40647
.
  • MikX
    Nemfeltétlen, énis sugárban hányok a "trendi" dolgoktól, és nagyon nem érzem magam "trendinek", sőt... :D

Ez olyan, minthogy pár éve nagyon menő lett deszkáscipőt hordani, meg trucker sapkát, holott fogalmuk nincs semmiről. Még nekem kell mentegetőznöm, hogy én nemvagyok emo-s :D
  • bboyatty
  • SötétBarom
    Tehát te vagy az, aki azért trendi, mert direkt a "nem tredni" dolgokat szereti, és ahogy trendi lesz valami, már gáznak érzi. :DDDD
  • milk4
    Én azért utálom a ken-t mert a csapból is ő folyik.De nem csak ken-t,hanem a monster-t is utálom(,meg most komolyan...hányingerkeltő szar az egész és semmi energiát nem ad...),redbull-t és az összes ilyen agyonreklámolt fost.

Meg most a drift a trendi...istenem...mikor még ilyen matrica nélküli autók drifteltek a hegyekben akkor szerettem.De amint trendi lett és már az is a csapból folyt megutáltam.
  • broman191
  • Csabesz6
    Értem én hogy mit mondasz, valahol igazad is van, de hadd ne adjam már meg neked:D
  • greg benz
    Ennyi,erről van szó. Ő egy a kevés szerencsés közül,aki azzal keres szép pénzeket,amit szeret/tud/akar csinálni. Ettől még nem lesz köcsög,majom meg nemtudoménmi,szimplán mázlista,életművész. Majomnak inkább a hazai celebjeinket tudnám nevezni,pl Győzike és hasonlók,mert abban amit ők csinálnak nincs érték,vagy értékelhető. Persze ez is nézőpont kérdése..
  • csabush
    Parádé ez a Block vita.. Ha a többi tucatpilóta közül csinálná valaki ugyanezt, tehát gyakorlatilag szórakozással degeszre keresné magát, mert van szponzora, akkor ő lenne a köcsögszájú akinél van jobb? Igen, akkor ő lenne. Ne Blockot utáld hanem a rendszert.
    Nekem is tetszenek a videói btw, és nem azért mert annyira tehetségesnek tartom, hanem mert szórakoztatóak. De tudom, emiatt benyeltem a maszlagot, mert megnézem jutúbon a videóit, nem is tudom hogy tudok aludni...
  • bboyatty
    Szép masina, lőttem is egy logót belőle magamnak... :P
  • greg benz
    De ez a benyelik a maszlagot duma is annyira kiváncsi lennék mit takar..én pl mit nyelek be? Hogy tetszik? Valójában nem is tetszik,csak elhitetik velem,hogy nekem ez tetszik? Kimosták az agyam keci
    Ez a köcsög Block...
  • SötétBarom
    "mert benyelik a maszlagot."

Nem. Mert nagyívben leszarják a driftet, meg a hozzá hasonló nem túl mainstream autósportot. Kent meg eléjük rakják face-en, és tetszik nekik. Ennyi. Ettől még nem lesz szar arc.
  • MikX
    Igen, ezeket írtam, de csak azért, mert nemértem, hogy miért sztárolják ezt a gyereket annyira, és másokat mért kevésbé, habár tehetségesebbek nála.
    Válasz: Hype, reklám, azok a dolgok amiktől az átlag eldobja az agyát, mert benyelik a maszlagot.
    Na ezért nem bírom többekközt.
  • greg benz

Félelmetes..
  • greg benz
    Bazz,ez milyen beteg már:OO

Mondjuk a hátulja érdekes így,hogy a kislámpát nagyra cserélték:D
  • greg benz
    Arról nem beszélve,hogy egy futamon folyamatosan változnak a körülmények..a pálya,az időjárás,az autó,satöbbi.. Ezek mind befolyásolják az ő és az autója teljesítőképességét,még szép,hogy belecsúszik 1-1 hiba! Az előre berendezett helyszínen sem tudja megcsinálni elsőre a mutatványait,de ott nem különösebben változnak a körülmények így egy idő után szinte garantáltan meg tudja csinálni hiba nélkül
  • SimaSuna #29841
    V8..
  • greg benz
    Nem konkrétan ma mondtak ilyet,de elhangzott már ez..

De amúgy hasonlót te is írtál pont az előbb:

"Ugyanmár...vannak ennél a block gyereknél 1000x tehetségesebbek,.."

Vagy pl csabesz:

".Több tucat pilóta megcsinálná ugyanezeket, lehet kevesebb vágásból is mint ez a majom."

Szerintem ezek a sablon szövegek legalább olyan unalmasak,mint szerintetek Block videói..

Egyébként én sem vonzódok túlzottan a drifthez,és ken block fannak sem mondanám magam,mert nem kutatom egész nap a netet a videói meg képei után,és nem csak róla beszélek egész nap,satöbbi.. Mikor előkerül egy új videója azt megnézem,tetszik,és kész,ennyi. Azt sem állítom,vagy állítottam,hogy a rally-ban is nagy tehetség lenne.
  • SötétBarom
    Ég és föld, amikor teljesítménykényszer alatt kell megcsinálni valamit, nem hibázhat, mint amikor haverokkal lazul, és lazán autózgat. Ha valaki sportolt valaha valamit, talán fel tudja ezt fogni. Ha nem, akkor nehéz elmagyarázni.
  • MikX
    "magyarok is megcsinálják ezt sokkal jobban"" tudok ennél jobb driftert mutatni" nemtom ki mondott ilyet... :D

Az is már ilyen nép "elmebaj" már mindenki driftel...
    Ettől függetlenül vannak akik jól nyomják, és respect nekik, és néha-néha megnézek énis egy ilyen videot, de különösképp nem vonzódom a drifthez.
  • Csabesz6
    Azért annyira nem esik messze egymástól a kettő:)
    Szerintem.
  • SötétBarom
    Bazki. Attól még, hogy valaki jó valamiben, nem lesz egyértelműen jó másban. Lehet, hogy kibaszottul érzi az autót, és elképesztően pontosan tud végrehajtani begyakorolt mozdulatokat, de ha egy random pályán versenyezni kell, akkor bele-bele hibázik.. Na bumm.. Kb mintha azt mondanád, hogy hogy lehet az, hogy a világ legjobb freestyle bmx-es arcát hülyére verik egy átlagos bmx futamon (durván sarkítva)...
  • Csabesz6
    Naugye, az pl egy remekmű:D
    Kérdem én, ha akkora tehetség Block, akkor miért bukdácsol a raliban?
  • SötétBarom
    Nyilván, mivel ezek viral videók, és az átlagembert lenyűgözi (sőt, nekem is tetszenek)... Én azér havi egyszer kirakom face-re az Ari Vatanenes hillclimbot, hogy művelődjön a sok paraszt
  • Csabesz6
  • Csabesz6
    Ne sírj kisfiú, nyugodtan kiteheted a Blockos posztert:)
  • Csabesz6
    Senki sem fikázta, csak unalmas már. Az összes madár az ő nevét emlegeti, mintha akkora dolgot tett volna.
  • greg benz
    *csinálnánk
  • greg benz
    Gondoltam,hogy valaki majd így fogja értelmezni...nem így gondoltam, de mindegy is!

Nem mondtam,hogy kötelezően tetszenie kell mindenkinek amit Block csinál,vagy éppen ő maga,csak szerintem elég gyengék,vagy inkább szánalmasak ezek a " magyarok is megcsinálják ezt sokkal jobban,pózer show szar az egész,milliószor próbálta így könnyű,tudok ennél jobb driftert mutatni" szövegek,főleg olyanok szájából,akik le merem fogadni,hogy összehugyoznák magukat,ha egyszer egy ilyen pózer szar körre elvinné őket Block. Én azt totálisan aláírom,hogy show az egész és,hogy pofátlanul sok lét keres vele,de kit érdekel? Most mondd,hogy itt a topikban nem vagyunk rengetegen olyanok,akik ha tehetnék nem ugyanezt vagy valami hasonlót csinálnának..
  • SötétBarom
    De hál' istennek te tudod, hogy csomó mindenki sokkal tehetségesebb :DDDD
  • MikX
    Jeez.
    Bírom az ilyen igazságbajnokát.
    Mi az, hogy aki nem tett le ennyit az asztalra?
    Ezekszerint, ha nem vagyok énekes, akkor az összes zenének tetszenie KELL, ha nem vagyok autóversenyző, akkor mindenk jöttment drájvernek tetszenie KELL, ha nemvagyok szakács, az összes kaját szeretnem KELL?

Ugyanmár...
    vannak ennél a block gyereknél 1000x tehetségesebbek, csak neeki vannak szponzolrai, és hypoltatják, meg reklámozzák, sugázozzák az ember arcába, és van aki benyeli, de tövig :D
  • greg benz
  • redbull0304

• greg benz
    Szerintem jobb,ha itt most lezárjuk ezt a vitát mielőtt megint háború lesz belőle:D

Aki valamiért nem szereti Blockot,azzal nem mi fogjuk megszerettetni.. Én annyit mondanék így a végére,hogy aki nem tett le még legalább annyit az asztalra mint ő,az inkább ne fikázza. Nem kötelező szeretni,de fikázni szerintem csak akkor van joga bárkinek is,ha alkotott már valami maradandót a témában.
  • bency
    De komolyan hulyek vagytok basszameg....ha akkora lazasag ezt csinalni meg csak gyakorlas akkor huzzatok ki a Cora parkolojaba es porogjetek az oszlop korul meg ossze vissza es vegyetek video-ra....kacagjunk mar egy jot hogy toritek szarra a verdat ilyen konnyu mutatvanyoknal.....nah ne csak a szatok legyen olyan nagy.....embeeer....
  • milk4
    +1
  • bency
    Amit beszelsz az butasag...
  • Csabesz6
    Butaság.
  • broman191
    Bárcsak ne láttad volna? :D:D
  • Kicsizoli
    Ezt az autót anno Kecskeméten láttam..
  • bency
    Ocsmany :DDD