40647
.
  • Willi Betz

• Willi Betz

• greg benz
    Az első rendszámot tedd valami értelmes helyre,vagy cseréld matricára:P Amúgy pöpec
  • ZsirosKenyer
    hellaflush keci!

N1
  • micibi
    Jesszuska :D
  • Csabesz6
    Ja persze, aztán majd borulhat a kanyarban, mint a Mansellben a kalibrák...
  • JGTC
    Sajnos nem kivitelezhető! Már akartam de a felni nem bírná ki elég valószínű, pedig ez lenne a legjobb megoldás minden szempontból.
    Alapvetően az a gond, hogy a felni mérete elég extrém méretű 8x16 ET10, ET20-ast akartam rendelni, de nem tudtak hozni. Úgyhogy gondoltam üsse kavics hátha, de nem! Így most azon agyalok, h kivágjunk e az ív pereméből fél centit, vagy fel legyen hajtva. A doblemezt nem szeretném bántani, újrahegesztgetni stb (mert hibátlan, viszont azt sem szeretném, h megrepedjen kívül is a "máz" ha felhajtom... de szerintem fel lesz hajtva.
  • streeter
    Baszunk a környezetvédelemre :D

• streeter
    Hoppácska

• streeter

• Borg
    És ha lemaratnál a felni belső felületéből? Beljebb kerülnének pár mm-rel, ami már lehet hogy elég...
  • SötétBarom
    Haladtál te már itthon autóval bármilyen útfelületen? :DASD
  • streeter
    Mert itt rohadtul nem olyan utak vannak mint az amcsknál. Első bukkanónál a gumi szétveri a sárvédőt vagy a sárvédő kivágja a gumit....jól néz ki csak itthon értelmetlen és lehetetlen így járni
  • bency
    Most mi a faszert lenne elbaszva?! Igyis nagyon fasza,de ha meg lejjeb lenne ultetve akkor se lenne csunya....
    Miert ne lehetne igy megcsinalni kb mint ezt?!
  • JGTC
    Jelenleg 7-7,5 centivel van lejjebb mint a gyári, és 1,7 centivel vannak megdöntve a kerekek. De még ez sem elég mert a hátsókerék beleér az ívbe. Uh most teszek rá egy felnit ami kicsit soványabb és irány Balcsi. Utána lesz megcsinálva, és aztán megy fényezőhöz. Jön a hátsó spoiler (gyári), fehér géptető..
  • SötétBarom
    Kiváló ötlet. "Hogyan basszunk el valamit, ami alapvetően fasza VOL.1 by: Bency"
  • bency
    Lehetne meg ultetni,csak nem lenne kellemes ezeken az utakon,a kerekeket kicsit kidonteni,es ugy :D
  • Csabesz6
    Most őszintén, hova kell még azt ültetni? Szemre pont jónak tűnik.
  • bency
    Vegre egy Prelude ami tetszik!Nincs se buta matrica rajta,se semmi hulyeseg!Csak ami kell :P Ahogy Milka(es tudom hogy Milk)ultesd le egy kicsit:P
  • milk4
    Szegényke biztos elfáradt már,ültesd már le a földre:P
  • Borg
    Durva felnik :) Bár kicsit nagy az offset...

Én is meghajtottam ma egy kicsit, a Rax körül elég jó útvonalak vannak. Bár klímázni kellett végig, de azért élvezkedni is volt alkalom.. eldaráltam néhány mm fékbetétet :)
  • desigo
    jól néz ki, a kerék is bejövős
  • JGTC
    Saját magyar valóság, from udvar

• greg benz
    Ammá kipu
  • bency
    Nem feltetlenul szar,de mindenkepp regebbi autokat hasznalnak fel hozza,es sokan nem aldoznak fel egy jo allapotu autot,hanem egy szar-t,amit mar esz a rozsda :DD
  • streeter

• CSOCSO
    alapbol szar autok????neeeeeeem. altalaban regebbi autokat csinalnak meg de nem kell hogy szar legyen.
  • desigo
    höhö
    jópofa kispókok...
  • SötétBarom
    Az igazi kajakságot ki se szúrtuk :)

• streeter
    Meg az a kék Opel Ascona vagy nemtom még beleillik a ratba. Itthon úgy tűnik az a rat hogy tetőcsomira raksz egy szánkót fémhordót belsőt meg fifi kutya házát meg leszigszalagozod a lámpát a Seaton nekem gyanús hogy a rozsda az csak matrica.
  • SötétBarom
    Clio meg a favorit teljesen jó. Többin van még mit dolgozni, de nem vészes egyik sem.
  • bency
    Szerintem ezek kozul mind SZAR,egyedul a T1 ami jobb...en ugy tudom hogy a RAT Style az mikor egy alapbol szar autot ultetnek meg,meg kicsit sportositjak,de nem ilyen Swift,meg Seat Ibiza meg max 3 eves autokbol akarnak RAT -ot.....latszik hogy mennyire fingjuk nincs hozza...
  • streeter
  • Szabi1991
    a vectra szép :D
  • greg benz
    Ááá,nincs még több az E30ról?
  • streeter
    Hacsi lemaradt :D

de akkor még egy E30 ráadás

Meg még egy

• greg benz
  • streeter
    Multkori bömbi