40647
.
-
Hát ez ilyen parasztvakító cucc..rövidebben jellemezve: szar -
Erre is lehet mondani akár hogy pózer, most találtam rá nézelődés közben, a leírás külön misét megér... :D -
csaba4444 #29814 szerintem jólnyomja és a kocsikis teccenek
szívesen kipróbálnám őket de tuti h nem sikerülne egy mutatvány se
de subaru párti vagyok legalábbis az jobban bejön szal... a ford annyira nem teccik de ha valaki oda adná nem sírnék
amúgy meg a pénzért gondolom megdolgozott -
Az ég világon senki nem állította egy percig sem,hogy elsőre sikerült volna neki bármi is.A videókban sem hangzott el ilyesmi,és nem is írtak vagy mondtak hasonlót,még véletlenül sem.. A guminyomok jól láthatóak voltak minden videója alatt,minden ép eszű embernek rögtön leesik vajh' hogyan kerültek azok oda.. Ez az elsőre sikerülős baromság is csak itt nálunk téma,mert egy hülye egyszer elkezdte..
Ha létezne olyan ember aki ebből egyet,de inkább az összeset egy kör alatt elsőre teljesíti,hát annak én is becsókolnék..
Azon pedig inkább érdemes lenne elgondolkodni,hogy miért van Ő ezekben a videókban,miért ül Ő a fordban,és miért csinálja Ő ezeket a mutatványokat. Lehet magyarázkodni,hogy szarásig tömik pénzzel,mindent a valaga alá tolnak,minden adott,neki csak be kell ülnie a Recaroba és tövig nyomnia a gázt,de ez egy baromság. Tehetsége van,olyan ami nem mindenkinek adatott meg. Persze vannak nála is jobbak,ennek sem állította senki az ellenkezőjét egy percig sem. És Bency felvetését támogatom,kiváncsi lennék ha egy nagyszájú fórumtrollt beültetnénk a ford vagy a bubu volánja mögé,mit tudna produkálni akár 1000 próbálkozás után is.. -
SimonCar #29812 a mesterségema tuning mint japánba a csávó aki filmekbe jácik na az vagyok én a szipós kiscsávó a szerelő zoli a ladás csávó én megszerelelm tuiningoló józsi vagyok!!! bikicsunájj!!!!!!!! -
Senki nem mondta hogy elsore megcsinalta,es szerinted 3-4szer ha megcsinalja elotte mar huuu de szar nem is tud vezetni? Egy atlag sofor 50-60 ilyen Fiestat vagy Subarut szarra zuzna ameddig egyetlen kanyart megtanulna igy bevenni...halgassal inkabb azt mondom! -
mondjuk ezzel sem sűrűn közlekedhetnek, ha csak nincs benne hidroulika :D -
csaba4444 #29809 Nevetséges mert akár milyen profi akkor is kell gyakorolni elsőre nem sikerülhet senkinek max véletlenül és megteheti mert van pénze mindene megvan hozzá
Nekem ne mondja senki hogy elsőre megcsinálja ezeket.
Aki mégis az jelentkezzen!!! -
Ha már a pózerség volt a téma
-
Nekem is nagyon bejön a videó és teljesen egyet értek! Csak kár, hogy most már nem Subaruval tolja, de ez a verda is nagyon ott van! ;)
-
Most látom,hogy az irigységet valamiért kétszer írtam:D Elejéről akkor azt levenném így utólag.. -
Teljesen egyetertek!
-
Takarodj már a p*ába,tényleg nincs jobb dolgod mint teleszemetelni az összes kurva fórumot? -
Sajnos sokakból csak az irigység beszél.. Én leszarom hánymilliószor próbálja be a mutatványokat meg hányszor vágták meg a videót és mennyire a reklámról szól meg mennyire pózer! Egyszerűen kurvajó amit csinál,és öröm nézni. Arról nem beszélve,hogy hatalmas arc a csávó!
Csak sajnos sokakból az irigység beszél,na meg az igazi magyar mentalitás.. -
SimonCar #29802 a zsigával mindennap ilyeneket csinálok a kocsma előtt. ezek a csajozós mutatványaim. Csak nekem csak az egyik kerék füstöl mindig. Mind s 2 őt nemtudom megkapartattni.
A BMW 525D-men már jobban megy :) -
Nah ne mondd,ha annyira balfasz es nem mindenki tudja ugyanezt miert nem csinalja? Ezzel nem azt mondtam hogy mas nem tudja ezeket megcsinalni,megtudja,de attol meg o nagyon jol vezet......Simon halgass inkabb es huzzal vissza az oviba a tuning zsigaddal egyut... -
SimonCar #29800 a te korosztályodat könnyen meg lehet győzni. -
Mondjatok akarmit,akkor is verprofi a csavo es mocskosul jol vezet! 

-
Ez kurva jó! :) -
SimonCar #29797 persze a zsigámat nem értékeli senki pedig a teszkóba 5000 firuntért vásároltam be a tuningkészletre!!! és lerirtam hogy jobb tőle a kocsim. csak ajánlani tudom ezt a készletet. ez az nfs be egy 5 ös skálán a 2 es tuning. -
Szerintem a Subaru-val jobban nyomta, egy-két profibb D1GP-s arc lehet otthagyná bizonyos mutatványoknál, bár az egész túlzottan a show-ról szól így mondhatni még egy pózer videó...fakkyeah'. :)
ui.: Látom jött is rá Tanner Foust...ő volt az egyik esélyesen jobb akire gondoltam. -
jamaikaking reinkarnáció? :O -
SimonCar #29794 ma twettem a zsigára egy sportkórmánykereket éezhetően jobb az úttartása!! és jobban szeli a kanyarokat!
Meg egy spórt ezüst váltógómbot és gyorsabban is váltók mint a többiek!
következő tuningom egy nagy kipufógó lesz hogy gyorsabb legyen!
meg leszínezem a féknyerget sárgára hogy jobban fogjon. A kasztni kész már csak a kipuffogó kel mondjuk egy 70 es rendszer. -
így legalább néz ki valahogy :D -
Jesszus. Eleve ez az autó egy undormány szar,de ezzel a foszöld felnivel még ótvarabb lett:DD -

-
:DDDD -
Szar! :D
Itt nincsenekis robbanásosságok, meg meg péjntbóll, meg neoncsőszéttörés, és nincs díszísúúúúz!
-
őneki nem kellett 66x felvenni a driftet..
én legalább 1 csíkot sem látok hogy gyakorolt volna..
-
Érted te hogy hogy értett:)
Én se bírom ezt a "kenblokkosdit".Több tucat pilóta megcsinálná ugyanezeket, lehet kevesebb vágásból is mint ez a majom. -
Profi... jah, a húúúdekirály lassításokkal meg az über efektekkel.
Az első még poénnak elment, de már inkább nevetséges kategória ez a showmajom gyerek. -
... -
Tesóm is szokott télen csúszkálni, most is sikerült egyet kavicsos parkolóban, a hülyéje ment vagy 80al és megcsúszott az egész kocsi és keresztbe vettük be a kanyart (igaz még tócsa is volt, szóval tiszta sár lett a kocsi). Beszartam egy kicsit:D:D Nem hittem volna hogy csúszni fogunk:D:D -
Ezt a szart tegnap láttam:D -
-
SimonCar #29781 jól vezet a srác de a Gymakamahás prodúkció már jó előre begyakorolt koreográfia. Ilyeneket énis csinálok télen csak be kell ygakorolni.
a rally nem neki való de ashow-t azt tud csinálni. -
Szabi1991 #29780 igazi profi -.-
-
Pont az előbb néztem facebook-on. Ez a csávó egy állat! -

-
SimonCar #29777 ez gyönyörű, az enyém is igy meglenen csinálva kiály lenne.