40647
.
-
USAMEN POWER #27176 Ha akarjuk, mindenben meg lehet találni a rosszat, ez is hogy néz már ki azzal a felnivel, és az összebaszott motorháztetővel ??? 
-
USAMEN POWER #27175 Azt a piros dobozt eszem ágában se volt véleményezni, viszont a fordított helyzet kedvéért megtettem, de az is lehet hogy csak azért, mert nekem is tetszik az itt látható Toyota, és az én érdekeimet is sértik, a leugató kommentek, tök8 hogy kultúrált, vagy kultúrálatlan formában az ugatás az ugatás marad. De valahogy greg -et is megértem, ő beszúr egy zsír verdát a topikba, majd megy a nemtetszés kifejezése menetrendszerűen, ráadásul állt. ugyanazoktól. Ha meg azt a verdát full gyári állapotban szúrta volna be, valószínüleg nyáladzás lett volna, csak "sajnos" ez a tuning autó topik. -
Így szó szerint nem írtad,de nagyjából így van:) -
Pedig jobb az hogyha most vesztek valami jó gyári állapotban lévő pre-veteránt,mert később akár az 5x-ösét is érheti.A tuning fosokat meg később restaurálni kell,mert valaki összeb**zta. -
Sehol nem írtam, hogy csak az a jó ami gyári.Tanuljatok már meg szöveget értelmezni:). -
Nem a gyáriság a lényeg,hanem az,ahogy kinéz..ütkoppecs:) Mondjuk munkás autó,mit is várnék:D
De egy kérdés,mindenféle baszogatástól eltekintve: Ha nálad csak az oké,ami gyári,akkor miért tengeted az idődet egy tuningolt autókkal foglalkozó fórumban?:) -
Az a szegény sors, ha valami majdnem GYÁRI állapotban van?
-
A szegény toyotára visszatérve,azért ne állítsuk már úgy be,mintha egy olyan igénytelenül összehányt valami lenne,mint azok a botrányos szarok amiken röhögni szoktunk:D Arra az autóra súlyos pénzek vannak költve (bár gondolom szerinted hiába),és ez meg is látszik rajta. A stílus amit képvisel pedig nagy közönségnek örvend (nem nálunk),rengeteg hasonlóképp elkészített "mini truck" van.
A szegény sors az lenne,ha így nézne ki:)
-
Látom ismét témánál vagyunk,és még én sem kellettem hozzá...
-
Tudod, van különbség... én pl le szoktam írni a véleményem, de nem leszarozom, hanem odaírom, hogy nekem nem jön be, vagy kurvára bejön, vagy hasonló...
Az meg hogy mindenképp valaki bele akarja beszélni a másikba, h csak az lehet a jó, amit ő szeret, az hülyeség.
Mindenki más, de azért, ha megengeded, hogy az én saját véleményem, hadd nyilvánítsam ki, nem sértő módon. Ha ezt tennéd, azzal nem lenne baj, de beláthatnád, hogy amit írtál, az flémet indít el, és az miért is jó? Simán leírhattad volna, hogy nekem ez szar, nemtetszik, de nem...
Érzed a kölönbséget?
"Ezzel a címszóval az összes olyan autót ami, psziho, és a te érdekeidet képezi, véleményezni fogom mikor az időm engedi. Mit szólsz hozzá ?" <-- Ez meg nagyon gyerekes, má ne is haragudj... -
-
Nyílván. -
USAMEN POWER #27164 Megeggyeztünk. -
Legyen igazad. -
USAMEN POWER #27162 A paraszt stílus, és a köpködés tőlem elég messze áll... egy durva szót se véstem még ide szerintem. Amúgy meg csak véleményt nyilvánítottam. -
Tőlem...
Csak amíg mi kulturált módon fogalmazunk, addig te paraszt stílusban köpködsz.Ez a különbség. -
USAMEN POWER #27160 "Egy fórum azért van, hogy véleményt nyilvánítson az ember." ---> Ezzel a címszóval az összes olyan autót ami, psziho, és a te érdekeidet képezi, véleményezni fogom mikor az időm engedi. Mit szólsz hozzá ?
-
Egy fórum azért van, hogy véleményt nyilvánítson az ember.Én megjegyzem ha tetszik valami, és azt is ha nem.Sehol nem ugattam le senkit, nem bunkóztam, semmi hasonló...
"Szegény Toyota"
Ezt írtam arra a tényleg szerencsétlen sorsa jutott, pimpesített Toyotára.
Inkább azt nevezném "ugatásnak", amit te művelsz itt az elmúlt pár percben.
Ha szent szűsz tuning autó mánia a topik címe, ahol csak dicsérni lehet minden egyes kotvát, akkor meg nevezzük át arra;D -
USAMEN POWER #27158 SZERINTEM MEG NEM KELL LEUGATNI AZT, AKI BESZÚR EGY KIBASZOTT AUTÓT EGY TUNING FÓRUMBA, CSAK MERT NEKED NEM TETSZIK ---> Így már vágod, vagy írjam nagyobban ? (Am ez szól a psziho haverodnak is.) -
Hát ha te így gondolod, akkor legyen. 
Szerintem semmi kivetnivaló nincs abban, hogy reagáltam a hülye traktoros taposósdis utalásodra.Szörnyen egyszerűen viselkedsz.
-
USAMEN POWER #27156 Ha leesett volna, akkor nem arról társalogtunk volna mi tahóság, és mi nem, meghogy elsírod magad ha "eltaposnak" egy autót. :DD -
USAMEN POWER #27155 Kívánságlista ? :DD Be is nyújthatod anyádnak karácsonyi ajándékként.
-
Jaj, haha, szerinted nem esett le?XD
Ne fárassz már.
-
Szerintem van értelme vitázni, hátha rájön egy két dologra. -
USAMEN POWER #27152 "a te elméd túl egysíkú" --> Hm... az a nagy helyzet, hogy én utaltam a múltkori vitára, ami ebből indult ki. Látom nem vágtad le, pedig könnyű volt a feladvány sztem. Nem feltétlenűl dömper vs. -ről akartam társalogni, csak az eszközöm volt egy kicsit megtévesztő. -
Mondtam már, hogy ne kötekedj olyannal, akinek még kívánságlista is van az aláírásában! -
Egyáltalán nem vagyok zavarodott, a te elméd túl egysíkú, ha nem tudsz különbséget tenni egy tahóságot állító, de egyébként normális ember és egy alapból tahó, és mindig tahóságot állító egyén között.Remélem érzed a különbséget:) -
Mert én sajnálom azt a szerencsétlen autót, még akkor is ha esetleg csak egy csupasz kasznit taposnak szét (nem ez a jellemző).
Szerintem minden autónak lelke van, én nem puszta tárgyként tekintek rájuk. -
USAMEN POWER #27148 Amúgy a kiemelt mondatodat azért emeltem ki, mert kezdem úgy érezni hogy zavarodott vagy a témával kapcsolatban. :)) -
USAMEN POWER #27147 Hogy lenne már TAHÓSÁG ??? -
Szerinted nem tahóság egy baszom nagy döggel átmenni BÁRMILYEN autón?
Ezt ki nem állhatom. -
USAMEN POWER #27145 Igen, utaltam valamire, ami a te érdekeiddel ütközik. (Ami nem is baj, ez volt a cél.) A véleményem pedig ugyanaz.
"Lehet előbb rosszul fogalmaztam, tehát nem TE vagy tahó, hanem amire utaltál" ---> :DDDD -
Nem koccoltam sehova;)
Igen is tahó volt a megnyilvánulásod.(Lehet előbb rosszul fogalmaztam, tehát nem TE vagy tahó, hanem amire utaltál) -
USAMEN POWER #27143 A másik alaptalan jellemzésével védekezni, az mégnagyobb tahóság. :) -
USAMEN POWER #27142 Csabesz megsértődött mert igazam van, azt lekoccolt. -
Nem, te nem kötözködtél, hanem szimplán tahó voltál:D -
Kár hogy mikor megy itt a csata akkor épp tökmag zabálással vagyok elfoglalva.Amúgy szivesen beszálnék:D -
USAMEN POWER #27139 De van kifogásom is ! Csak a véleményemet közöltem. -
USAMEN POWER #27138 Ez legyen a legkevesebb gondom. Ugye milyen szar mikor kötözködnek ?
-
Én elfogadom hogy nem tetszik, de ezzel a kommenteddel eléggé elástad magad a szememben...