40647
.
-
Most komolyan 72.000Ft egy pár hátsó lámpáért????????? 

Itt baj van a fejekbe. 72.000ért az Accordhoz rendelek egy szett fekete első lámpát helyzetjelzővel előre hátra értelmes toldatokat és még azok fényezése is belefér. Jó ebay-ről de akkor is..... -
1.kérlek képet a te autódrol.
2.ti azt nevezitek tuningnak,hogy föl pakolgattok képeket full tuning autokrol,porsche,bmw..stbstbstb. nem gondolkoznátok? akinek porschéra fussa,annak tuningrais,a mi kocsink 2-3 éve készül,de legalább az a sajátom,saját ízlésem,saját bénázásom!
szét néztem a topikba,és én nem láttam tőlletek SAJÁT képeket,saját autoról..
ha teszem azt,neked van egy full tuning autód,csilli villi..FULL tuning,és úgy ocsárolod jovan! de így??.. -
Láttad miket linkelünk ide be? Nah mi azt nevezzük tuningnak nem ezt,ha olyan képet linkelsz szivesen fogadjuk,sőt a te autódrol is,ha normálisan fog kinézni valaha.Amit te művelsz az nem tuning,az gányolás... -
Lámpa kerül annyiba,130.000röl mentle 72ropira,tavaszra már 50 körül lesz.és jah..úgy látom hogy félre értettem a topik nevét. -
5000ért sem kéne,nemhogy 72000ért..vagy a fostos lökhárító kerül annyiba? Az se kéne:D -
Hello..nekünk már egyszer rávolt probálvla egy ilyen lámpa,mikor személyesen voltunk nézelődni autóval együtt..és gecijóvolt az enyémen:) -
csaba4444 #31650 helló
van egy ilyen nagykanizsán kékben és nem mutat olyan jól rajta szerintem nagyon elüt
nekem a suzukik nem nagyon jönnek be de láttam egy ujabb fajta swiftet az iggen jó volt
de inkább volswagen párti vagyok -

-
Borg #31648 -
mi ez a porszívócsöves madmax? -
Borg #31646 #31604 -
-
Skacok.segítetek?
mi a véleményetek erről a hátsó lámpáról,fekete szinben terveztem a kocsira majd a tavasszal.
-
Héeder #31643 Nekünk volt Suzink semmi baj nem volt vele.
Sőt tanuló autónak igen ideális (kicsi, pörgős, egyszerű mint a faék) -
Tudom.
ocskoszilard monta,hogy ő nem szereti a suzukit..és meg dícsértem,mert eddig akikkel beszélltem..ilyen értelmesen módon nem bírták ki fejteni..egyből bmw,audi...ezekhez hasonlították a suzuki márkát..hogy nekik a bmw..meg ez,meg az..de azért a kettőt nem hasonlítanám össze:D -
vajon was kostet ilyet csinálni egy ienből ?
Nagyon töccik
Kis belső, igényes tunyinggal még faszásabb lehetne
-
Mi nem a márkát szidjuk ne értsd félre! Mi a TE autódat szidjuk... -
Igen értem,csak annyian fikáztátok..és elmontam,hogy hogy állnak a dolgok.:D
#31636 énis sunáznám:D
| #31638 megesik. de legalább te értelmesen irodle,hogy nem szereted..nem pedig szidod. -
nekem suzuki semmi pénzért nem kéne, tuningoltan sem, egyszerűen nemszeretem ezt a márkát -
Héeder #31637 Patent
-
Egy gyári GTi Swift fasza felnivel,annál szebb és jobb nem kell
-

-
Az első az baromi jól néz ki, nálam best a tuning swiftek közt!
A piros búcsús ahogy van,a harmadik az nem olyan vészes,de a morcért kár.. -
Héeder #31633 Amúgy a gyenge bodyzásra annyi, hogy a kevesebb néha több ;) -
Héeder #31632 Én nem azt mutattam hogy a tiédnek is így kellene kinéznie, csak azt hogy nekem ezek az irány vonalak jobban passzolnak.Én nem a te verdádat szóltam le, csak azt mondtam hogy ha Suzim lenne valahogy erre fele pofoznám. -
Izlések,és pofonok..nekem nem tetszenek. -
Neked baj van az emeleten.. -
Bocsi,a dupla postért..
még 1 hozzáfűzni valóm lenne a képekkel kapcsolatban,gondolom én,hogy ezek a kocsik már késszen vannak,nem lesz rajtuk módosítás,de azaz autó,amit én feltettem nektek..csöppetsincs kész,ha becsülnöm kéne,30-35%..ezt is vegyétek figyelembe. -
1.nem tetszik,kárvolt azt a ledes lámpát eltakarni-.-
tesomnak ugyanolyan lámpavan kocsijába.
2.valoban jó.
3.gyenge a bodyzás..
nade...tekintsd meg jobban a 2. látható autot..van rajta kiszélesítés,van neked vmi fogalmad arrol,hogy az mennyibe kerül erre az évjáratra?:D
és nem győzöm mondani,hogy amiket tettem képek,régiek! -
Héeder #31627 Ha Suzuki akkor már ezek az irányvonalak:
bár a felnit cserélném ezen :
-
CASTROL olaj -
Hogy érted,hogy bővebben? -
Borg #31624 Aham.. bővebben? -
De..mostis van.
na akkor érthetöbben:
a motor tuning azértvan benne,mert gyárilag nem egy rakéta ez a típus.
de minket annyira nemérdekellnek az ilyenek..külső/belső optika,zene..világítás jobban. -
Borg #31622 Az előbb még nem volt turbo is benne? -
-
Tudom,sokan vannak akik motor tuningra mennek,vannak akik csak szép autót csinállnak belőlle,nem ilyen "holdjárot" de nekem és tesomnak mindig ezvolt az álmunk,nekünk ez tetszik:)
bocsi a dupláért. -
Nekem tetszik,és mi nem motortuningra gyúrunk,csak optikára:) -
Ezt mondjuk értékelem. Ettől függetlenül,ha lenne egy autóm (swift,nem swift teljesen mindegy) biztosan nem ebbe az irányba vinném el. De ez legyen az én bajom -
pedig rohadt gusztustalan és haszna nem sok van. :)