40647
.
-
-
-
Az első rendszámot tedd valami értelmes helyre,vagy cseréld matricára:P Amúgy pöpec -
ZsirosKenyer #28773 hellaflush keci!
N1 -
Jesszuska :D
-
Ja persze, aztán majd borulhat a kanyarban, mint a Mansellben a kalibrák... -
Sajnos nem kivitelezhető! Már akartam de a felni nem bírná ki elég valószínű, pedig ez lenne a legjobb megoldás minden szempontból.
Alapvetően az a gond, hogy a felni mérete elég extrém méretű 8x16 ET10, ET20-ast akartam rendelni, de nem tudtak hozni. Úgyhogy gondoltam üsse kavics hátha, de nem! Így most azon agyalok, h kivágjunk e az ív pereméből fél centit, vagy fel legyen hajtva. A doblemezt nem szeretném bántani, újrahegesztgetni stb (mert hibátlan, viszont azt sem szeretném, h megrepedjen kívül is a "máz" ha felhajtom... de szerintem fel lesz hajtva. -
Baszunk a környezetvédelemre :D
-
Hoppácska
-
-
Borg #28766 És ha lemaratnál a felni belső felületéből? Beljebb kerülnének pár mm-rel, ami már lehet hogy elég... -
Haladtál te már itthon autóval bármilyen útfelületen? :DASD -
Mert itt rohadtul nem olyan utak vannak mint az amcsknál. Első bukkanónál a gumi szétveri a sárvédőt vagy a sárvédő kivágja a gumit....jól néz ki csak itthon értelmetlen és lehetetlen így járni -
Most mi a faszert lenne elbaszva?! Igyis nagyon fasza,de ha meg lejjeb lenne ultetve akkor se lenne csunya....
Miert ne lehetne igy megcsinalni kb mint ezt?!
-
Jelenleg 7-7,5 centivel van lejjebb mint a gyári, és 1,7 centivel vannak megdöntve a kerekek. De még ez sem elég mert a hátsókerék beleér az ívbe. Uh most teszek rá egy felnit ami kicsit soványabb és irány Balcsi. Utána lesz megcsinálva, és aztán megy fényezőhöz. Jön a hátsó spoiler (gyári), fehér géptető.. -
Kiváló ötlet. "Hogyan basszunk el valamit, ami alapvetően fasza VOL.1 by: Bency" -
Lehetne meg ultetni,csak nem lenne kellemes ezeken az utakon,a kerekeket kicsit kidonteni,es ugy :D -
Most őszintén, hova kell még azt ültetni? Szemre pont jónak tűnik. -
Vegre egy Prelude ami tetszik!Nincs se buta matrica rajta,se semmi hulyeseg!Csak ami kell :P Ahogy Milka(es tudom hogy Milk)
ultesd le egy kicsit:P
-
Szegényke biztos elfáradt már,ültesd már le a földre:P -
Borg #28756 Durva felnik :) Bár kicsit nagy az offset...
Én is meghajtottam ma egy kicsit, a Rax körül elég jó útvonalak vannak. Bár klímázni kellett végig, de azért élvezkedni is volt alkalom.. eldaráltam néhány mm fékbetétet :)
-
jól néz ki, a kerék is bejövős
-
Saját magyar valóság, from udvar
-
Ammá kipu 
-
Nem feltetlenul szar,de mindenkepp regebbi autokat hasznalnak fel hozza,es sokan nem aldoznak fel egy jo allapotu autot,hanem egy szar-t,amit mar esz a rozsda :DD -
-
alapbol szar autok????neeeeeeem. altalaban regebbi autokat csinalnak meg de nem kell hogy szar legyen. -
höhö
jópofa kispókok... -
Az igazi kajakságot ki se szúrtuk :)
-
Meg az a kék Opel Ascona vagy nemtom még beleillik a ratba. Itthon úgy tűnik az a rat hogy tetőcsomira raksz egy szánkót fémhordót belsőt meg fifi kutya házát meg leszigszalagozod a lámpát a Seaton nekem gyanús hogy a rozsda az csak matrica. -
Clio meg a favorit teljesen jó. Többin van még mit dolgozni, de nem vészes egyik sem. -
Szerintem ezek kozul mind SZAR,egyedul a T1 ami jobb...en ugy tudom hogy a RAT Style az mikor egy alapbol szar autot ultetnek meg,meg kicsit sportositjak,de nem ilyen Swift,meg Seat Ibiza meg max 3 eves autokbol akarnak RAT -ot.....latszik hogy mennyire fingjuk nincs hozza... -
-
Szabi1991 #28743 a vectra szép :D -
Ááá,nincs még több az E30ról?
-
Hacsi lemaradt :D
de akkor még egy E30 ráadás
Meg még egy
-
-
Multkori bömbi
TSX
Hacsi