40647
.
-
Kurva márkás autó? Ez meg mi?:DDD Van hamisítvány autókból is már, mint cipőkből?:DDD (amúgy van,tudom, de te nyilván nem erre gondoltál)
Röviden én úgy foglalnám össze, hogy mi az IGÉNYESEN elkészített autókat és az IGÉNYES tuningautókat szeretjük. Lehet köpködni, anyázni, visszaugatni, de ez van, mi már csak ilyen ratyik vagyunk. Az pedig megint nyilván nem véletlenül "alakult ki" úgy, hogy nem bojlerszörnyetegekkel van tele általában ez a fórum, hanem normális autókkal, és itt nincsenek "el" az "agyonfóliázott,müanyagosok". Okkal. -
shumika #32536 :) én nem birom az újonnan kijövő kocsikat. és nem is csorgatom nyálam. -
Te hulye vagy:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
AZ ittlévő fórumozók többsége a márkásautókat szereti,mint észrevettem..kényelem,minőség,és mennyen mint az állat..: D ez mindszupi,oké..helyes.
nade,sok képet látni,ahol "versenyautók"vannak,illetve kurvamárkás széria gépek,tehát még nemsok képet láttam..h valakinek van vmije,(tisztelet a kivétel) motor tuning,belső,külső optika..akármi..:S
csak újonnan kijövő gépekre csorgassátok a nyálatok/megjegyezném,ezzel semmigond../ de akkor miértnincs erre külön egy topik? és az általatok szarnak mondott agyonfóliázott,müanyagosok meg itt ellenének..és mindenki békébe:S -
Miért KELL csesztetni egy autót, ha se pénzed, se ízlésed, se eszed nincs hozzá?;) -
shumika #32532 cseréld el bazeg. -
ADF:ASD:ASD -
Ezt megértem,és énis szivesebben tuningolnék egy ibizát,egy bmw-t,de nekem ezvan..ezzel kell vmit mókollni..az h kurvasok pénz kihozni belőllük vmit:SS..azt őő..nemtudom..ha a motorbais belenyúlunk,h ne egy 45 lovas szamarunk legyen,akkorjah..érdemesebb venni egy nagyobb pacis gépet,és azt nyomni. -
És milyen elégedett lehetett a kockafejű -
Azért azon is gondolkozz szerintem el egy pillanatra, hogy ha valami rajtad kívül mindenki más szerint ocsmány, kókány akkor abban azért lehet, hogy van valami, nem? Jó tudom mi nem vagyunk szakértők és mi a szép autókat szeretjük nem a tuning autókat.. 
-
Itt a másik, most már Ibizája van. Kéne egy új tunying ratyli topik. -
Én volt hogy integettem egy calibrásnak, meg villogtam rá hogy király csávó, képzelheted milyen volt a "vas":D -
Van valami abban amit mondasz, de egyébként lehet azért a swiftekből is szépet kihozni (az újakból főleg!), csak érzékkel kell hozzájuk nyúlni. Ezzel a fajta "tuninggal" egy bmw-t épp úgy hazakúrna és nevetségessé tenne, mint ahogy a swifttel teszi azt. -
Montam,h miánts jobb időlesz,be fejezem,illetve lecsupaszítom az egésszet,első lököst kicserélem..hátsót,leisírtam kb,h miket..meg h a motortis meg akarom spékellni,mert tesóm csak optikás..engem érdekellnek a lovakis,h mikor egy full tuning autó mellé oda áll egy széria,ne röhögjenekmárki..meg h 45lovas-.-..de akármit csinállnék vele,itt úgyis csak ocsárolás menne. -
Én rá se nézek az ilyen szarokra,mert
1: nem szeretem az önkínzást
2: véletlenül sem szeretném, ha azt gondolná, hogy azért bámulom a szarát, mert menőnek találom -
shumika #32522 Ok értem mit irsz.
Te is értsd meg hogy a verdád se nem tuning se nem félkész se nem kezdetleges. Ha nem tipikus "gagyi-tuning". Ne sértésnek vedd de eleve ott basztad el a kottát hogy suzuki-t kurva sok pénz normális tuningra hozni és akkor se lesz szép mert alapvető szabály hogy Suzuki-t főleg Swift-et nem tuningolunk. Nekem egy Ibizám van annak inkább motorjára megyek és utána külső ;) -
Én olyankor POFÁN röhögöm, nem csak magamban:DDDD -
Nézz vissza,h mien képeket linkeltekbe egyből-.- azon mentfel a pumpa.és nem..számomrasem szép,a felni nekem sosemtetszett..de nem az enyémvoltmég akkor.a matricák szintén,azok kezdeti részben kerülltekrá,nulla bodyzással..akkor mégjóvolt rajta. -
Vegyél az autódra egy fasza felnit de ne 21312321"-osat és csináld meg a kasztniát igényesen és a hátsó spoilert vedd le mert az nem illik az ilyen autókra! Várjuk a fotókat!:D -
Eleinte itt is normális hangnemben mindenki leírta a véleményét. Aztán besérültél, felhúztad magad és elkezdtél mindenkinek anyázni. A továbbiak mindenki előtt ismeretesek.. -

-
Itt is szépen mondták neked, csak te szartál rá és mindenkit lebasztál hogy ez a legszebb! Ami igaz is, csak nem nekünk a legszebb, hanem neked! -
Megversz?:D arra nagyonde nagyon kíváncsilennék: DD -
Matricák nincsenek már rajta,felniben énis bennevagyok..
És nem,nem az elfogultság beszél belőllem..csak egy xy oldalra feltöltöttem ugyanezeket a képeket,mint ide,és nem egyből ocsrálos,h gusztustalan,stb..hanem értelmesen letudták írni,hogy a matricákat levenném a helyedbe,és jolnézki..
de itt egyből a buzis képek,a fikázásmegy,és érdekes..h akik szériaautóval nyomják,csak azok ocsárollnak,akinek tuningvan,félkész,vagy kezdeti..azok értelmesen letudják írni-.- -
Hogy téged milyen szívesen agyon vernélek, ha élőben is ilyen tenyérbemászó gyökér vagy, aki seggülye, és még büszke is rá:ÐÐÐÐ
Hatalmas! -
Tényleg amúgy tele van matricázva a suzukid és ez tuning?:O Gondolom hogy beleöltél egy kis pénzt, nem akarok geciskedni, de túlzás amit csinálsz! Múltkor meg te is bevallottad hogy egy gány lett az autód! Akkor mi van? Néha a kevesebb több! -
Az első mondatodat akartam leírni pontosan!
-
shumika #32510 A másik meg h a verdád tényleg elég gány. OKÉ neked gyönyörű mert a tied de azt a tetőspoilert meg a chrome feliratokat az ajtórol tüntesd el és talán ok. Meg valami normálisabb felnit. -
Igazad van:DDD -
én felnézek az ilyenekre,és irigykedek,mert én nem merem ezt megcsinálni -
A tiédnél az is jobb, ha az embernek totál széria autója van. Sőt,tovább megyek, az is jobb, ha NINCSEN. Tudod mit szoktam csinálni amikor hozzád hasonló gyökereket látok az utcán? Bömböl a zene, villog a neon, kapartatja a kereket a kemény 40LE-ejével,és ő az utca nagyfiúja.. röhögök magamban, hogy emberek milyen szánalmas mód primitívek tudnak lenni. -
+1..az alaptuning gép..tudom: DD..
-
Netérj el a témától,össze vissza hortad teis a kocsim,ezzel semmigond..kritika kell,de ha ennyire szar,akkor mutasdmeg,hogy a tiéd mennyivel jobb kocsi..vagy egy natúr széria kocsikádvan?:OO
És az h mi a tuning,ezt kurvahosszasan ki lehetne fejteni,a lényeg,h a széria trutyukim,ahogy ti mondanátok..azvan átt alakítva,amiket tettem képet,mégcsak félig.de mégsem széria,és ordít a tömegből,a tiéd mien?..ne a szádat jártasd,mutass valamit!! -
Az teszkóparkolóbanénvagyokalegnagyobbarc tuning -
Szánalmas vagy, és ami még szomorúbb, hogy nem veszed észre -
a skyline is simán tuning, motorhűztető, ültetés, és nemtudom, de én innen nem látom mi van a motortérben :D
Én eddig nem bántottalak, de már tényleg akkora az arcod, hogy már felbasz :D
Elvegy tévedve, ami neked van az nem az utcai tuning... -
Miért is? Attól lesz valami tuning, hogy van rajta 40 kiló műanyag meg flipflopgyöngyházparasztvakítómetállibafosződ fényezés? Vagy attól, hogy van rajta 356db matrica? Vagy az ablaksötétítéstől? Esetleg az alvázneontól vagy a fényszórók alá ekecselt ledsortól? világosíts már fel, hogy mi a tuning..buta vagyok -
Éste mér pofázol bele mindenbe? ha a pofádnagy,hogy az én gépemet eltudod hordani mindennek,akkor mutasdmeg..h te mennyivel okosabb,ügyesebb és tehetségesebbvagy,és linkelldmárbe azt a kibaszott kocsidat,köszi:DD -
Nem montam azt..h gőzötök sincsen rolla,de amiket ti raktok,azok márkás gépek,alá írom szépek,de fele széria,amit elöbb linkeltél..hanemis nascar,de versenyautók..az semien módon nem köthető össze a tuningautókkal-.-.. -
Már megmondtam nem egyszer,hogy fejezd be a képkéregetést meg "nekedmidvanozást" Kis senki vagy itt, aki mióta megjelent csak a pofáját járatja de érdemben még nem szólt hozzá a fórum témájához. Milyen jogon követelődzöl te? Ki vagy te itt? Fogd meg szépen a kis pajtásod kezét és húzzatok át a szuper fórumotokba. Szeva