40647
.
-
Egy kicsit ül.
-
Legközelebb ha megyek talira asszem én is leragasztom a kocsit :D Honda talira mikor odaértem olyan mennyiségű bogarat szedtem össze.... és le se jöttek...
További több 100kép Southern Worthersee-ről -
-
nem kövezlek meg mert nekem nagy szerelem mind2, ha választanom kéne, naphosszakat tanakodnék :) -
Igen, én is láttam már előben, gyönyörű a hangja, szép a bódé, minden szupi...
Csakhogy a Porsche nekem "gépesebb", feltéve hogy ezek itt kézi váltóval szereltek.Na meg jóval könnyebbek is (és nem érdekelne az einstein Nissan futómű sem, pedig minden tiszteletem az övéké, de akkor sem)
Jöhet a kavics, jehova!
-
hát én nem tudnék dönteni, ma lattam eloben eloszor gt-r egy parkoloban, es hat igencsak kibaszottkurvajo :D -
Rohadjon le a fejem, de a Porsche kéne 

-
-
USAMEN POWER #28008 Mé, neked már 2 lyuk is kevés ???
-
Ez tényleg nagyon kemény..durván terpeszt!
Viszont kár,hogy jobb oldalt csak üres kipufogó hely van a lökhárítóban
-
LoL,pont most neztem az oldalon ezt az autot es gondolkoztam hogy linkeljem be vagy nem :D
Megkonnyezek szinte mikor latom olyan vad :D -
-
A srácot a hátsó ülésen? Lehet a tiéd:D -
én így ismerem, lehet slantnose-nak is mondják...
-
Van már olyan,múltkor láttam valahol:D -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Bazdmeg! -
-AS?D.a-sd, -
Nekem nem jon be ez a felni kimondottan,amugy mocskosul fasza! -
Nem slant?:P -
Felni valahogy nem illik az összképbe. Valami 5küllős jobban állna vagy a klasszikus BBS de ez nem igazán. -
ZsirosKenyer #27996 no wai -
hasselhof helyett buci jobban mutatna. :d! -
Most nézem, hogy milyen durva bulik vannak Sopiban :O
-
persze, sötétbarom kocsija tele van SP lemezekkel....... :D -
Tetszetős:P
Felni meg kéne. -
Egy alapjában véve szép autót elég csúnyán el*asztak...
-
Beteg 

Jó a hátsó lámpa is,ilyet még nem láttam -
-
Értem. Akkor tényleg egy kis szaros gyerek, és pont ezért a 16 éves tinik kedvence:D -
Alattunk járt gimibe, és mielőtt megkapta a hormonkúráját, a korosztályánál 5 évvel kisebb - és emiatt nevetség tárgya - volt. :D Végzősként simán kinézett hetedikesnek =D
Régen sokat jártunk egy helyre is, így ennyi. Nekem olyan szinten ismerősöm, hogy köszönnék neki ha jönne szembe az utcán, de nem állok le mizújsozni :o) -
Egyszer állt előttem sorban a tescoban éjjel, kapucniban. Nem köszöntem, nehogy azt higgye, hogy azért köszönök mert menőnek tartom, hogy ismerem xDDD
Én mondjuk emlékeim szerint nem dicsértem meg xD -
Ohh shit,igy egetni magad.... -
Hopsz. Véletlen volt:D -
Ti ennyire ismeritek ezt az SP gyereket, vagy csak találkozni szoktatok vele?:D -
sztem még anno is mikor csinálta a szar emo-s rappjét, is nagyon fika volt az ember... :P -
ZsirosKenyer #27981 ráadásul nem is az övé az autó, hanem a csajé(menedzsere) :D
vmiylen Orsinak hívják, és a vivának dolgozik. A összes vérgyenge tini-előadót ő futtatja :D
ezen a vid-en hallani ahogy mondja neki a gáré hogy "váltsál fel, 3-as" :DDD
-
ZsirosKenyer #27980 unholy mother of fuck
off:
te szoktál vele még találkozni? :D
múltkor majdnem elcsíptem az alcatraz-nál. Közölni akartam vele, hogy kurva igényelen amit nyom de mire odaértem lelépett :/
Legutóbb akkor beszéltem vele, amikor még a bencével dobták össze az első albumot..én hülye akkor megdícsértem :S
-
sp vagyok apucitól kaptam seatot friss jogsival próbálom szétbaszni. -
:D! -
Ezt a majmot igazán fejbedurranthatná már valaki..