40647
.
  • Borg

• Szabi1991
  • greg benz
  • cement

• streeter

• kali93
    Igen jol néznek ki :D
  • desigo
  • Willi Betz

• Csabesz6
    fzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  • streeter

• bency
    KEEEEEEEEEEELL!!!!
  • Pipör
    az szép itt egész nap sütött a nap most meg csak hideg van :D
  • streeter

• streeter
    Hát egészségesebb a motornak meg a fogyasztásnak is ha nem állandóan hideg motorral mész 1-2km-t szívatóval. Így járkálnék 15liter is megenné a kocsi tuti. Így inkább megyek 1-2km helyett 5-öt de akkor bemelegszik a motor rendesen és nem eszik csak 9-10 litert a kocsi.

Volt mivel eltölteni az elmúlt 1órát.
    Frásznak se hiányzott már ennyi hó.......

• Borg
    Ismerem őket, de a KONIra ők se mondtak jó árat :)
  • DannyL
    Amúgy a Dinamitosok csinálták a kipuffomat, náluk kérdeztem és egyelőre jobb áron nem találtam sehol.
  • DannyL
    Amit ebay-en meg egyéb külföldi boltokban találtam, azok valóban drágábbak voltak ennél. Ki érti ezt? :)
  • Borg
    Én úgy láttam, hogy nyugatabbra általában drágábbak.
    Itthon is eladója válogatja, én pl a koni szettre 125-190 között mindenféle árat kaptam... persze a legdrágább is csak most csak neked überakciós volt...
  • DannyL
    Eibach
  • DannyL
    Apropó, valami jó beszerzési forrást nem ismersz? Külföldire gondolok. Itthon 70e Ft a garnitúra.
  • SötétBarom
    Ezt nem kifejezetten értem :DDDDD Azért mész többet, hogy az átlagfogyasztásod jobb legyen? Mer akkor komoly arc vagy
  • DannyL
    Eibach van az enyémhez igen.
    A többinek utána nézek. Köszi szépen!
  • Borg
    Nekem a meló ide 3km full dugóban, most menjek kétszer oda vissza, csak hogy bemelegedjen :D
  • Borg
    Az eibach fasza, ha van a te autódhoz, és meg bírod fizetni, vedd azt :)
    Ami még jó minőség, az a koni, bilstein, H&R, vagy gecidrágán Tein. Meg van egy csomó divatmárka még, amiről igazából nincs nagy tapasztalat, de annál nagyobb a hype körülöttük :)
  • TomSolberg
    Én max azért ültetnék, hogy utazótempóban, ahol már jelentősen számít a hasmagasság (150-160 km/h) kevesebbet fogyasszon.
    Mondtam pár embernek, mosolyogtak rajta, de persze nemcsak ezért szeretném, hanem biztos jobb lenne a kormányozhatóság, mint a gyári rugókkal.
    Csak nemtom ezek a kis Koni-k hogyan bírnák azt, amikor rám jön az öt perc, nehogy elpattogjak velük az árokba :D

Meg Szerintem 0,5-1 liter meg lehet vele spórolni 100km-en.
  • DannyL
    Szeretnék ültetni a vasamon 30mm-t.
    Az Eibach rugókat néztem, azokra esküsznek.

Van ezen kívül valami más, hasonlóan jó minőségű amit ajánlanátok?
    Illetve honnan érdemes ezeket berendelni, megvenni?
  • streeter
    Nekem most se eszik többet 10nél a kocsi. Mondjuk én úgy vagyok vele inkább kerülök 2-3km-el többet hogy elérje a motor az üzemi hőfok környékét.
  • Borg
  • Borg
    Olyan volt a tipomban anno :) Szívtam vele rendesen...
  • shumika
    nem a legjobb motor szériák
  • HöfEE
    Azt nem tudom pontosan milyen motor van benne de 1.4-es és 72 lóerős, miért?
  • tonyr #32946
    crome ?
  • shumika
    pearlescent? csak tipp nem tudom.
  • DannyL
    Ennek a felni fényezésnek mi a neve?

• Borg
    12.5-et nekem is bevágta most az accord, mondjuk ez 2 liter 170 ló :)
    Hideg rövid távok, meg sztem a benya minőségével is egyre jobban trükköznek. 3 éve még durván 10-ből megállt télen is. Nyilván a guminyomás, szűrők, gyertya stb is hozzátesznek, de ennyit nem...

Amőgy a 72 lovas mono jetronic van benne? (központi injektoros) Mert akkor őszinte részvétem :D
  • SötétBarom
    12-t az én 1.6osom se eszik (mondjuk 11et igen :DDD), pedig mostanában a lehető legszarabb módon használom (jéghideg motorral megyek 1-2 km-t, csak városban).

Alapdolgok: gyerta, légszűrő, guminyomás ellenőrzés. Ha ezek okésak, akkor továbbléphetsz más dolgokra is.

Amúgy szerintem azért fogy gyorsan a benzined, mert 400ft lassan egy liter. Nekem is azóta eszik gyanúsan sokat a kocsi, amióta ennyi. :DDDD
  • shumika
    de lehet nem csak a tél. lehet más is.
  • shumika
    a tél. általában megnöveli a fogyasztást.
  • HöfEE
    Nem tudom ez a megfelelő topik e a problémámhoz de feltételezem ide azért járnak olyan emberek akiknek van köze az autószereléshez.

Van egy 1993-as fiat unom, 1.4 benzin. Eddig se volt olyan csodás fogyasztása 8,6l/100 , de utóbbi időben észrevettem, hogy gyorsabban fogy a benzinem. Lemértem és hát csodás 12l/100km jött ki, ennyivel többet eszik télen a kocsi? Egyedül járok vele, egy kis kasznis autó, ez a fogyasztás nekem nagyon sok. Mi lehet a gondja?
  • Borg
    Alapból 35mm-t ültet, és a rugótányért egy gyűrűvel még 15mm-rel lejjebb lehet tenni.
    Ezen semmit nem kell fabrikálni... de elég röhejesen hangzik amit írsz :D