem mikor beszóltál az egyikre mert egy rat gépet mertem rakni
-nekem címezve!
én csabesz hsz-re egyetértve írom a véleményem és ki vagy akadva?
szerintem neked vesszőparipád hogy pártoskodj itt -
USAMEN POWER #27087 Ezzel egyet értek ! Amúgy nekem a verdák több mint fele nem tetszik, amit ide beszúrnak, ha mindegyikhez fűznék egy, esetleg két kommentett, nem sülne ki semmi jó a dologból. -
"én sem értem miért jó használhatatlanná és nevetségessé tenni egy autót
ha valaki egy órát szerkeszti photoshoppal még oké jót röhögünk,de hogy élőben is vagyonokért átalakítsák "
Igazad van,tényleg nem írtad egy szóval sem -
sehol sem írtam hogy zavar ha ilyet tesz valaki -
És egy kis szösszenet azzal kapcsolatban,hogy közlekedésre alkalmatlan:)
(tudom,nem magyar utak..jogos!) -
Leírhatod,de az,hogy folyton ez megy szerintem már unalmas és idegesítő..valaki berak valamit,akkor rögtön akad 1-2 jóember akinek persze nem tetszik,és ezt muszáj is hangoztatnia.. Aztán elkezdődik egy vita,a 2 (vagy több) fél megpróbálja meggyőzni egymást arról,hogy márpedig az jó,de persze nem jutnak dűlőre,csak lesz egy 40 kommentes flém (jelzem engem nem zavar ez a része különösebben),és ennyi. Aztán 15 képpel később kezdődik az egész előről. Nincs azzal probléma ha meg van a véleményed,és azzal sem,ha neked más tetszik,de nem kötelező minden alkalommal hangot adni a dolognak. A rozsdás vas csak egy példa volt,nem mondtam,hogy bárki azzal közlekedik.
U.i.: Ez egy TUNING AUTÓ fórum,ne akarjunk már szalon autókat nézegetni meg azokról beszélgetni.. ízlések és pofonok,ennyi az egész! -
ki közlekedik rozsdás vassal? -
egy forumban leírhatom a véleményem?
nem tudom minek kell beleszólni! -
SHOW CAR!
Hallottátok már valahol a kifejezést?:)
(azt pedig mondanom sem kellene mert magától adódik,hogy airride rendszer van ezekben a gépekben,tehát nem csak fél centivel a földtől lehet az autó)
Plusz attól,hogy nektek nem tetszik,még nem biztos,hogy nem jó
Ezzel az erővel meg azt nem tudom megérteni miért jó egy olyan vassal közlekedni amin több a rozsda mint a fém..
De ezek már nyolcmilliószor lefutott körök,nem tudom miért kell folyton újra és újra elkezdenie valakinek..
-
én sem értem miért jó használhatatlanná és nevetségessé tenni egy autót
ha valaki egy órát szerkeszti photoshoppal még oké jót röhögünk,de hogy élőben is vagyonokért átalakítsák
-
Az biztos, félne az ember hogy a pofájába röhögnek:DD -
USAMEN POWER #27077 Azé ennyire nem vagyok hülye, nem kell bemutató videó. A durranások alatt a kamera ráközelít, a rendőrautóból kinyúló kézre, és egy erősen pisztoly alakú tárgy volt benne. Sztem ! -
Visszatérve a lövöldözésre. Sztem te erre hitted h lőttek
-
Pimp My Ride -
ezzel itthon nem mernék útra menni! :D -
Utálom a pimp/airride/ötszáz collos krómfelni fosatásokat. -
Mert? -
Szegény Toyota. -

-
ne vitazzatok.. a supra lovoldozott mert a vezeto sokaig ult a tiltason :D sztan nagynehezen valtott mikor eszhez tert... valszeg figyelte a rendort a tukorben es majd meg pukadt a rohogestol -
áztá!
hogy-hogy 155 mph?? tiltva vannak?
Ilyen Compare-t hol lehet találni? -
zritya #27067
-
Nem,nem érzem az ellentmondást.Mivel a TopGear a BBC tulajdona,ezért egyértelmű hogy a BBC pénzeli a show-t,ettől nem lesz a szponzoruk. -
*nem network hanem corporation nem tudom miert irtam networkot :) -
Borg #27064 Nincs szponzoruk, de a BBC pénzeli őket? :D Ugye érzed az ellentmondást...
Nem a TOPGEAR-nek fogják megmondani a gyártók, hogy mit kell mondjanak, elég ha a BBC-nek tolják a nokiásdobozt...
Persze ettől még továbbra is A legjobb autós műsor, de csodákat azért nem kell várni. -
lehet, hogy államilag erősen támogatva van, ezért is hívják british broadcast networknek, de mivel nem egy non-profit cégről van szó, valamiből nekik is pénzt kell keresniük. -
úgy látszik akkor hazudik a média tanárom. -
mint mondtam, minden kereskedelmi médium a reklámból él. -
én úgy tudom, hogy a bbc nem reklámoz semmit. rengeteg leányvállalata van, híreket ad el, teli van a világ a tudósítójukkal és az brit adófizetőkből tartja fent magát. -
a bbc egy oriasi kereskedelmi mediacsoport, semmi szukseguk szponzorra, a reklamozasbol elnek mint ahogy minden tv es radio is -
A BBC pénzeli őket.Nincs szponzoruk és nem is lehet a Top Gear-nek.
A BBC-től kapnak pénzt és BBC2-n helyet a show-nak.A BBC-nek meg gondolom sok szponzora van. -
USAMEN POWER #27057 Valószínüleg letettek valamit az asztalra, csak úgy nem dobnak eléd egy több 10 milliós gépet "há mennyé má vele egy kört", sztem.