40647
.
-
Ennyi erőböl,ahoz mennyikell,hogy veszel felnit,kipufogót,fóliát? ugyanaz..pénz és választék kérdése az egész!
csak más fajta stílus.. -
Mert nem is kell rájuk több,de ha mégis az legyen igényes,van itt olyan te kategóriád autó is,de az szép! Nem fogod fel hogy az amit te művelsz az FOS FOS FOS!!! Lehet ezt igényesen is,de annyira hülye vagy hogy nem fogod fel...
-
persze hogy egyediek, pont ERRŐL KELL ,hogy szóljon a tuning .ahhoz milyen fantázia kell,hogy bemész a boltba és ha van 100 ezred akkor egy délután alatt "feltuningolod". -
nézd már meg az elmúlt pár autót amit linkeltem,a piros civic-et a matt yaris-t,tudom nincs rajta vas spoiler,meg légpuskával a búcsún lőtt lökhárító ,de azt hiszem még is kimerítik bőven az optikai tuning fogalmát -
-.- istenem..
akkor hogyan mondjam azt a stílust,ami ittvan?
egyedi autó?..
mert aki tettfel képet az kocsijárol,az egyedi,de mégsem tuning..( nem azt mondom,hogy nem lehet szép..mert igen) átlagba ezekkel rendelkeznek ezek a gépek: sötétítés,felni,kipuff,felni..esettleg lámpa:/..
-
Deee miért kell hogy ekkora ökör legyen valaki?! -
így van,ímg nála a tuning és a szép autó külön van addig nincs is értelme erről beszélni :D -
-
Tudod mit? Legyen igaza:D -
akkor menj a másik fórumra. Homasita színvonal -
de még ha ott is megnézed a top kategóriát,vannak értelmes autók is.ill többségükön nem ez a tucat termék, búcsús cuccok vannak -
Hát te irdatlan nagy ökör vagy, már ne is haragudj. -
Mert ebben a fórumban egy tuning autós nincs:)
eggyikőtöknek sincs tuning autója^^
nektek szép autótokvan,nem tuning:) -
Ne akard,hogy összegyűjtsük azokat az embereket egy helyre akik szerint gagyi.. Az egyedül alatt amúgy sem értem,szerintem 10ből 10 embernek nem tetszik ebben a fórumban ez a sok kókány fostalicska. Ja bocs 10ből 9,mert neked tetszik -
Figyellj,normálisan válaszolltam vna mindenkinek,mert nagyon nagyon nincs kész az autó,ez a legelső..amin gyakoroltunk úgymond,meddig lehet el menni,mi jó..mi nemjó,de ti egyből azzal a buzi képpel,és szép hozzászolásokkal bombáztatok,másik fórumon meg értelmesen,mindenféle gyalázás nélkül tudják értékellni azt ami szép rajta,és azt ami nem..dehát..sg szinvonal.. -
Menjél carstylingra, rengeteg "barátod" lesz. -
Azok vannak "így", akik értelmes emberek. -
És ha nem úgy írnád,hogy "gecire,kibaszottul,kurvára,szétkúrtmód,faszonbaszottul", akkor szerinted nem értenénk meg? -
Ezzel csak ti vagytok így,nem látod amit írok?
csak ti vagytok ilyen bunkó parasztok:) -
Gyagyi baszod, fogd már fel. Nem csak nekünk.
GAGYI, IGÉNYTELEN, HOMASITA, TRÁGYA, GÁZ, ÉGŐ, -......
mit nem lehet ezen érteni?
Ebből a pénzből cseréltél volna olajat, vettél volna egy szett rávaló felnit, azt csá.
Mit nem lehet felfogni azon, hogy hülyeséget csinálsz? -
Csak a ti szemetekben gagyi egyedül..:/
de nembaj,csak normálisan írtátok volna le,hogy mi a baj..nem pedig úgy,ahogy nekem estetek,másik fórumonis értelmesen tutták velem közölni,hogy a matricák nem állnak neki jól..timeg egyből neki álltatok oltani.mikor pont ezér van ez a topik..
és majd ha gondoljátok,teszek nyár végén képet,hogy mienlett..de nektek azsem fog tetszeni,kilesz cserélve a tükör,hütőrács,motorháztetó,lámpák,indexek,felni,szoknya,első lökös fog fejlődni,fényezés+új festés..dupla kipuff,kb ennyi. -
-
nem a csicsázásról van szó,hanem a gagyizásról -
Kurvára nem vagyok,nekem a tuning autók tetszenek..amik fel vannak "csicsázva" lökös,szárny,szoknya,soroljam?
timeg szép autósok,fólia,fényezés,felni,kipuff..eggyikőtök autóján sincsen több,tehát nektek nem jön be a mi stílusunk,ezvan..
és ez nem olyan kicsi falu,majdnem hogy város..
2.a répa földel nagyon humorosak vagytok^^
3. féltékenyek vagytok?:O
más oldallra tegnap este tettem fel pár képet,és nem ilyen kommentárok fogattak,mint amiket itt kaptam..ottis tuning autósok vannak,nem olyan ízlésü emberek mint ti( mert nektek nem tetszenek,félre értés neesék..) -
ezmiez? nagyonszép :O -
de amúgy meg nyugodt lehetsz városban is van ezekből bőven -
nem tudom mien falu lehet az, de nálunk kiröhögnék a cigányok a bálnából, vagy az a8ból
meg a simsonos és kerékpáros plebs is, vagy a kisautós köznép is (: és ez ugyanúgy igaz a környékre is
-
ja,mert mondjuk én is falun lakok de ez a gagyizás kikészít....
gondolom az igénytelen himnuszát ismeritek...

-
USAMEN POWER #31868 Falun lakik mit akarsz. Oda még csak most érnek el dolgok, amit már értelmesebb helyeken kinőttek. Ő mondta, csorog a nyála mindenkinek, őt nézik mikor megy a répaföldre, ő a sztár. Ezek után szted milyen lehet arrafele a színvonal ? Persze nem akarok senkit se megsérteni, falu és falu közt qrwa nagy különbségek vannak. -
Szabi1991 #31867 -
menthetetlen vagy :D -
-
-
A segge gecire tetszik,pont ilyen lököst akarok a nyáron énis
-
Nah elég mostmár a rengeteg okádék Suzukiból...legyen valami amiért érdemes bejönni ebbe a topikba... -
Na erről van itt szó kéremszépen -
-
jó pont jó -
Egyik ismerősöm GTi-je, nem szét gyúrt, de szerintem nagyon szép!
-
FiliPPo #31857 hát nem tom szerintemtúl csicsás:S