40647
.
  • cement
    dekomolytepsi!!!!!!!!!!!!!!
  • bency
  • bency

• bency
    Még virit a háttérben a 323 :DDD

Amugy ok hogy hatalmas a turbo,amugy az is feltünően nagy :DDD De kevés autónak látok ekkorát azért mondtam.Kiváncsi vagyok milyen mikor felpörgetik kicsit.
  • bboyatty
    Most hirtelen nem arra gondoltam. Bencinek kéne észrevenni, hogy miről van szó te nem igazán értheted.
  • shumika
    Déháelnél van

• bboyatty
    Jól jön az, a turbo se valami kicsi.

Észreveszel valamit az első képem? Én egyből kiszúrtam.
  • bency
    Hatalmas Cooler van neki...feltünően nagy!
  • greg benz
    Beteg egy bestia lehet
  • Hassan B
    Túl racsing, de így is nagyon
  • streeter

• bency
  • bency

• bency
    Már rég volt zöldfelnis :P
  • streeter
  • Hassan B
    Nem anyagi értékre gondoltam. :D

Persze egyértelmű, hogy talán senkinek sem egyetlen autója egy Ferrari.
  • USAMEN POWER
    Te ezt így gondolod, de ha ott lenne a zsebedben néhány milliárd mindjárt máshogy gondolkoznál.
    Vegyük alapul akár a németeket, osztrákokat, etc. nem hiszem hogy ritka a 250 - 300 kiló ilyen vasakkal, egy hiba és vége mindennek ekkora sebességnél. Ha az életüket nem féltik, akkor szerinted mennyire foglalkozik azzal hogy mi lesz ha. Leesett a lökhárító, meghúzták az oldalát, kitört a kerék. Szerinted mennyire foglalkozik ezekkel a kérdésekkel egy kőmilliomos ?
  • SimaSuna #31399
  • Borg
    hn
  • greg benz
    "ha műtárgyként tartod elveszti értékét, hiába került több millióba"

Ezzel mondjuk nem értek egyet. Pont, hogy akkor tartja meg egy autó az értékét,pontosabban növeli, ha nem használták, nem törték, nem berhelték. Ékes példái ennek a múzeumi állapotban megőrzött veterán gépek, amelyek közül néhány milliókat ér, de van amelyik annyira értékes, hogy szinte csak eszmei értéke van. Azzal egyébként egyet értek, hogy az autó azért van, hogy használjuk. Ha veszek egy ferrarit,nem csak nézegetni fogom. De persze nem azzal fogok a zőccségeshez járni:)
  • Hassan B
    Még mindig nem értitek amit mondani szeretnék. Egy autót lehet félteni, de ha annyira félted nem kell megvenni, tehetsz róla egy képet a falra. Én nem tudnék azonosulni azzal a sznob dologgal, hogy: hű nekem csak azért van Ferrarim hogy évente 7x megvillantam, hogy he' paraszt, nekem ilyenre is telik. Számomra az autó azért van hogy használjam, ha műtárgyként tartod elveszti értékét, hiába került több millióba. Csak ismételni tudom magamat, vannak kivételek, de én ez alatt a muzeális, nem éppen útra termett járműveket értem. Egy F40 viszont bárhogy is nézem, nem ide sorolandó.
    Ez persze az én véleményem, lehet vitatkozni.
  • eksy
    Napsütésben indult az, csak elkapta egy zápor:)
    Szerintem többször vannak ezek portalanítva, mint, beindítva:)
  • Szabi1991
  • bency
    Igen,használja,de ne csúcsforgalomban esőben hanem itt ott nyugisabb helyeken autókazni vagy pályán gyorsitani,elég ha 1 balfasz megcsúszik is megkoccantja...akkor cumi
  • Csabesz6
    félig meddig ja, nem hülyeség
  • Hassan B
    Egyértelmű, nekem pl ezért nincsen. De aki megteheti hogy megveszi az használja is.

Vagy csak én látom így? :D
  • Csabesz6
    "Anyám meg 80..."
  • desigo
    100 millió HUF...
  • Hassan B
    Az autó azért van hogy használja a paraszt, persze vannak kivételek, de szerintem ez bőven vállalható. :D
  • Csabesz6
    :D Azért néztem, mondom Te nem lehetsz ekkora őrült!
  • desigo
    bátor,hogy kihozta a forgalomba esőben...
  • SötétBarom
    O_O
  • bency
    Ezt nevezik megjelenésnek meg stilusnak!
  • JGTC
    Nem veszed észre, hogy csak húzlak? :D Mondjuk csak azt lehet aki kap rá!

• Csabesz6
    anyad!
  • Szabi1991
  • Szabi1991
  • USAMEN POWER
    Ez mekkora szar.
  • Csabesz6
    +300kg kb. Az a bajor motor hány lovas? Ha jól informálódtam, szériában max 400 alja...
  • Csabesz6
    Na és ki a frászt érdekelnek az egyenesek?:D