40647
.
-
bwahahahahahhahahaha ez azert utott!!!!!!!!!!!!!!
vannak itt akiknek tuningolt autoik vannak.... de ennyire csicsas szar csak neked van, mar elnezest. Probaltam magam visszafogni de olyan vagy mint egy anyatigris akinek a sajat gyereke a legszebb hiaba pattanasos dawnkoros szoros smurf a gyerek.............. van No FEAR matrica az autodon???
valszeg a karbon motorhaztetom tobbet er mint az autod de azert semmi baj.... -
Ez valamikor még lila volt. -
-
-
-
a többibe nem is kötöttem bele -
-
USAMEN POWER #31969 "maga a tuning" - Én ezt a részét próbáltam levázolni az ipsének, mert nem szeretem ha a nyúl viszi a puskát. Nem a tuning történelméről volt szó. -
ezek a románok azért tudnak.jönnek ide árulni dácsiával és hihetetlen mennyiségű krómcsíkot tudnak felvinni az (erős túlzással)autóra
de a kedvencem a b6-os passaton volt a szpinneres dísztárcsa
-
Múltkor egy ilyen C200-on láttam egy CLK320 feliratot. Természetesen román volt :) -
de, de valahol olvastam az egész tuning mizériának a történetét és ott írták hogy ugye csak hangolgatással kezdődött ami aztán alkatrész cseréhez vezetett és szép lassan kifejlődött maga a tuning -
Muszáj megosztanom a tudást:D -
-.-" ezt úgy is csak mi értjük ne itt vagánykodj :D -
sőt, nähl :D -
USAMEN POWER #31962 Én többnyire így vagyok az amerikai autókkal, mondjuk snoopy csili vili verdái, és a hot rodok bejönnek, de hát ez már Amerika sajátossága. -
mile nahl -
-
-
Hát a "tune" szóból, nem? Ami pl a rádiókon is szerepel -
a kortalan szépségek - és még optikai tuning sem kell hozzá
-
-
USAMEN POWER #31955 OK -
nem, onnan ered...a hangolásból... -
USAMEN POWER #31953 Ha angolról magyarra fordítod, valóban. -
a tuning igazából hangolást jelent nem teljesítmény növelést -
kár erőlködnöd :) -
Mathiasse #31950 büszke vagyok rád fiam! -
USAMEN POWER #31949 Szóval neked akár egy gyárinak kinéző, külső extrák nélküli, 330 lóról 1000 -ig meghúzott 97 -es Twin Turbo Supra is "csak szép", legalábbis az eddigi hozzászólásaidból ezt szűröm le. Az a helyzet hogy nem vagy képbe teljesen a tuning fogalmával. Elsősorban a tuning a teljesítmény növelését jelenti, az az a "belső tuning" majd ezt követi a "külső tuning" ami az esztétikai megjelenésre, és egyéb extrák (mint pl. egy hangfalrendszer) beépítésére törekedik. Amit te csinálsz az elsőt kizárja, marad az esztétikai megjelenés amit szintén kizártnak tekinthetünk, ugyanis a gányolás mögött sose bújt meg az esztétika. Ezt mondom úgy hogy nagy NFS, és Halálos Iram rajongó vagyok, az utóbbi Fast Five címmel jön most nyáron.
Itt pedig egy kiragadott idézet, vegyed inkább tippnek:
"Sajnos, a néhány évvel ezelőtt tomboló trendektől jónéhányan még máig nem szabadultak meg, és az extrém átalakítást összekeverik a szörnyszülött kinézettel. A bonyolult, mindenféle absztrakt formával, rengeteg kis apró beömlő „lyukkal”, szárnyacskával, koptatóval és bevágással tarkított, totálba csirkerácsozott, földig lógó lökhárító manapság már nem divatos.
Az optikai tuning is az egyszerűség, és a használhatóság felé halad, sokkal divatosabbak a letisztult formák, a „kevesebb néha több” jellegű átalakítások. Bármilyen elképzelhetetlen, akár egy gyári formájú lökhárítón, csak a beömlők átrendezésével is óriási változásokat lehet elérni. Fontos, hogy a kiválasztott szettel törekedjünk az autó jellegének megőrzésére, a kasztni már meglévő formáinak, íveinek követésére, kerüljük a túlságosan kiugró, kirívó elemeket. Végül, de nem utolsósorban pedig, alapszabály, hogy az autót ültetni nem a lökhárítók megnövelésével kell.
A legjobb példákat a nemzetközileg is elismert tuning cégek szettjeiben érdemes keresni, melyek – néhány vadhajtástól eltekintve – jól vázolják azt az irányvonalat, amivel a jármű akár extrém megjelenést kap, de mégis esztétikus, és jól használható marad." -
Akartam írni pár napja,hogy tessék fel van adva a lecke,hogy megtérítsetek valakit.
Csicsa helyett tessék átnevelni a letisztult minőségi tuningra.
Poén lenne ha mérgedben vennél valami hasonló szíp spoilert te is xD -
Szabi1991 #31947 -
-
Az aztán durva:D -
Nem érdekelnek többé a szép autók,én megtértem:( Tuning autók powa -
Szabi1991 #31943 -
Akkor ezeket csak magamnak teszem be....csalódtam benned...
-
tuning suzukit a népnek!!! -
Á,azok uncsik -
Inkább ne legyen toppos csak pár Bmw vagy valami SZÉP várjon mikor bejövök a topikba :D -
Nézzétek a dolog jó oldalát 
-
Borg #31937