40647
.
  • Csabesz6
    vt?
  • greg benz
    Csak nem te is jártál cs-n a rat alfa oldalán?
  • csaba4444
    Most nem azért de a 11 éves 1.9-es vw trandporter ami mellé nem is könnyű
    sokkal jobban gyorsul mint ez
  • Varenga
    OFF
    Ne bántsátok má', beleölt egy rakat lóvét, mellesleg neki tetszik ez a lényeg!
    ON

• Hassan B
    Az egyhármas karbis szvift jobban gyorsul, pedig azon még ilyen dönörű fásztendfjúriusz tyuning sincsen...
  • Borg
    Csak ha kiteszed a szobád falára.
  • JGTC
    Szó sem lehet róla!
  • matthias92
    ez gyönyörű. :O lementhetem?
  • Csabesz6
  • MikX

• Varenga
    kötsögök-e vagytok....
  • Csabesz6
    :Ð ezen nem segít senki
  • MikX
  • Csabesz6
    Bejön az Opöjjj.
  • MikX
    Mibánt Csabikám, mesélj! :D
  • Csabesz6
    Teszem azt, egy B corsából
  • karikusz
    Szépek..szépek, csak hát ugye egy alapból "tuning" kinézetű autót nem olyan nehéz "még jobban" tuningolni. Egy átlagos vagy leromlott kocsiból. na az a művészet apám...
  • Csabesz6
    2. autó megvolt poszterként a falamon, bár ott mintha nem lett volna ez az ormótlan cucc a géptetőn.
  • USAMEN POWER

• Csabesz6
    Anyám borogass.
  • pajti
    felni nagyon karaj
  • karikusz
    Na mégegyszer. :)

• karikusz
    egy kép is:

• karikusz
    Nálam sincs több kívülről (lökös cserék, színrefújás, alufelni, szárny, angel eyes) Több nem is kell, bár most elgondolkoztat az új Ken Block kocsi Ken Block Videó. A Fiestán jól megvan csinálva a matricázás, olyan mintha a fehér kocsit leöntötték volna fekete festékkel, és az folyna végig rajta.
    Gondolkoztam én is a sport dobon, de dízelnél mindent ki kell cserélni, így elég húzós. No meg sokat megyek pályán BP-Miskolc így az a kb. 2 óra nem lenne olyan kellemes a 3000-3500-as fordulaton végig (130-140). Bár a hangrendszer valamennyire elnyomná, de néha jó ha csendben szól a zene.
  • bboyatty
    Értem.
    Én nem vagyok nagy optikai tunigfan, nálam bőven elég egy szép felni plusz egy soprtdob(tudom tudom sport dob hangos, zavaró meg minden, de nekem tetszik ha szépen duruzsol), hogy legyen egy kis hangja és kész is.
    #30018-as hsz kb a szint amíg elmennék optikába.
  • karikusz
    Nagyon nehéz olyat találni aki ért is hozzá, nem csak gányol, meg csak a szája jár. Jelenleg időpontot egyeztetek egy olyan emberkével aki ilyen gyorsulásikra babrálja a diesel kocsikat, de nem egyszerű. Illetve gondolkozom, hogy egy 1.7 TD ISUZU megy turbóstól a mostani helyére + intercooler. Ezt az 1.5-öt olyan 100-105 lóra fel lehet húzni, de azt már gondolom még egy csöppet jobbra. Az a kár, hogy nem lehet chippelni, mert ez egyik ismerősöm ezzel foglalkozik, (Chiptuning) szóval az könnyen meg lenne oldva.
  • bboyatty
    Az szép, de nem hinném, hogy gyári állapotba van a motorja.

Neked van valmi piszkálva a motorháztető alatt?
  • karikusz
    http://www.youtube.com/watch?v=4jURhU2jd24
  • karikusz
    Kell is. :) Ültél már egy 1.5 TD ben?
  • karikusz
    Köszönöm az őszinteséged... :)
  • milk4
    Az 1.5-ös TD-hez kell az a szárny,nehogy elrepűlj.
  • bency
    Oszinte leszek,ocsmany...
  • karikusz
    Sziasztok. Az enyém már félig átalakult:

A fényezés:

Adatlap
  • Varenga
    Vágom melyikre gondolsz, illetve kettő is beugrik így hirtelen. Elvileg a piros is kinn lesz (kigyosi), na az patika! Muszáj lesz lecsekkolni élőben ezeket hihetetlen.

Akit érdekel október 10-én jótékonysági Honda tali, eddig kábé 100autó regisztrált, reméljük lesz még több is.
  • Varenga
    nah, kell neked aknákon lépkedni....ilyen sikátorokba vaze
  • CSOCSO
    talaltam egy jo sikatort... csinaltam par kepet. buzi akna beszakadt az auto alatt. De kicsi volt a kerek nem esett bele csak az aknateto szerencsetlenul allt ki es vegighuzta az auto alja/oldalat.... nem tudtam semerre menni. nem tudtam kiakasztani se mert az auto sulya rajta volt. meg feltettem az ujjaimat. oldalso kuszob kipattant a helyerol de visszautogettem szal minden okesnak tunik.

• DJ RX7
    végülis vaughn gittin jr nem drifter.
  • greg benz
    lol,foot fetish,most látom csak:DDD
  • greg benz
    rohadnál meg..

• greg benz