40647
.
-
Hát ha ilyet felületi rozsda imitálós fényezésre gondolsz, akkor rstuning.hu, ott referenciák, és van egy bálnamercijük ami ilyen megoldással lett megalkotva. Btw ha már rozsda kell, legyen igazi:D -
kovcs #32256 sziasztok tudnátok néhány képet linkelni amin rozsdamintás festés van mert nem találok sehol köszi -
: DDDDD -
Én tudok.
-
Jajj igen boccs: DD -
Hééé! Őket én küldtem... 
-
Énsem tudok dönteni,hogy a kocsik,vagy a nénik?: DD
de a nénik mellet maradtam:P -
A nénikkel megelégednék 
-
Lehet h voltmár..
Corsa:
:))
-
Szabi1991 #32248 -
Mentol #32247 Eladod? Odaadom érte a Skoda120L fahéjbarna verdámat! Hm?! -
Egy ismerősöm már akart ilyet csináltatni, de figyelmeztették hogy itthon a yardok erősen osszák érte a csekkeket (miért nem ugye), így nem lett belőle semmi. -
nem gyenge felni..... igen... vilagit a sotetben :D -
Törölték mán. De amiatt csak kettőt kaptam. Előtte volt másik kettő:D -
ikszdé vagy :D -
Kaptam én is ! :DD -
emiatt kapta -
Én szerintem ezzel a reggel még talán nem is kaptam eddig semmit,most meg másfél héten belül négyet.. mindegy nem hat meg.
De azért az vicces,hogy anno suzukis barátunk össze-vissza anyázott meg *zmegozott mindenkinek,és akkor ugyanannyi elakadásjelzőt kapott,mint én azért az 1 kommentért:) Az is csak azért jött ki belőlem mert elöntötte a szar az agyam a bicskanyitogató stílusa miatt -
OMG... Ilyeket én is szoktam írni..:P -
Persze,megérdemlem:D Szánalmas amúgy.. -
XD
#32235 erre elakadásjelző? :O -
LOL megint kaptam 2 elakadásjelzőt..na elmentek a picsába (modik,nem ti) -
SZÉJ-JEL-DUG-NÁM 

-
-
Padlógáznál nem érle a segge?:O -
Borg #32232 Ezzel az ültetéssel meg felnivel max vitrinautó, nem családi :) -
úgy ül mint egy köműveskombi 5 mázsa cementtel:)
az is elég gagyi mikor a kipufógóba belerug az ember ahányszor kinyitja a hátulját -
desznyó :D
azért ezt is megnézném magamnak
-
Egy családi kombi.
Kéne!!
-
Nem szar
Meg kicsit megy is
-
A kocsi semmi,én annyit változtam,hogy fel nyilt a szemem..és volt 1 1-2 haver..tuningautóval..és égtem mint a kurvaélet. -
hát úgy legyen,bár nem tudom mi változott meg 1 hét alatt :D remélem komolyan is gondolod -
Köszönöm,remélem hogy igen: DD
ha nemislesz pénzem a tuningra..akkor viszont szérialesz..
de azis igényesen megcsinállva:D -
Jól hangzik. Kíváncsi leszek, hogy lesz-e belőle valami.
Minden esetre sok sikert hozzá.
-
lehet amperkodni!!!
Lám, 94mike: "S illett vigadnunk és örülnünk, mert ez az öcséd halott volt és életre kelt, elveszett és megkerült." -
Érdemes...
eddig mindig mentem vele mindenfele,mikor vezethettem...most miután apuval kitárgyalltuk a kocsit..és faternak be kellet ugrania céghez..montam neki,hogy a másikkal mennyünk inkább:DD..
ez így..ááh....ch
és ti csak a hátulját láttátok..........
nyáron azt fogom vele csinállni,elviszem karoszéria laaktoshoz,megcsinálni az elejét,levakarom rolla a fekete taknyot..aztán vissza az egész szériára!
majd fényező..és szépen igényesen meg veszem rá a dolgokat,értelmesen fel teszem>majd lefényeztetem a cuccokatis..de ígyxDD...elég vicces. -
OMG!!! Akkor érdemes volt 100-200 hsz-en keresztül flémelni.
-
Srácok..a multkoriért bocsánatot szeretnék kérni tőlletek..faterommal nézegettük a kocsit...és igen....tesóm tényleg kibaszottul összegányollta,ahogy tiis montátok,ez nem tuning,ez gányolás..ebből a pénzből,ami eddig rálett fordítva,nem lököst..meg ilyeneket vettem volnará,hanem értelmes felni,szép fényezés..értelmes dolgok..
így,most amennyit tesóm rá költött,én azt mind dobhatom ki a picsába..mer ezzel így nem lehet dolgozni,ebből nem lehet szépet kihozni..:S
elnézést tényleg srácok:S eléggé faragatlan,és bunkóvoltam..de csak azér,mert én szeretem ezt a kocsit,és az én úgy látom mikor ránézek..ahogy én szeretném hogy kinézzen...de így:S..ne haragudjatok. -
annak teljesen mas az elso felfuggesztese.. valszeg mashogy viselkedik kanyarban gazadaskor. De valszeg egy hetkoznapi sima gyari autoban tenyleg felesleges 220 loero az elso kereken. Persze ha teszel ala faszanyos gatlokat, rugokat, toronymerevitot meg LSD-t akkor valszeg 300 loerovel is boldogan fok kanyarogni meg kigyorsitani... -
mert a toyobaru az scionkent jon ki jovore :D