40647
.
-
USAMEN POWER #29136 -
tower shopnal itt Fl ben van ilyen talalkozo minden egyes penteken.... van ott minden amugy -
Szabi1991 #29134 gondolom a 2 motorosrendőr is besegített előtte hogy félreálljanak.. :DD -
USAMEN POWER #29133 Ezt a gyönyörű autót így szétbaszni.

#29131: Szerintem félreértetted a képet, mert itt a kicsik félreálnak az autók egyik királyának (GT), ezzel kifejezve tiszteletüket.
-
Kis kerekekkel
-
Szabi1991 #29131 juj de aláz a punto.. :p
-
Kinek meg a Hyundai Coupe
-
Kinek a pap.. -
-
Áh, az pici...
-
Mondjuk nekem alapból tetszekek a Hyundai Coupe-ék...A GK(2001-) szériától.. -
Tényleg ennyire gáz???
Ne már..
-
Szerintem pont arányos. -
-
Hát nem tudom,de annál ami alatta van mindenképp nagyobb..nézd meg,nevetséges,főleg a hátsó -
Egyet értek, kivéve a kerék méretet.Mekkora kéne rá, 20"? -
És az nem lehet, hogy valakit tényleg kurvára zavar az a szar?:D
Nem akarok állást foglalni, leszarom kinek milyen a dudája (:D), csak megpróbálok rávilágítani hogy lehet nem mindenkinek ugyanaz az értékrendje, mint neked.
Peace. -
Jah, nekem meg egyszer egy acetilénes lufi robbant kb 30cm-re a fülemtől, kicsit sípolt egy óráig a fülem, de ennyi...
Bár ez a "2 napig fájt a feje" dolog inkább csak ilyen kicsi túlzás, ha szemléltetni akarja valaki, hogy jobban szólt mint a megszokott... kár ilyenen vitázni szvsz... -
USAMEN POWER #29118 Én közvetlen autóba szerelt vasúti dudával még nem találkoztam, főleg úgy hogy még rám is dudáljanak, viszont vonat közvetlen mellettem már sütötte el (Gondolom más is volt ilyen helyzetben.). A pillanatnyi megremegésen kívül semmi egyéb bajom nem lett. Fejfájás lehet fronttól is. -
nem... it csak te gondolsz valamit en tapasztaltam ( nem egyszer-nem egy auton)!!! amit a haverod mondott az baromsag! -
Hát szerintem ez egy kisebb katasztrófa,pedig alapból nem lenne rossz autó..
- Nevetségesen kis méretű kerekek
- Hátul nyomtávszélesítőre már nem futotta
- Sok felesleges kamu beömlő körbe
- Első lökös úgy ahogy van okádás,ráadásul bele is csempésztek egy kis evo x fílinget..
- Motorháztető beömlő fail
A festés az szép -
Ez lett volna a harmadik kép..sorry.. -
Csinos darab..
-
Tend #29113 itt egy cikk az oldalról : Street Racing Rank -
USAMEN POWER #29112 Egyet értek, viszont külsőre mindenképp igényes és van benne fantázia. -
nem ártana ha regisztráció előtt valamit lehetne látni az oldal belsejéből is, mert így nem feltétlenül érdemes regisztrálni... -
Tend #29110 srr.hu parancsolj -
1.Reklám
2.Ha már a MAGYAR szót kihangsújoztad,akkor a weboldal miért .com?
3.Tiszta bug az oldal -
Tend #29108 Üdv srácok!
Tegnap este rajtolt el egy nem mindennapi MAGYAR oldal!
Autó, motor, robogó, tuning, gyorsulás, drift stb. kedvelőket és jármű tulajdonosoknak ott helyük.
Saját profil készítés; garázs a járművednek képekkel, videókkal; értékelések ; hozzászólások ; üzenetek ; hírek ; ismerősök jelölése stb.
!!Valós versenyen, gyorsuláson elért eredményeiteket rögzíthetitek az oldalon ami alapján egy ranglistába kerültök be!! Külön autó, motor, robogó kategóriák, ezeken belül pedig részletes alkategóriák.
------ www.streetracingrank.com ------
nézzetek be, csak regisztrálni kell, és szabad a pálya.
Szép napot. -
USAMEN POWER #29107
-
Persze, ami nem úgy van ahogy te gondolod, csak hulyeség lehet:D -
hulyeseg!!!! lottek mar el mellettem szamtalanszor kurva hangos az ember osszerezzen tole de semmi ilyen nincs... ez nem hajokurt.... -
Borg #29104 Kb egyidős a zinternettel :) -
slepyjohny #29103 hátha valaki még nem olvasta ezt a szösszenetet, egy srácról kai tuningolásba fogott... :) Árpi féle autótuning.... :) -
csaba4444 #29102 itt nálunk bármivel fel lehet húzni az embereket szal..
egész nap nyomnám neki a faluban amíg megy...XD -
Szabi1991 #29101 a legjobb akkor is ez :DD
az ien dallamos legalább jópofa és nem bassza fel másnak az agyát se :D
vagy a Dixie, de az csak Dodge Chargernek jó, minden máson ciki :D
-
Van itt is egy verda, amiben van. Haverom mesélte, hogy az arc egyszer előtte, amikor ott állt pár méterre az autótól, és két napig fájt a feje :/ -
sokaig nem.. eleg hulye hangja van mikor a kompresszor kifogy a szuszbol... -
ez nagy buli lehet, csak szerintem egyfolytában a dudán feküdnék :) -
USAMEN POWER #29097 Video 1, Video 2, Video 3 ---> Ez nem ?