40647
.
-
Megvan ő:) -
Szabi1991 #29095 az most pihen :D -
De en csunyan lemaradtam,miota nincs meg a KE30?:S -
Ez hol drift?
Még sosem drifteltem, ez a kép meg aztán pláne messze van attól:)
Egyszer sikerült tényleges DRIFT mozdulat, de az még a KE30cal volt, bő esőben.Na az tényleg az volt, keresztben érkeztem a kanyarba, majd kifele is úgy jöttem. Azt megnéztem volna kívülről:) -
Szabi1991 #29092 - driftezel ?
- ááá, dehogy..
-
csaba4444 #29091 SÜN
akkor kamionról tök mind1 mindegyik hangos... -
Én ma megúsztam, telefon miatt lőttek le.
Bár megjegyezte a szarrá kopott hátsó gumikat, illetve az első illegálokat.Megkérdezte, hogy drifTEZEK-e? :DD Mondom nem.
Szóval ha azt nézzük, megúsztam. -
Hajókürt illegális. Ha kiszúrja a yard úgy megbasznak érte bekékülsz. -
csaba4444 #29088 ennyi erővel tegyetek a kocsiba hajókürtöt
de ha gondod van egy öreglánnyal csak meg kell nyomnod a háta mögött és tuti h megáll a pészmékere... -
70% ban azert vettem mert tetszik a piros szine:D
es 30% ban mert hangosabb egy kicsit.. de ez annyira nem erdekel.
csak lattam egy csomo tuningautot amin ez van es tetszett hogy par kepen kilatszik a grill mogul.
de ha elotte allsz par meterre akkor siman becsong tole a fuled.. mig az alaptol nem. -
sose tetszett :/ -
ZsirosKenyer #29085 supercharger? -
Szabi1991 #29084
-
Mi a fasz nem fölösleges amúgy, ami tuning, úgy mégis? -
lol
azt hittem ez komolyabb cucc
inkább akkor valami kis kompresszoros duda kellene atom nagy hanggal -
Gondolom a dizájn miatt vette...
-
Hát,szerintem fölösleges.Ha állandóan a dudán ülsz vezetés közben,akkor a +hang amit a hella produkál mások agyára megy.Vészhelyzetnél egy gyári duda is elég hangos. -
videón tuti nem fog átjönni az, hogy milyen élőben -
Hát ez aztán fantasztikus:DDD -
Hát,szerintem fölösleges... -
amúgy ez mire jó? Ha szabad kérdeznem -
USAMEN POWER #29075 Jó a vasad.
-
be van mar amugy szerelve:D
ott van a ma beszerelt uj grill mogott
nopersze ebbol a szogbol nem latszik. -
Állatságossság
-
Héeder #29072 Hát persze hogy nem én esnék neki.
Majd itt a szobámban össze legózom
Felfüggesztés is tervbe van véve, hogy cserélve lesz, teljes fék csere, úgy szétnézegettem erre arra. Hozzá értő ember itt van egy jó pár akivel összetudnánk dobni. Másrészt én nem mostanra terveztem hogy neki állok. Még rengeteg pénzt kell gyűjteni, lekel tenni az autó szerelői szakmunkát+ az electronikusit és max utána.
Gyakorlatilag amiket most szeretnék majd megcsinálni az a hangrendszer az első spoiler, kipuf rendszer, a felnik és a futómű cseréje. meg az apróságok mint pl RS ülések.
-
Elvileg simán bele kéne mennie, mivel, igen, VW szinte minden a Skodában, elméletben a motor felfüggesztési pontjai is ugyanott vannak, de sztem az ilyesmit felejtsd el, ha nincs egy raklap pénzed. A motor megvétele még csak egy dolog... (lehet azt venni valami törött kocsiból is) lepapírozni már egy másik kérdés. Plusz futómű, fékek, mert nem hinném, hogy gyárilag ekkora erőhöz van tervezve egy octaviában bármi is... 7-8 millából már lehet ki is jön a dolog... :D
Másik, hogy kéne valami hozzá értő ember, mert te sem gondoltad, hogy 0 tudással nekiesnél otthon? -
-
Héeder #29069 ha-ha-ha
-
Csodálod?:D -
Héeder #29067 Ha valaki elég sok mindent tud az ilyesmi téma körű dolgokról, az nyugodtan megoszthatja velem itt vagy az MSN címemen ([email protected]) -
Héeder #29066 Hát az elektronika lesz max a nyűgös, de mivel a Skoda VW konszern ezért az alap Octaviában lévő motor is VW motor azthiszem, de javítsatok ki ha tévedek!
Végülis ezért kell a segítség amit már az Skoda tápigban is írtam, mert nem vagyok profi autó szerelő (csak tanulom a szakmát).
Csak ott nem nagyon akarnak vissza írni

-
Én nem vagyok szaki,de ha a motor alapból nem skodához van,akkor sok mindent magadnak kell legyártani és az elektronikát is nehéz lesz életre kelteni. -
Héeder #29064 Amúgy értesz így a tuningolás témához? -
Szép párosítás lenne az biztos :D -
Héeder #29062 Csak fogalmam sincs menyiért vesztegetnek egy 2.0 TSI (270 LE) motort újonnan.
a másik, meg hogy ezt egy Octáviába kéne bepréselni
-
Ha van elég pénzed, minden lehetséges! -
Héeder #29060 Helló
Nekem az a kérdésem, hogy németországi gyárból való új motor rendelés az menyibe fájna pénzügyileg nekem?
Egyáltalán lehetséges ez? -
-
Egy picit biztos parás volt a szitu :D -
Atya isten 

És nem sérült meg senki?