40647
.
  • streeter
    Most komolyan 72.000Ft egy pár hátsó lámpáért?????????
    Itt baj van a fejekbe. 72.000ért az Accordhoz rendelek egy szett fekete első lámpát helyzetjelzővel előre hátra értelmes toldatokat és még azok fényezése is belefér. Jó ebay-ről de akkor is.....
  • 94mike
    1.kérlek képet a te autódrol.
    2.ti azt nevezitek tuningnak,hogy föl pakolgattok képeket full tuning autokrol,porsche,bmw..stbstbstb. nem gondolkoznátok? akinek porschéra fussa,annak tuningrais,a mi kocsink 2-3 éve készül,de legalább az a sajátom,saját ízlésem,saját bénázásom!
    szét néztem a topikba,és én nem láttam tőlletek SAJÁT képeket,saját autoról..
    ha teszem azt,neked van egy full tuning autód,csilli villi..FULL tuning,és úgy ocsárolod jovan! de így??..
  • bency
    Láttad miket linkelünk ide be? Nah mi azt nevezzük tuningnak nem ezt,ha olyan képet linkelsz szivesen fogadjuk,sőt a te autódrol is,ha normálisan fog kinézni valaha.Amit te művelsz az nem tuning,az gányolás...
  • 94mike
    Lámpa kerül annyiba,130.000röl mentle 72ropira,tavaszra már 50 körül lesz.és jah..úgy látom hogy félre értettem a topik nevét.
  • greg benz
    5000ért sem kéne,nemhogy 72000ért..vagy a fostos lökhárító kerül annyiba? Az se kéne:D
  • 94mike
    Hello..nekünk már egyszer rávolt probálvla egy ilyen lámpa,mikor személyesen voltunk nézelődni autóval együtt..és gecijóvolt az enyémen:)
  • csaba4444
    helló
    van egy ilyen nagykanizsán kékben és nem mutat olyan jól rajta szerintem nagyon elüt
    nekem a suzukik nem nagyon jönnek be de láttam egy ujabb fajta swiftet az iggen jó volt
    de inkább volswagen párti vagyok
  • matthias92
  • Borg
  • DJ RX7
    mi ez a porszívócsöves madmax?
  • Borg
  • pajti
  • 94mike
    Skacok.segítetek?
    mi a véleményetek erről a hátsó lámpáról,fekete szinben terveztem a kocsira majd a tavasszal.
  • Héeder
    Nekünk volt Suzink semmi baj nem volt vele.
    Sőt tanuló autónak igen ideális (kicsi, pörgős, egyszerű mint a faék)
  • 94mike
    Tudom.
    ocskoszilard monta,hogy ő nem szereti a suzukit..és meg dícsértem,mert eddig akikkel beszélltem..ilyen értelmesen módon nem bírták ki fejteni..egyből bmw,audi...ezekhez hasonlították a suzuki márkát..hogy nekik a bmw..meg ez,meg az..de azért a kettőt nem hasonlítanám össze:D
  • matthias92
    vajon was kostet ilyet csinálni egy ienből ?
    Nagyon töccik Kis belső, igényes tunyinggal még faszásabb lehetne
  • bency
    Mi nem a márkát szidjuk ne értsd félre! Mi a TE autódat szidjuk...
  • 94mike
    Igen értem,csak annyian fikáztátok..és elmontam,hogy hogy állnak a dolgok.:D
    #31636 énis sunáznám:D
    | #31638 megesik. de legalább te értelmesen irodle,hogy nem szereted..nem pedig szidod.
  • ocskoszilard
    nekem suzuki semmi pénzért nem kéne, tuningoltan sem, egyszerűen nemszeretem ezt a márkát
  • Héeder
    Patent
  • greg benz
    Egy gyári GTi Swift fasza felnivel,annál szebb és jobb nem kell

• bency
  • greg benz
    Az első az baromi jól néz ki, nálam best a tuning swiftek közt!
    A piros búcsús ahogy van,a harmadik az nem olyan vészes,de a morcért kár..
  • Héeder
    Amúgy a gyenge bodyzásra annyi, hogy a kevesebb néha több ;)
  • Héeder
    Én nem azt mutattam hogy a tiédnek is így kellene kinéznie, csak azt hogy nekem ezek az irány vonalak jobban passzolnak.Én nem a te verdádat szóltam le, csak azt mondtam hogy ha Suzim lenne valahogy erre fele pofoznám.
  • 94mike
    Izlések,és pofonok..nekem nem tetszenek.
  • bency
    Neked baj van az emeleten..
  • 94mike
    Bocsi,a dupla postért..
    még 1 hozzáfűzni valóm lenne a képekkel kapcsolatban,gondolom én,hogy ezek a kocsik már késszen vannak,nem lesz rajtuk módosítás,de azaz autó,amit én feltettem nektek..csöppetsincs kész,ha becsülnöm kéne,30-35%..ezt is vegyétek figyelembe.
  • 94mike
    1.nem tetszik,kárvolt azt a ledes lámpát eltakarni-.-
    tesomnak ugyanolyan lámpavan kocsijába.
    2.valoban jó.
    3.gyenge a bodyzás..
    nade...tekintsd meg jobban a 2. látható autot..van rajta kiszélesítés,van neked vmi fogalmad arrol,hogy az mennyibe kerül erre az évjáratra?:D
    és nem győzöm mondani,hogy amiket tettem képek,régiek!
  • Héeder
    Ha Suzuki akkor már ezek az irányvonalak:

bár a felnit cserélném ezen :
  • GhostRider1 #31626
    CASTROL olaj
  • 94mike
    Hogy érted,hogy bővebben?
  • Borg
    Aham.. bővebben?
  • 94mike
    De..mostis van.
    na akkor érthetöbben:
    a motor tuning azértvan benne,mert gyárilag nem egy rakéta ez a típus.
    de minket annyira nemérdekellnek az ilyenek..külső/belső optika,zene..világítás jobban.
  • Borg
    Az előbb még nem volt turbo is benne?
  • DJ RX7
  • 94mike
    Tudom,sokan vannak akik motor tuningra mennek,vannak akik csak szép autót csinállnak belőlle,nem ilyen "holdjárot" de nekem és tesomnak mindig ezvolt az álmunk,nekünk ez tetszik:)
    bocsi a dupláért.
  • 94mike
    Nekem tetszik,és mi nem motortuningra gyúrunk,csak optikára:)
  • greg benz
    Ezt mondjuk értékelem. Ettől függetlenül,ha lenne egy autóm (swift,nem swift teljesen mindegy) biztosan nem ebbe az irányba vinném el. De ez legyen az én bajom
  • DJ RX7
    pedig rohadt gusztustalan és haszna nem sok van. :)