40647
.
  • Mathiasse
    Mintaszerű. :D
  • Borg
    Jaja, igazából valós dolgok ihlették :)
    A fiatalabb, divatkövető generációnak vannak furcsa dolgai a hondásoknál is :D
  • SötétBarom
    ZSENIÁLIS :DFASDSD
  • DannyL
    Odab@sz!
    Bár szerintem nem is annyira képzeletbeli ez a történet. Nagy szánalmak vannak. :)
  • kemszi2
    hagyd úgy majd összekopnak XD
  • Pipör
    mekkora már :DD
  • Borg
    Ezt ide berakom, mert kurvajó lett :DDD

Egy képzeletbeli Hondás naplójából.

JDM Pali 2011.03.21

Üdv Skacok! Beszarás sztorim van! Gondoltam tolok egy kört ma a városban, tankoltam 2000ért, mert a felnik lilára fényezése meg a JDM matricaszett elvitte a benyapénzt, meg a Mekiben nem is keresem halálra magam. Szóval cikázok az M7 bevezetőn a sok hiteles kóreai megy szutyukis sűlthal között, látom egy bazi nagy Audi kombi megy a belsőben vagy két kilóval. Rátapadtam a germán gecire a lökősön feszülő Pedobeer majdnem csókot nyomott a fostalicska olajkályhájának seggére. Visszakúrtam 4be, úgy huzattam 9ezerig, pont mellé érek, hogy megnézzem magamnak a tagot, hát basszátok meg Lézer Jani ült abban a szarban! Beintettem neki, úgy röhögtem a pofájába!:) Nézek előre, le van zárva a sávom! Majd kinyomtam a padlólemezt, visszakúrtam 3ba, erre bazi nagy csattanás, mögöttem meg kék füst, asszem beszakadt a szelep. Szóltam spanoknak húzzanak már haza, de persze ilyenkor senki nem elérhető. Muterék kifizették a trélert, 30ropi volt, mondtam majd írják a többihez, mert fél évig nem adok haza a rezsibe, mert a Bivajbasznádi Honda talira kész kell lennie a vasnak! Honda förevör! Lenyomtam Lézer Janit!

Lázár János blogbejegyzés 2011.03.21

Jövök a testületi ülésből , kicsit meg voltam csúszva időben, de hála a lézerblokkolónak meg a költségtérítésnek, 2 kiló alatt nem megyek az A6al. Imádom ezt a kocsit! Igaz nem egy S8, de legalább a pórnép leszállt a seggemről. Jövök az M7en, 210 re belőve a tempomat, síri csend, keresgélem a Bose hifin a Lánchíd rádiót, erre a külsőből valami régi japán autós, lila kerekekkel, meg üvöltő kipufogóval mutogat mellettem kajla vigyorral. Az utolsó pillanatban vette észre a sávlezárást, azt hittem ott veri telibe a korlátot! Hogy saját szavaimmal éljek : "aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér" .

JDM Pali 211.04.22

Bassza meg lekapott a trafi mikor Lézer Janival fájgtoltam! Anyám elájult a 3kilós csekk láttán. Most árulom a vasat. A trélert már kifizettem muteréknak a hi-fi árából. A lila felniket megtartom. Baszódjon meg az összes politikus!

Part II.

JDM Pali 2011.05.01

Konyicsivá Spanok! Jó hírem van! Lehet újra lesz Hondám! Puhítom az ősöket cseréljük el a pecót kisebbre. Minek ez a luxus, tanyázni 60 nm-en hárman, nekem meg nincs verdám! Kurva anyját Lézer Janinak! Nekem elég egy félszoba ággyal, a nídforszpidet is fekve nyomom a laptopon!
    Át is néztem a neten a kínálatot, hát szánalom! Nagybeömlős lökhárító meg éndölájsz lámpa? Hol élnek ezek? Most vetítik Mucsaröcsögén a Halálos Iramban?! Én már két éve behegesztettem a sogun szárny lyukjait, a "No Fair" matricát is rég cseréltem "I Love JDM"-re. Hihetetlen, hogy el van maradva ez a sok csíra! Ezeknek az is új hír, hogy kiszállt a Honda az F1 ből! Na lépek is, húzok a Lurdyhoz, Pikacsu Laci haverom kupéjával toljuk ma, remélem nem sokáig meresztem a seggem a jobb 1-be, a kva anyját a Lézer Janinak!

Part III.

JDM Pali 2011.05.02

Konyicsivá Spanok! Micsoda este volt beszarás! Pikacsu Laci haverom késve jött a kúppal, tiszta ideg volt. Aszondja ferdén ragasztotta fel a JDM Kitty matricát az oldalüvegre. Mondtam neki szarjon rá, ez is sokkal menőbb, tegnap láttam az amcsi tesók már egymásra ragasszák őket. Beértünk a Lurdy teremgarázsba, nyomott pár kövér gázt, csak úgy zengett vissza a 5zigen style kipuff hangja. A köcsög biztonsági őr beszólt valamit, de lófaszt nem hallottunk belőle, úgy szólt a kocsiban az 50 Cent. Egy tucat Hondás volt már ott, csupa JDM style! Lesajnálva néztük az Opeles meg BMW-s bagázst, ezek nem tudják még mindig, hogy az autó a Honda Civicnél kezdődik és ér véget. Szánalmas banda! Dumáltam egy jó kis csajjal. Katának hívják, műkörmös a belvárosban. Imádja a Hondákat, rózsaszín S2000 a kedvence! Búcsúzóul neki adtam a Domo kulcstartóm, megígértem, hogy bejelölöm fészbukon ha hazaértem. Már vagy éjfél is elmúlott, krúzolunk a spanommal az Üllőin 2 ben tartjuk a 6000 fordulatot, látom integet a sün álljunk félre. Rohadt köcsög mindenbe belekötött. Fáj neki a 10 centis ültetés meg az 1,5 centi felni kilógás a kaszni alól? Mire észbe kaptunk, már meg is írta a csekket, hogy baszódna meg Lézer Janival együtt! Bejelöltem katát a fészbukon! Micsoda nap volt!

Part IV.

JDM Pali 2011.05.09

Konyicsivá Skacok! Nem semmi éjszakám volt! Tegnap randiztam Katával! Kölcsön kértem Pikacsu Laci kupéját (hogy pontos legyek kisírtam, mert az apjának sem adná költsön). Hisz ismeritek a mondást, "van kocsid, lesz csajod!". Szóval gurulok a Mammuthoz Laci kúpjával, tiszta JDM a gép, vagy ezt már írtam korábban? Nehogy Spartacus legyek! Szóval Kata ott vár a parkolóban, látom messziről a Domóm ott lóg a nyakában, na tudtam én, hogy bejövök a csajnál, nem hiába lájkoltam az összes posztját a fészbukon! Becsüccsen, mutatja az új műkörmeit, leszedte a Playboy nyuszist, Hello Kittyst rakott fel helyette a kedvemért. Felreggelt a flixre is, Hondibébibaba névvel! Meg kell hagyni van stílusa a csajnak! Mondom együnk egy mekit, azt lazuljunk. Hajtok le a mélygarázsba, kva nagy reccsenés, leért a JDM toldat! Kiszállok, fogom a fejem, mert alig tartotta valami a spoilert. Lackó ki fog herélni! Fél órát fetrengtem a porban mire feltákoltam valahogy, szerencsére Kata elfoglalta magát, Lédi Gagát hallgatott meg SMS-ezet a barátnőivel a kocsiban. Beülök, kulcs fordít, az önindító meg se mozdul! A nagyzene leszívta az aksit, az autó meg se mozdul! A Repsol Hondás polóm háta tiszta retek, majd a guta ütött meg. Bezártam a verdát, aztán felmentünk a mekibe. Volt egy csomó kupon nálam, naná, hogy Kata Happy Meal menüt kért ami nem akciós. Egy direkt szűrő árát hagytam a pénztárnál, hogy baszná meg a Lézer Jani! Jót dumáltam Katával, nagyokat röhögtünk mikor a mustárral próbáltunk Domókat rajzolni a műanyag tálcára.:)
    Jó másfél órát tömegközlekedtünk mire haza értünk, vettünk egy kólát a non stop-ban, azt mondtam van otthon Bacardi, de megteszi fater kommersz vodkája is, ezek a csajok úgy sem tudják mit isznak.
    Besettenkedtünk a szobámba, faterék észre sem vettek, tolták az SMS-t Alekoszra a tévé előtt. Bekvertem a Bacardi (vodka) - kólát, bevittem a szobámba. Mutattam vagy 50 Hondás videót a youtube-ról, jól elvoltunk. Aztán kiment pisilni, vitte a táskáját is, ez tuti vmi női szokás. Naná, hogy belefutott faterba, ami nem nehéz, mert 8x is kimegy éjjel mióta szarakodik a prosztatája, már nem úgy vizel mint a Jazz spricni! Jó sokáig kint volt Kata, de komolyan mondom megérte várni! Kihúzta a szemét japósra, felhúzott egy fehér inget, rakott miniszoknyát térdzoknival, a haját meg összecopfozta kétoldalt. Tisztára mint egy japó iskoláslány! Na nekem több se kellett, elváltotta az agyam a véteket, rögtön az ágyra döntöttem! Tiszta JDM fáking jeee!
    Hajnalban lépett le, muter már mosta fel a lépcsőházat. Szokás szerint lekurvázta, de minden csajomnál ez nyomja, tiszta Kenblock már. Reggel vettem észre, kiszakadt az egyik olcsó Lidlis koton. Kibaszott Lézer Jani! Mindjárt hívom Pikacsu Lacit, hogy gáz van a kúppal, szorítsatok!

Hondibébibaba (Kata) 2011.03.26

Csumi Csajszik! Képzeljétek van Pasim! Palinak hívják. Nem valami trendi, hívhatnák inkább Krisztofernek vagy Ármándónak, de kezdem megszokni.:) A Lurdynál dumcsiztunk előszőr. Jeni vitt ki oda, azzal, hogy penge verdák vannak, meg jó arcok. Pali jött oda hozzám, először a felét sem értettem miről beszél, JDM, Mugen, de olyan cuki volt abban a piros Hondás pólójában, mint Paul Ealker. Mondtam, hogy imádom a Hondákat, igaz csak az S2000-et ismerem, valójában a BMW a kedvencem, de ez titok!:) Búcsúzóul adott egy aranyos kis szőrmókot , most már tudom ezt hívják Domónak. Még aznap éjjel bejelölt a fészbukon, meg egész héten tolta a lájkokat , csak aztán kért randit priviben. Közben reggeltem a flixre, jópofa oldal, tisztára kiművelődtem a JDM-ből!
    Eljött a randi napja, vettem egy új toppot, fodrász, aztán lecseréltem a Playboyos körmeim Hello Kittyre, ezt neki szántam meglepinek. A Mammutnál taliztunk, egy hangos Civic-el jött értem, láttam nagyon meghatódott mikor meglátta a nyakamban a kis Domót, nagyon cuki volt! A garázsban valami leszakadt az autóról, nagyon ideges volt, amíg szerelt én cseteltem a csajszijaimmal. Aztán meg nem indult be a kocsi, egész este metróztunk, buszoztunk. Előtte mekiztünk, ő sajtburgert evett én meg happy meal menüt kértem, imádom azokat az édes kis kacatokat! 11 felé értünk hozzájuk belopóztunk a szobájába, bakardi kóláztunk (fura íze volt), Hondás videókat mutogatott a youtubon, már majdnem bealudtam. 2 óra körül már untam a dolgot, mondom kimegyek pisilni. Pont belefutottam faterjába, vicces pasi, még csapta is a szelet!Hihihi. Felvettem az iskoláslány jelmezt , ezt a flixen láttam az off topicban, kapott vagy 50 lájkot a csajszi. Azonnal az ágyra tepert, végzett 5 perc alatt , aztán mélyen aludt. Csurgott a nyála és motyogott álmában valami vétek swapról. Hajnalban leléptem, a lépcsőházban vmi szipirtyó lekurvázott. Jövő héten Jeni bemutat a BMW srácoknak. Van ott egy kopasz srác, tiszta Vin Disel! Pali meg ne tudja!

© Tomboy, hondaforum.hu
  • CSOCSO
    hatso lokosbe beleer a gumi :((((((((((((

nekieshetek szetszabdalni a muanyagot egy dremellel :(

• bency
    Szerintem egy igazi Einstein :D
  • DannyL
    bolond
  • kifli
    lehet? Csak a felnik árából kijött volna, annyit cserélgette :D
  • SötétBarom
    Ennyiből lehet kijött volna egy nsx -.-
  • Csabesz6
    ezt nevezem
  • Borg
    lapátolt bele némi pénzt
  • Szabi1991
    nagyon várom már hogy végre élőben is lássam, a magyar ferka kereskedésbe 3 is volt már o.0
    (abból egy maradt az országban, de túl jól bujkál :DD)
  • Pipör
    énis ezt mondtam ahogy megláttam a képet :|
  • bency
    Ájjj bazdmeg....
  • Szabi1991
  • SötétBarom
    Csórók egymás közt :D
  • pajti
  • CSOCSO
    de megvan..... csak zsir a felni.
  • Szabi1991

• Szabi1991
    miért a tiéd nincs már meg ? :D
  • CSOCSO
    tC kene...
  • CSOCSO
    jo ez... szelesitest ra!
  • Szabi1991
    599xx kéne, nemkicsit :D

#33231: a felni nagyon nem tetszik, egy felnicsere és tökéletes :)
  • Willi Betz

• streeter

• SötétBarom
    Felnit kifordítva? Pfejj
  • CSOCSO
    uhh degaz.. kivulre tette az arany reszt.. gondolom hogy elferjen... de akkor is ubergaz
  • Szabi1991
  • greg benz
    Kár volt így elbasznia a felnit meg úgy ezzel az egész összképet, mert amúgy hibátlan lenne
  • bency
    Kurávára nem jön be a kerék ...
  • neevous
    "To really make this car stand out the owner went with a set of BBS E50 Porsche wheels. These wheels measure 17"x6.5 et60 in the front and 17"x7 et65 with 165/35/17 tires wrapped around them."
  • Gallardo007
    A felni+gumik nem semmi. Lehet vagy 185/35-ös.
  • neevous
  • greg benz
    A lámpa az. Amúgy del-sol (volt)
  • SimaSuna #33220
    először Mercinek hittem...de nem

Honda CRX DelSol
  • greg benz
    A kékért imádlak remélem tudod. (bár a vese miatt letörném a tulaj kezét)
  • Gallardo007