40647
.
  • milk4

• Csabesz6
    Csak véleményt nyilvánítottam, komám;)
  • greg benz
    Nem nagyon rémlik amiről beszélsz,de biztos igazad van..viszont azért biztos nem szóltam be,mert "rat gépet mertél berakni",ezt ne akard bemesélni nekem! gondolom az is a mostanihoz hasonló vita volt..
    "én csabesz hsz-re egyetértve írom a véleményem és ki vagy akadva?"

Nem vagyok kiakadva,csak úgy csináltál,mintha nem tudnád ezeknek az autóknak mi a célja,mire és hogyan használják őket,meg jöttél ezzel a használhatatlanná tevős dumával.. mint aki még csak nem is hallott az airride-ról,mint olyanról. Én sem vagyok kifejezetten rajongója a dolognak,de azért tetszik,mert jó poén és ügyesen kitalált dolog,na meg látványos is. És persze megvan mindennek a helye,tehát egy E30-ba például sose raknék airride-ot:) Vagy más hasonló kultuszautóba sem.
    A vesszőparipás dologra meg inkább nem is írok semmit,nem tűrné a nyomdafesték..
  • cement
    van egy elszomorító hírem. attól még nem fog így kinézni a kocsit mint a képen szereplő :DD
  • Csabesz6
    Én!:D
  • SötétBarom
    Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha a ködlámpámat lefóliáztatnám ilyen színűre - nappali fény gyanánt?

• milk4
    Király...

• milk4
    Támadnak a nyúlak!

• pszihopata
    én kéthavonta egyszer rakok ide képet,pontosan emlékszem mikor beszóltál az egyikre mert egy rat gépet mertem rakni

-nekem címezve!

én csabesz hsz-re egyetértve írom a véleményem és ki vagy akadva?

szerintem neked vesszőparipád hogy pártoskodj itt
  • USAMEN POWER
    Ezzel egyet értek ! Amúgy nekem a verdák több mint fele nem tetszik, amit ide beszúrnak, ha mindegyikhez fűznék egy, esetleg két kommentett, nem sülne ki semmi jó a dologból.
  • greg benz
    "én sem értem miért jó használhatatlanná és nevetségessé tenni egy autót

ha valaki egy órát szerkeszti photoshoppal még oké jót röhögünk,de hogy élőben is vagyonokért átalakítsák "

Igazad van,tényleg nem írtad egy szóval sem
  • pszihopata
    sehol sem írtam hogy zavar ha ilyet tesz valaki
  • greg benz
    És egy kis szösszenet azzal kapcsolatban,hogy közlekedésre alkalmatlan:)
    (tudom,nem magyar utak..jogos!)
  • greg benz
    Leírhatod,de az,hogy folyton ez megy szerintem már unalmas és idegesítő..valaki berak valamit,akkor rögtön akad 1-2 jóember akinek persze nem tetszik,és ezt muszáj is hangoztatnia.. Aztán elkezdődik egy vita,a 2 (vagy több) fél megpróbálja meggyőzni egymást arról,hogy márpedig az jó,de persze nem jutnak dűlőre,csak lesz egy 40 kommentes flém (jelzem engem nem zavar ez a része különösebben),és ennyi. Aztán 15 képpel később kezdődik az egész előről. Nincs azzal probléma ha meg van a véleményed,és azzal sem,ha neked más tetszik,de nem kötelező minden alkalommal hangot adni a dolognak. A rozsdás vas csak egy példa volt,nem mondtam,hogy bárki azzal közlekedik.

U.i.: Ez egy TUNING AUTÓ fórum,ne akarjunk már szalon autókat nézegetni meg azokról beszélgetni.. ízlések és pofonok,ennyi az egész!
  • pszihopata
    ki közlekedik rozsdás vassal?
  • pszihopata
    egy forumban leírhatom a véleményem?

nem tudom minek kell beleszólni!
  • greg benz
    SHOW CAR!
    Hallottátok már valahol a kifejezést?:)
    (azt pedig mondanom sem kellene mert magától adódik,hogy airride rendszer van ezekben a gépekben,tehát nem csak fél centivel a földtől lehet az autó)
    Plusz attól,hogy nektek nem tetszik,még nem biztos,hogy nem jó
    Ezzel az erővel meg azt nem tudom megérteni miért jó egy olyan vassal közlekedni amin több a rozsda mint a fém..
    De ezek már nyolcmilliószor lefutott körök,nem tudom miért kell folyton újra és újra elkezdenie valakinek..
  • pszihopata
    én sem értem miért jó használhatatlanná és nevetségessé tenni egy autót

ha valaki egy órát szerkeszti photoshoppal még oké jót röhögünk,de hogy élőben is vagyonokért átalakítsák
  • Csabesz6
    Az biztos, félne az ember hogy a pofájába röhögnek:DD
  • USAMEN POWER
    Azé ennyire nem vagyok hülye, nem kell bemutató videó. A durranások alatt a kamera ráközelít, a rendőrautóból kinyúló kézre, és egy erősen pisztoly alakú tárgy volt benne. Sztem !
  • streeter
    Visszatérve a lövöldözésre. Sztem te erre hitted h lőttek

• pszihopata
    Pimp My Ride
  • matthias92
    ezzel itthon nem mernék útra menni! :D
  • Csabesz6
    Utálom a pimp/airride/ötszáz collos krómfelni fosatásokat.
  • greg benz
    Mert?
  • Csabesz6
    Szegény Toyota.
  • greg benz

• CSOCSO
    ne vitazzatok.. a supra lovoldozott mert a vezeto sokaig ult a tiltason :D sztan nagynehezen valtott mikor eszhez tert... valszeg figyelte a rendort a tukorben es majd meg pukadt a rohogestol
  • Goruck
    áztá!
    hogy-hogy 155 mph?? tiltva vannak?

Ilyen Compare-t hol lehet találni?
  • zritya

• milk4
    Nem,nem érzem az ellentmondást.Mivel a TopGear a BBC tulajdona,ezért egyértelmű hogy a BBC pénzeli a show-t,ettől nem lesz a szponzoruk.
  • cement
    *nem network hanem corporation nem tudom miert irtam networkot :)
  • Borg
    Nincs szponzoruk, de a BBC pénzeli őket? :D Ugye érzed az ellentmondást...
    Nem a TOPGEAR-nek fogják megmondani a gyártók, hogy mit kell mondjanak, elég ha a BBC-nek tolják a nokiásdobozt...
    Persze ettől még továbbra is A legjobb autós műsor, de csodákat azért nem kell várni.
  • cement
    lehet, hogy államilag erősen támogatva van, ezért is hívják british broadcast networknek, de mivel nem egy non-profit cégről van szó, valamiből nekik is pénzt kell keresniük.
  • DJ RX7
    úgy látszik akkor hazudik a média tanárom.
  • cement
    mint mondtam, minden kereskedelmi médium a reklámból él.
  • DJ RX7
    én úgy tudom, hogy a bbc nem reklámoz semmit. rengeteg leányvállalata van, híreket ad el, teli van a világ a tudósítójukkal és az brit adófizetőkből tartja fent magát.
  • cement
    a bbc egy oriasi kereskedelmi mediacsoport, semmi szukseguk szponzorra, a reklamozasbol elnek mint ahogy minden tv es radio is
  • milk4
    A BBC pénzeli őket.Nincs szponzoruk és nem is lehet a Top Gear-nek.
    A BBC-től kapnak pénzt és BBC2-n helyet a show-nak.A BBC-nek meg gondolom sok szponzora van.
  • USAMEN POWER
    Valószínüleg letettek valamit az asztalra, csak úgy nem dobnak eléd egy több 10 milliós gépet "há mennyé má vele egy kört", sztem.