40647
.
  • bency
    Én őt utálom a legjobban :D Suzukis csávót nem utálom,csak sajnálom...
  • kifli
    feketét vinném :)
  • milk4
    Szegény shumika rosszúl érezheti itt magát,hogy mostmár nem őt utálják a topikban a legjobban:D
  • maffioso
    istenem majdnem felköhögtem a sört mire végigolvastam ezt a szép oldalt tele a majomkodásaival a swiftesnek...nem baj ilyenek is kellenek, nem véletlen virágzik a tuninglökhárító ipar
  • eksy
    :D
  • greg benz
    Semmi,de a többivel sem. Tökéletesek ahogy vannak
  • 94mike
    Utolsóval mi nyűgödvan,?
  • kemszi2
  • greg benz
    Mostmá rakjatok lécces tuning autókat is,elég a sok szép autóból. Hozom a színvonalat kicsit

Követendő irányvonal. Jó lenne ha csak ilyen képeket látnék mikor bejövök.faszom
  • kemszi2
    Streeter,Streeter hol van már a streetlegal-os oldalad :)
  • bency
    Ugyhogy imádom a japán verdákat is épp ugy mint a németet :D S2000 egyik kedvenc autóm!:)

E36
  • kemszi2
    akkor csak szép autód van ,nem tuning :D
  • maffioso
    nincs :(
  • kemszi2
    csak ha sárkányos matricád is van
  • maffioso
    nekem jel nélküli hűtőrácsom van, akkor tuningautom van?
  • eksy
    fekete M tökéletes.
  • kemszi2
    ez viszont tényleg megtetszett
  • kemszi2
    bár a fehérről a szárnyat leszerelném
  • kemszi2
    én meg franciát

• matthias92
    E36
    1.6-osat akarok venni németből
  • streeter
    Hagyjátok már rá ezt az egész témát. Még 200hsz-n keresztül is beszélhetitek ezt akkor se fogtok dűlőre jutni és meggyőzni egymást.
  • streeter
    Na akkor én hozok német verdát :D

Megint elcsöppentek

Bevallom az asztali gépemen ez a hátterem :D

• eksy
    Azt nem értem, mit akarsz.
    Elmondták hogy nekik csúnya, gagyi az autód. Mutattak ellenpéldát, ami nekik tetszik.
    A tervbe vett lámpád, lökhárítód senkinek sem tetszik, a meglévő szárnyad, festésed senkinek sem tetszik itt.
    Mit akarsz, meggyőzni mindenkit, mit?
  • streeter
    A TL vmi mocskos rohadt jó!!!

De h-h japó verdát raktál be? :D
  • 94mike
    Nemigazán..
  • bency
    Ennél szebben nem is lehetett volna megfogalmazni :D
  • greg benz
    Amit te képviselsz az nem stílus barátom,hanem ízlésficam. Súlyos fogalomzavarban szenvedsz
  • 94mike
    "igényesen körbe spoilerezted volna,,
    bővebben?:D
  • TaRka0107
    94Mike! Az autód nekem sem tetszik, mondjuk nekem alapból nem tetszenek a suzukik, de tényleg hagytad volna alapon az egészet. Mert azok a matricák nem rá valók, meg a szárnyról ne is beszéljünk. Én is NFS-en nőttem fel, de a suzukid nem erre való amire te használod. Tényleg vettél volna rá egy szett faja felnit, meg ha igényesen körbe spoilerezted volna akkor azt mondom FASZA! De így nem oké tényleg.
  • kemszi2
    nyilván meg kell élniük valamiből :D
  • 94mike
    Jajj..ezzel a sráccal már beszélltem pü.ben:D
    bocsi a dupláért.
  • 94mike
    Devil tuning,és Főnis Tuningról vannak mienkénis cuccok..de főképp főnix.
  • kemszi2
    sejtettem hogy a képet nem rfogja berakni,a teljes cikk
  • kemszi2
    devil tuningról:
    A legjobb recept egy ütős Tuning Suzuki Swift elkészítéséhez...

A tulaj azt írta magáról, hogy "imádok tuningolni"
    az lehet csak rohadtul nem jön össze!
    Íme a recept, ha te is egy ilyen szépséget akarsz létrehozni, van mit tanulnunk a tuningtárstól:

1.

Figyeld meg a neves Olasz tervezők munkáját is sárba tipró Daewoo Tacuma sportcoupe briliáns formatervét és próbáld meg adoptálni a Suzukidra.

2.

Keresd meg a környékeden élő műanyagost és készíttess vele egy igazán egyedi első lökhárítót, ezzel lehet spórolni 10 rugót és az eredmény is magáért fog beszélni.

3.

A lökhárító alatti részt mindenképpen Dártwéder maszkjáról, vagy egy másik híres filmszereplőről mintázd, és rakj bele pár univerzális légbeömlőt is, természetesen gondosan ügyelned kell arra, hogy még véletlenül se passzoljon az autó vonalaihoz.

4.

Emeld ki a géptetőt, hadd tegye sportosan magassá az autó látványát, így mindenki azt fogja gondolni, hogy egy V8-as big block dübörög a szuzidban, azzal nem kell foglalkozni, hogy az 1.3-as erőforrás hangja már nem olyan mint egy V8-é a tinituner úgysem vágja ezt.

5.

Messziről látszik a szuzkán, hogy WRC, vagy legalábbis rally autó, ezért kimaradhatatlan kiegészítő a tetőre elhelyezett légbeömlő.

6.

Próbáld meg a fekete fényezést NEM az autó vonalaihoz illeszteni így már messziről feltűnő lesz az eredmény.

7.

Szerezz be a legközelebbi trafikban egy sárkánymatricát és ragaszd fel, hiszen ez elmaradhatatlan kelléke, egy WRC, drift, V8, keveréknek.

8.

Legvégül ne felejtsd el a sportos állást! Emeld ki az elejét és rakj be hátra egy zsák krumplit a sokkoló hatás érdekében.

Íme az eredmény...

• 94mike
    Miénkis igényesen összevan rakva,csak ízlésetek szerint csunya,de minden szépen illeszkedik,és minden jó,leszámítva a festés csillogását.de a fehér részeis mat,és vannak mat tuning autókis..szval erről ennyit.
  • bency
    Ezt nem értem,szóval szerinted odavágok egy autóhoz egy lapát szart...és mivel relativ,az lehet igényes?
  • neevous
    Az ízlés relatív. Az igényesség nem az.
  • 94mike
    Az,hogy mi az igényes..kibaszottul relatív..
  • kemszi2
    mert minimum pénzből ezt lehet igényesen megcsinálni.
  • bency
    Csak te vagy hülye,faszom ki van veled már...